Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

quantumxxl

Re: hírlevél

#500284 Amatoregy Előzmény: #499971

"2011 decemberétől a Tadawul FX informatikai rendszere nem bírta a hatalmas

árfolyammozgások miatti intenzív és megnövekedett volumenű kereskedést és

többször lefagyott. Tavaly december 12-én voltak először tapasztalhatóak a

lefagyások, majd december 19-én hosszabb lefagyások következtek, amelyek közül a

leghosszabb kb. 12 és fél óra volt."

Van itt olyan aki a Tadawulnál egyéniben kereskedik?

Ha ez tényleg igy volt, akkor már minden normális ügyfél ott hagyta volna. Forexen stop és működő rendszer nélkül fél napi lenni kész öngyilkosság..

Re: nincs cím

#500261 Kissherceg Előzmény: #500221

Én max 1mrd-re gondoltam, mert tényleg sokan voltak benne. Még az Én ismerős köreimből is akadtak... Engem is beakartak szervezni többen, hiába érveltem ellene nekik.. Ők is bukták sajna a pénzt.. :(

Re: facebook

#500258 Előzmény: #500141

Valami ügyfeleiről írt "Károsult", gondolom őket hülyítette, neki az lett volna az érdeke, ha nem derülnek ki a disznóságok, hanem tovább kaphatja a jutalékot az ügyfelek után...

Piszkos egy rendszer volt ez.

Ha 5,5 mrd volt az össz.…

#500229 EP3577

Ha 5,5 mrd volt az össz. befektetett tőke, akkor havi átlag 4 % br. hozamot feltételezve a levont jutalék havi 2 %, ami 110 m, ez kb 1,5 évre 1,98 mrd zsebre tett (a történtek tekintetében: lenyúlt) jutalék. És akkor még "vékonyan fogott a ceruza". Persze az egyéb lehúzós ktgekről még nem is beszéltünk (szlavezetési díj, extra ktggel járó tőkekivonás). Ennyi zséből lehet egy kis kompenzációs kártérítést fizetni. Úgyhogy kedves qxxles "barátaim" lehet elkezdeni vezekelni. Eddig belőlünk éltetek, ideje visszaadni, ami jár. Se többet, se kevesebbet.

Csak a Quantum próbál mo…

#500219 Magellan

Csak a Quantum próbál mosakodni, és tettetni az ártatlant.

Mi a f...sz ez itt? A ta…

#500216 EP3577

Mi a f...sz ez itt? A tadawul meg a qxxl rajtunk keresztül üzenget egymásnak, h ők milyen zsír****a csávók, és mindenki hibás, csak ők nem...!?

Ahogyan Warren Buffett g…

#500153 ChyberBoB

Ahogyan Warren Buffett gyakran hangoztatja: "Ha képtelen vagy ellenőrizni az érzelmeidet, nem gyakorolhatsz ellenőrzést a pénzed felett sem" Amikor pénzről van szó, sokaknak az emberi oldaluk kerül előtérbe, mert az érzelmeik uralkodnak rajtuk, elnyomva lényi oldalukat.

Amikor pénzről van szó, könnyű megérteni, miért csapnak össze oly sokszor a hullámok az emberek feje felett érzelmi, fizikai, és lelki tekintetben.

A korlátozott pénzügyi képzettséggel rendelkező ember örökké félelemben él és, attól tartva, hogy hibát követ el; lelki gyengeségét imádságokkal és a megváltás reményével igyekszik ellensúlyozni; fizikai téren pedig ragaszkodik a biztonság bármely formájához, például egy biztos álláshoz amely elégtelenül fizet. A pénzügyi szempontból gyenge ember zsákmányul esik a hamis prófétáknak - a legkülönfélébb bankároknak, brókereknek és zsiványoknak akik egytől-egyig úgy tesznek, mintha szívükön viselnék az illető legfőbb érdekeit.

Én úgy gondolom, hogy a QXXL pont egy ilyen zsivány cég, aki az utóbbi hírlevelével is próbálja magát jobb fényben feltüntetni, hárítva magától a felelősséget az utolsó pillanatig, bízva abban, hogy minden csoda 3 napig tart és az emberek hamar megfelejtkeznek majd róla...

