Re: Orbán: a politikai feltételek zsarolásként értelmezhetők
Euroman Előzmény: #501670egyedüli gyerek vagyok, de ez egyrészt nem az én döntésem (én is 7 évi házasságra lettem, orvosok anyut újabb terhességtől eltiltották, velem is annyi komplikáció volt)...irányítani nem hiszem hogy irányítottam, mert a szüleim elég szigorú és következetes emberek voltak....követelőzésnek a szerény anyagi körülmények miatt amúgy sem lett volna helye...munkahelyemen sem vagyok főnök, lassan melóhelyem sincs...amúgy nem szeretem, ha beleszólnak a dolgaimba, én sem nagyon szólok a máséba..a legjobban a nagyfőnök kegyeit kereső középvezetőt utálom, ha az én kontómra pedálozik...szerencsére én ilyennel közvetlen beosztotti viszonyba nem kerültem, de amúgy láttam eleget....szóval ha a melóhelyen kívül még máshol is meg akarnák mondani, hogy mit gondoljak és mit akarjak, az nem nagyon menne....így du. 4 és reggel 7 között már legalább a dolgok többsége úgy történik, ahogy nekem nem kellemetlen....kellemesnek szándékosan nem mondtam, mert idős, beteg szülőket egyedül ápolni, és a saját valamint az ő háztartásukat is egyedül rendben tartani ad éppen elég feladatot