Kedves Károsult!
Miért nem veszi a fáradságot és olvas vissza pár száz kommentet, hogy tisztában legyen a dolgok állásával?
Én veszem a fáradságot és leírom sokadszorra is, hogy nem én döntöttem be a quantumot!!!
Én kivettem a pénzemet és szóltam elég széles körben (többek között itt ezen a fórumon is), hogy nagy a baj. Erre nem hogy kivették volna az emberek a pénzüket, hanem még kb. 20%-al meg is nőtt a quantum „betéteseinek” a száma Január és Március között!
Akkor most leírom még egyszer, hogy érthető legyen: A quantum azért dőlt be, mert a maga előtt görgetett több hónapnyi mínuszt!! Voltak augusztus óta nyitva levő lebegő mínuszos pozíciói amik elérték 50-70%-os szintet. Amikor a Tadawul kényszerzárást csinált akkor is legalább 40-50%-os volt a floating annak ellenére, hogy SENKI nem vont ki pénzt sőt a betét állomány jelentősen duzzadt tovább az ominózus időszak alatt!
A hiba a kereskedési rendszerben volt, egyszerűen dilettáns, analfabéta programozók összedobtak egy egyszerű robotot ami egyszerre két irányban nyit és a pluszos kötéseket lezárja (ezután az üzletkötők, partnerek jutalékot kapnak) a nyitott negatív egyenlegű kötéseket meg maguk előtt görgetik reménykedve abban, hogy majd azt is be tudják idővel pluszban zárni!
Igen vállalom, hogy sok munkát fektettem bele abba, hogy felnyissam az emberek szemét és leleplezzem ezt a hatalmas csalást! Nem állnak mögöttem cégek akiknek ez érdekük lenne én egy egyszerű ember vagyok akit nagyon felháborít az emberek megkárosítása. Ezt olyan nehéz elhinni, hogy mindenáron összeesküvés elméletet kell gyártani?
Nem lehet azt elfogadni, hogy egyszerűen szúrta a szemem ez a nyilvánvaló csalás sorozat?
Ha én nem vagyok és nem teszek semmit akkor is össze dőlt volna a rendszer, hiszen a Tadawul kényszerzárása után realizálták az emberek a veszteséget! Tessék ezen elgondolkodni és nem másban keresni a felelőséget, hanem mélyen magunkba nézni…