"A remény a reményteleneknek való"

Igen, mert ha ő bebukta …

#500146 Magellan

Igen, mert ha ő bebukta a pénzt, akkor a másik miért nem. Dögöljön meg a szomszédé is elv :)

#500141 anti-qxxl Előzmény: #500078

Mégis miért sz.istván lenne a felelős?

Hiszen ha rá hallgatsz, akkor kiveszed a pénzt időben!

Vagy az a bajod hogy ő kivette a pénzét és nem várt 2 hónapot amíg bedől a rendszer?

Egyszer azt várod, hogy ossza meg széles körben az információit, aztán az a bajod hogy nem csak egy figyelmeztetést adott?

Re: nincs cím

#500127 No One Előzmény: #500109

A tulajdonosok tuti nem itt tárolták a pénzüket. Eleve tudták mekkora mínuszok lógnak a számlákon, és hogy a Tadawul bármikor bedöntheti az egészet. Az igazi hasznuk a sikerdíj volt, amit a pozitív kötések után kaptak.

Szerintem le se szarták hogy bukják a 2000$-jukat amiket a számlán tartottak és a jutalékokat se oda kérték. Nagyon kevesen vették ki a pénzüket időben és a veszteség szinte teljes mértékben a robotok vesztesége volt.

nincs kedvem számolgatni…

#500109 Deeee

nincs kedvem számolgatni, de állításuk szerint kb. 25millió dollárt kezeltek és a floating nem volt több 20%-nál, akkor mekkkora tőke áramolhatott ki, ha januárban a floating mértéke 90% volt (igaz ezt a rossz kötések és a tőkekivonások közösen eredményezték)? Ha úgy lenne, ahogy mondták, akkor egyszerre több ezer embernek kellett volna kivonnia a pénzét vagy pedig a tulajdonosok voták ki a nagy tőkét...

ui: azt észrevettétek, hogy most úgy ír a tada-ról, mintha a qxxl végezte volna a kereskedést? Azt hittem eddig csak a marketinggel foglalkoztak...

#500104 sz.istvan Előzmény: #500078

Kedves Károsult!

Miért nem veszi a fáradságot és olvas vissza pár száz kommentet, hogy tisztában legyen a dolgok állásával?

Én veszem a fáradságot és leírom sokadszorra is, hogy nem én döntöttem be a quantumot!!!

Én kivettem a pénzemet és szóltam elég széles körben (többek között itt ezen a fórumon is), hogy nagy a baj. Erre nem hogy kivették volna az emberek a pénzüket, hanem még kb. 20%-al meg is nőtt a quantum „betéteseinek” a száma Január és Március között!

Akkor most leírom még egyszer, hogy érthető legyen: A quantum azért dőlt be, mert a maga előtt görgetett több hónapnyi mínuszt!! Voltak augusztus óta nyitva levő lebegő mínuszos pozíciói amik elérték 50-70%-os szintet. Amikor a Tadawul kényszerzárást csinált akkor is legalább 40-50%-os volt a floating annak ellenére, hogy SENKI nem vont ki pénzt sőt a betét állomány jelentősen duzzadt tovább az ominózus időszak alatt!

A hiba a kereskedési rendszerben volt, egyszerűen dilettáns, analfabéta programozók összedobtak egy egyszerű robotot ami egyszerre két irányban nyit és a pluszos kötéseket lezárja (ezután az üzletkötők, partnerek jutalékot kapnak) a nyitott negatív egyenlegű kötéseket meg maguk előtt görgetik reménykedve abban, hogy majd azt is be tudják idővel pluszban zárni!

Igen vállalom, hogy sok munkát fektettem bele abba, hogy felnyissam az emberek szemét és leleplezzem ezt a hatalmas csalást! Nem állnak mögöttem cégek akiknek ez érdekük lenne én egy egyszerű ember vagyok akit nagyon felháborít az emberek megkárosítása. Ezt olyan nehéz elhinni, hogy mindenáron összeesküvés elméletet kell gyártani?

Nem lehet azt elfogadni, hogy egyszerűen szúrta a szemem ez a nyilvánvaló csalás sorozat?

Ha én nem vagyok és nem teszek semmit akkor is össze dőlt volna a rendszer, hiszen a Tadawul kényszerzárása után realizálták az emberek a veszteséget! Tessék ezen elgondolkodni és nem másban keresni a felelőséget, hanem mélyen magunkba nézni…

#500102 No One Előzmény: #500078

WTF? A Quantum végig veszteséget termelt és mindenki hálás lehet, aki a fórum miatt időben kivette a pénzét.

