Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: Orbán: a politikai feltételek zsarolásként értelmezhetők

Wall street Előzmény: #501675

Ne haragudj h megkérdezem tőled, de Te azért írsz magadról ilyeneket, mwert Te úgy érzed, hogy nincs senki aki téged meghallgatna és így könnyebbnek érzed, szval hogy megkönnyebbülsz ettől ? :) Mondjuk nehéz egy olyan embert találni akiben megbízhatsz és elmondhatsz neki mindent.... az emberek többsége végig hallgatja a másikat , de sztem inkább csak maga a sztori érdekli őket arra kíváncsiak, segítséget meg már ugye nem adnak ! Szerintem az embernek szüksége van egy társra akivel megtudja oldani a problémákat és aakit szerethet és akivel leéli az egész hátra lévő életét. És persze nem úgy oldja meg a problémákat h lecseréli a párját, mert az nem egy eldobható rongy ! Manapság divat minden szarért elválni , meg több a válás mint a házasság..... Nem arról beszélek, hogy van sírig tartó szerelem, mert oylan nincs, de ragaszkodás kötődés olyan van. Én arról beszélek, hogy bízol a párodban és nem kell attól rettegned h esetleg megcsal.... Am. nekem még nincs ilyen ember és nem is érzem azt senkinél leakarnám élni vele az életem, de ha jön valaki, akivel úgy érzed h jó lenni és jó vele beszélgetni, akkor érzed azt, hogy egész életedben ott legyen veled és hogy ne váljatok el soha :) Meg ahogy írod, hogy beteg szüleidet egyedül neveled ráadásul férfi létedre és ahogy olvsatam közel az 50-hez azért ez nem kis dolog, nagyon tiszteletre méltó dolog :)