Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#500578 Sumér harcos Előzmény: #500488

vsz ár/érték arányban használhatóságban most a legjobb auto a személyauto piacon,új auto vásárlás esetén,kategoriájában meg messze....

éppen ezen gondolkoztam 2 napja,hogy benzines vagy diesel kellene-e belőle?:)

itt csak az a kérdés,hogy azonos felszereltség esetén mi az árkülönbség a két motor között?

mert 2misis árkülönbség esetén naná,hogy benzin,de 200ezer esetén naná,hogy diesel...vsz.

ugyan látom nincs különbség a fogyasztásban...hmm érdekes,szinte hihetetlen egyébként....

annak idején mikor a renaultot bevásároltam,az ugyanilyen felszereltségű benzines 1.4-es 200ezerrel lett volna olcsóbb,1.6 benzin pedig ugyanannyi......igy eszembe sem jutott benzinest venni,mert egyik benzinese sem lett volna képes 4.3-5.5 között eljárni.....árban pedig nem volt különbség...

de pl. a vw-nél sokkal nagyobb az új autoknál az árkülönbség a diesel- benzines között azonos karosszéria,felszereltség esetén......ezért ott már megint gondolkodhat az ember,hogy diesel vagy benzines...

"Szerintem ez az 1.8-as …

#500488 KawaBazsy

"Szerintem ez az 1.8-as motor egy csoda. Jól megy és nem fogyaszt. Erre élő példa, hogy együtt mentünk sielni egy 120 lovas 2.0 CD TE DPF-es haverommal, egymás után kb. 150-160-as tempóval. Ő fogyasztott 8,2-öt gázolajból, én 8,5-öt benzinből. Úgyhogy szerintem gázolajat kályhába vagy traktorba illik tölteni, de nem autóba."

http://nepitelet.hu/autok/mazda/6_2008/vegre_itt_van/

#500463 KawaBazsy Előzmény: #500435

Megnéztem az elektromos tető működését, elég gyagyás, maradnék a kézinél, az nem romolhat el..

#500434 Sumér harcos Előzmény: #500432

én csak trabantoztam,vagy 2-3évet:)egy kombival ,eladtam,pestre került ,1 napig hirdettem 1998-ban.

trabiból most is van egy kis ráforditással gyári 1971-esem,szürke,szervizkönyves,belökve a....félre...

csak nincsenek papirjai....pöcre indul-mindene működik.

Re: de vsz a 60-as évek legszebb autoja a Lamborghini Miura:)

#500420 Áki01 Előzmény: #500407

De azért ez sem csúnya:

Hát még az a hang:-o

www.autonavigator.hu/tes…

#499872 KawaBazsy

www.autonavigator.hu/teszt/ford_mustang_boss_302_villamteszt-7451