Későn kapod meg az infót! Ültesd le magad mellé a kollégát*, adjál neki 50k Huf-t és figyeld!
*én kollégám...
Későn kapod meg az infót! Ültesd le magad mellé a kollégát*, adjál neki 50k Huf-t és figyeld!
*én kollégám...
matgab,
blogcikket azért frissíthetnéd néha és némi magyarázatot hozzátehetnél, hogy mit niért teszel
köszi
elég drága volt a vételed nekem :)
Havi fixért be kéne ülnöd a parlamentbe és állami pénzen shortolni Forintot, gdp-t, longolni munkanélkülit, kamurokkantat, meg lopós politikust.
Ezaz matgab ! :) Akkor érthető hogy miért most fordult !
Lehet elindítottad az újabb eső hullámot ?
minden tiszta:)))
hát a nap végén vettem MOL-t és OTP-t...Remélem nem szívatnak meg most nagyon...
gratula :) esőhöz is :)
realizáltam a kis nyerőket megint...Most megpróbálom olcsóbban visszavenni őket...
ez aranyos volt :))
visszavettem a molt...kicsit drágábban, mint eladtam, de legalább biztonságban voltam...
molt eladtam egyelőre.
Az autót lemosattam->eső lesz-> esőben a tőzsde is esik...
először a médiát vedd meg, aztán a tőzsdét :)
amint kilépek a részvénytulajdonosok sorából azonnal ilyen hírek kezdenek jönni:
400 milliárdot kap az OTP, megmenti az usa kormány az autógyártókat, látjuk már a világvége végét, várakozáson felüli eredmények.
Abban a pillanatban, hogy tele veszem magam részévnyekkel:
Gazdasági válság, államcsődközeli helyzet, sertésinfluenza, direkt csődbe viszik a GM-et, lecsorgás várható a tőzsdén, megint X bank ment csődbe...
Hihetetlen wazzeg, a világ nem változik és mégis napról napra a média hiszti mindig velem ellentétes pozikat vesz fel...
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=407672&place= téged érdekelhet sztm
Jellemző, tegnapelőtt eladok megy 15%-ot az OTP, tegnap veszek egy kis MOL-t, mindjárt itt a világvége az egész világon...
Wazz, egyszer el tudnám ennek találni a ritmusát...
A tőzsde olyan , mint egy Synus görbe, én meg cosynus módon kereskedek...