Regisztráció Elfelejtett jelszó

matgab részvényei

Re: nincs cím

#64635 akpo7 Előzmény: #64632

Kosz, h. szoltal, igy tettem ra stoppot, lehet holnap jol fog jonni, h. mar ki is utottek. :)

#55494 matgab Előzmény: #55467

igazából ezekben nincs logika, a közgazdasági vakmajom elvét követem, annyival megspékelve, hogy jobban szeretek olyan részvénybe belevenni, ami szép nyugodtan emelkedik, de mivel kereskedési kényszerem van, ezért azokból is kiugrom, ha úgy gondolom, hogy olcsóbban si vissza tudom venni (ld Richter).

Inkább megérzésekre alapozva, tömegpszichózisra építve kereskedem...Az e legjobb, ha minden egyértelmű, mert akkor az ellenkezőjét szeretm megtenni, mert a piac arra megy amerre a legtöbb embernek fáj...

#55472 Ragyas Előzmény: #55461

Későn kapod meg az infót! Ültesd le magad mellé a kollégát*, adjál neki 50k Huf-t és figyeld!

*én kollégám...

#55467 redend Előzmény: #55407

matgab,

blogcikket azért frissíthetnéd néha és némi magyarázatot hozzátehetnél, hogy mit niért teszel

köszi

#55453 Ragyas Előzmény: #55407

Havi fixért be kéne ülnöd a parlamentbe és állami pénzen shortolni Forintot, gdp-t, longolni munkanélkülit, kamurokkantat, meg lopós politikust.

#55422 TrogerBroker Előzmény: #55407

Ezaz matgab ! :) Akkor érthető hogy miért most fordult !

Lehet elindítottad az újabb eső hullámot ?

#55407 matgab Előzmény: #53818

hát a nap végén vettem MOL-t és OTP-t...Remélem nem szívatnak meg most nagyon...

#53678 matgab Előzmény: #53673

realizáltam a kis nyerőket megint...Most megpróbálom olcsóbban visszavenni őket...

#52765 matgab Előzmény: #52746

visszavettem a molt...kicsit drágábban, mint eladtam, de legalább biztonságban voltam...

#52746 matgab Előzmény: #50209

molt eladtam egyelőre.

Az autót lemosattam->eső lesz-> esőben a tőzsde is esik...