Ha a robotok valóban nyereséget termeltek volna, akkor a kilépők pénzével termelt nyereség a bennmaradók pénzét növelte volna és nem fordítva. A QuantumXXL jutalékot vont a mi pénzünkből a nem létező nyereség után.

GTFO! Ha még mindig nem érted te szerencsétlen!

( Honnan jönnek ezek az idióták? )

#500100 Shortosgyula Előzmény: #500093

Ez szerintem sem lenne rossz döntés...

Az "elgondolkoztatott" kifejezést kicsit túlzásnak tartom.

Amiket írt abból nem ez derült ki.

#500098 Fornit Előzmény: #500078

" Ügyfeleket írt " gondolom azokra célzott, akiket maga alá beszervezett ebbe a rendszerbe.

"Én valóban károsult vagyok, és ezért István bizonyíthatóan sokat tett!" - Bizonyíthatóan sokat ezért azok tettek akik 0 kockázatkezelés mellett elégették az emberek pénzét, és elrejtették előlük a nyitott poziciókat.

"milyen cégnek, érdekcsoportnak dolgozik?" - A Voldemort nagyúr vezette Nagy Cégnek! (A q bedőléséből nem származott haszna senkinek az ügyfelek bukták a pénzüket, a q a lehetőséget bukta hogy további pénzeket szívjon el.)

Ez biza egy piramisjáték volt. Az új belépők pénzének kellett volna finanszírozni a folyamatosan termelődő veszteségeket, mivel csak azokat a vsz véletlenszerűen nyitott poziciókat zárták amik nyerőben voltak.

De ezt már leírták itt 100x.

Persze van akik nem fogadják el.

#500093 Károsult Előzmény: #500078

Mennyire lehet hinni a blogolóknak?

Nehéz megállapítani a valódiság tartalmukat.

Elgondolkoztatott amit ezen a fórumon olvasgatni lehet, és nem is fogok többet ilyen webtartalmakra rámenni. Bulvár kategória az összes tartalmával.

Re: hírlevél

#500091 Descartes67 Előzmény: #499971

Ez finoman szólva is több sebből vérzik.

-Kimaradt a hírlevélből, hogy dilettáns kötéseket indítottak és nem zárták le megfelelő időben. Hagyták, hogy hónapokig nőjön a veszteség.

-Pontosan tudták előre és persze közben is, hogy balance (bruttó) alapú az elszámolás, de erre nem hívták fel a befektetők figyelmét! Ugye nem gondolják azt, hogy a saját sumákolásuk más felelőssége? Egy fillér jutalékot nem tudtak volna kifizetni ha equity alapú az elszámolás, nem tudtak volna ekkora ügyfélkört összegyűjteni és ennyi embert rászedni.

-Ha a "valódi szakmai okot" tényleg fontosnak tartják, kerestek volna egy másik brókercéget, ahol átláthatóan tudják megvalósítani a kereskedést. Vagy még jobb: megmutatják a mesterszámla függőben lévő veszteségét! Így nem adtak volna okot az ideges pénzkivételre.

-Transzparenciáról jobb ha nem beszélnek mert folyamatosan eltitkolták az állandó lebegő mínuszt, annak ellenére, hogy lett volna lehetőségük megmutatni.

-A tőkevédelem be nem tartása kimaradt a levélből... Ez egyértelműen csak a Quantumra tartozik.

A fent leírtakból a legutolsón van egyértelműen a legnagyobb hangsúly. Senki nem problémázna ha csak annyit vesztett volna, mint amennyit ígértek neki, hogy elveszthet. Átlépték a tőkevédelmi szintet és semmit nem csináltak, 60%-os veszteségszintnél is nyugodtan ültek. Ha a teljes összeg elveszik, akkor is azt mondták volna, hogy az valójában nem veszteség?? Ez a társaság csalásra volt berendezkedve.

Azért, ha egy mezei klie…

#500087 Magellan

Azért, ha egy mezei kliens (10-20 fő) be tudja dönteni a céget a pénzkivételekkel, akkor az már régen rossz. Rossz volt a kezelése a mam rendszernek, ennyi, nem kell túlragozni.