Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: Emelkedünk, de azért csak óvatosan

#503359 Arsene Lupin Előzmény: #503187

Nem ártott az óvatosság. A BoA gyenge lett, vissza is szórták az emelkedést.

Emelkedünk, de azért csak óvatosan

#503187 Arsene Lupin

Megvolt a világban a profit taking. Ma emelkedés várható a piacokon. Nem árt azonban az óvatosság, túl sok még a bizonytalanság, a spanyol bili is bármikor borulhat.

Nálunk még bizonytalanabb a helyzet, ráadásul a PSZÁF megint elkezdte b*sztani a bankokat és biztosítókat. Az IMF-EU fronton is sz*rul állunk. Úgyhogy lesz ma emelkedés az elején, de eljön egy pont, ahol már billenteni kell.

Re: A realizálások napja

#503025 Arsene Lupin Előzmény: #502697

Szakadás nem volt, realizálások mentek, billentettünk egyet. Továbbra is longban, de azért elég bizonytalan a helyzet.

#502703 Euroman Előzmény: #502702

nem vitaképpen, de németek sokkal többet emelkedtek...tudom nekik nincs királyuk, csak királylányuk:)

#502702 Arsene Lupin Előzmény: #502700

"mára jó ki sc jobb lenne.."

Sajnos ez nem kívánságműsor. Ha a német pajtások realizálnak, nálunk is összecsinálja magát a BUX. Billentünk egyet.

#502700 Euroman Előzmény: #502697

mondjuk nálunk csak otp-ben volt nyereség, és csak annak, aki pénteken, vagy hétfőn szállt be...a többi nem nagyon emelkedett, és emelkedő nap is csak 1 volt, tegnap...hétfő stagnálás...mára jó ki sc jobb lenne...

A realizálások napja

#502697 Arsene Lupin

Szakadás nem lesz, de lesz ma józan realizálás a piacokon. Annyi a bizonytalanság, hogy a spekik igyekeznek a számlán látni az elmúlt napok nyereségét.

Re: Két héten belül átalakulhat a kormány - Varga válthatja Fellegit

#502440 Kissherceg Előzmény: #502401

gondoltam, hogy egy kis forgalom és visszatér.

#502401 Arsene Lupin Előzmény: #502380

Tegnap is és ma is volt egy egy-egy apró DT longom. Egyelőre csak óvatosan merek DT játékot játszani. Túl sok még a bizonytalanság. Az OTP és BUX long azért még tartva.

#502380 Kissherceg Előzmény: #502229

DT-re ismét alkalmas otp, szemezget vele?

#502222 Euroman Előzmény: #502221

Tomi nem médiavállalkozó volt? én úgy tudom milliárdos médiabirodalma volt....van??

Re: Orbán: a politikai feltételek zsarolásként értelmezhetők

#501822 exmnbs1 Előzmény: #501742

Katalin asszony zarándokúton volt az utóbbi 14-15 napban

#501742 Euroman Előzmény: #501710

valószínűleg igazad van, ma rám tört ez a dolog....csütörtökön és pénteken igen rosszul érezte magát apám, talán valami időjárás változást érzett meg...de szerencsére a hétvégére jobban lett..talán ez a feszültség így jött ki...meg a melóhely körüli újabb rossz hírek, a pénteki tőzsdei zuhanással együtt is kissé megviselt...meg amúgy nekem a stocki is egy kicsit család, napi rendszerességgel olvasom a fórumokat...és ezennel vége az off-nak:) köszi mindenkinek a türelmet.

hátha van ki nem ismeri …

#501734 Borska

hátha van ki nem ismeri az oldalt,és hátha pont itt találja meg a kívánt állást:

http://www.pmsz.at/

Erwünschte Fähigkeiten:

sehr gute Deutschkenntnisse mündlich und schriftlich

#501710 Wall street Előzmény: #501675

Ne haragudj h megkérdezem tőled, de Te azért írsz magadról ilyeneket, mwert Te úgy érzed, hogy nincs senki aki téged meghallgatna és így könnyebbnek érzed, szval hogy megkönnyebbülsz ettől ? :) Mondjuk nehéz egy olyan embert találni akiben megbízhatsz és elmondhatsz neki mindent.... az emberek többsége végig hallgatja a másikat , de sztem inkább csak maga a sztori érdekli őket arra kíváncsiak, segítséget meg már ugye nem adnak ! Szerintem az embernek szüksége van egy társra akivel megtudja oldani a problémákat és aakit szerethet és akivel leéli az egész hátra lévő életét. És persze nem úgy oldja meg a problémákat h lecseréli a párját, mert az nem egy eldobható rongy ! Manapság divat minden szarért elválni , meg több a válás mint a házasság..... Nem arról beszélek, hogy van sírig tartó szerelem, mert oylan nincs, de ragaszkodás kötődés olyan van. Én arról beszélek, hogy bízol a párodban és nem kell attól rettegned h esetleg megcsal.... Am. nekem még nincs ilyen ember és nem is érzem azt senkinél leakarnám élni vele az életem, de ha jön valaki, akivel úgy érzed h jó lenni és jó vele beszélgetni, akkor érzed azt, hogy egész életedben ott legyen veled és hogy ne váljatok el soha :) Meg ahogy írod, hogy beteg szüleidet egyedül neveled ráadásul férfi létedre és ahogy olvsatam közel az 50-hez azért ez nem kis dolog, nagyon tiszteletre méltó dolog :)