Hali!
Ez a quantum xxl oldalán lévő számla, nem az enyém. Az enyém rosszabbul néz ki, mivel én nem az eleje óta voltam bent. Mivel az utóbbi hónapokban igencsak szarul teljesített a robot, nem nagyon volt mit kivenni belőle..
Hali!
Ez a quantum xxl oldalán lévő számla, nem az enyém. Az enyém rosszabbul néz ki, mivel én nem az eleje óta voltam bent. Mivel az utóbbi hónapokban igencsak szarul teljesített a robot, nem nagyon volt mit kivenni belőle..
Szia!
Olyan kérdésem lenne, hogy support@tadawulfx.com e-mail címre magyarul is lehet írni? Mert az angol nyelvtudásommal nem szívesen írnék levelet. hungary@tadawulfx.com már elküldtem mindkét nyomtatványt a Poa visszavonására szolgálót, és a pénz visszautalási nyomtatványt, de még választ nem kaptam. Januárban már egyszer megtettem és akkor olajozottan ment minden. Ja és köszönöm, hogy korábban leírtad a robotozás szabályait. Így sikerül talán 0-ban kiszálnom az Alpha robotból.
Üdv: Zsolti
Hát vito ez így nem szép!!!
Előre leszögezem, hogy én is a károsultak között vagyok, nem károgni akarok!
De ha okosan betartottad volna a robotozás szabályait (tőke kivét az első időben folyamatosan min. a befizetett tőke erejéig), akkor bizony neked is mint nekem az alfa még így is szép hozamot hozott volna!!!!
Az már csak hab a tortán, hogy a béta elvitte az alfa nyerőjét nekem is :-(
De a kezdeti tőkémre a bukta a 2 robottal csak 32,5%
Így legalább benne vagyok a "tőkegaranciába", vicces :-(
Viszont a kérdésedre a válasz, hogy mi motiválhatta őket hogy belépjenek (de ez csak az én véleményem):
- a normális banki éves hozam megkereshető lett volna az igéretek szerint havonta is
- kényelem, nem kell érte semmit se tenni
- felelősség áthárítása (önmaguk nyugtatása)
- "ezt most tuti sikerülni fog" érzés.
Nézd ha szétnézel a múltban:
vwm lizing
lánchid 2000
Baumag ügy
Ill Ferro
Mind mind extra profit igérettel kecsegtetet és mind hasonló véget ért.
Én továbbra is lebeszélnélek a szándékodról. Egy dolog, hogy mi mit gondolunk valamiről és egy másik, hogy ahol sok pénz van az mit szándékozik tenni.
Ha mindeképpen ilyesmiben gondolkodsz akkor:
- belekezdenék saját pénzzel.
- nyilvánossá tenném a saját számlámat
- a robotot havi dijjért (vagy jutalékért) bérbeadnám, úgy hogy havonként kellene frissíteni a jogosultságát a használatra.
De más pénzét nem kezelném soha. (Még ha alapkezelő lennék akkor se.)
Az illető nagyon jó meglátásai voltak, azonban a gyakorlatban neki se jött be
ez nem itteni érintett számla volt. Valaki hasonló tevékenységet szeretett volna csinálni.
Egy fatális elirás miatt nem jogosan vádoltam meg valakit/háborodtam fel.
Gondolom úgy korrekt ha a választ is bemásolom.
""A qxxl-hez mint topichoz értettem, hogy közöd van, de mind1 én fogalmaztam rosszul."
Nem mindegy de ezen pörögtem be.
Közöm csak annyi van hozzá, hogy egy veszélyes üzemben két dolgot tanácsolok:
- ha nem értesz hozzá akkor maradjon mindenki távol tőle (mert akkor nem lehet másokat hibáztatni)
- rbbj-vel értek egyet, hogy tartóssan a piac jellege miatt max 15-20 % hozható ki belőle éves szinten tartósan. Minden más a lottó nyeremény kategória 5 éves átlagban..
Elnézést kérek. "
Ezt nehéz lesz a bírónak megmagyarázni, hogy nem egy szándékos csalás!
Egyáltalán még az országban vannak ezek az emberek?
Ez csak az alfa. A béta jóval nagyobb bukóval végzett
Köszi!
Gyönyörű!
Ha valaki 2010 végén rakta be a pénzét az is bukott 11,36%-t.
Ez a számla soha az életben nem volt pluszban és aki rálátott a MAM számlára az ezt tudta is mindvégig!
Nem semmi pofa kell kiállni az emberek elé nap mint nap és eladni nekik egy automata pénzbukó rendszert!
Leona!
Még mindig full hülyének nézel mindenkit?
Az automata kereskedés guruja az Irbenis, aki a Quantumnak is kezelte a MAM számláját, már február 14. bedöntött egy számlát. Nem a TDFX zárta a kötéseket, hanem a margin cut miatt a rendszer! A bruti nevű robotot nem kellett senkinek lejáratnia, mert csak néhány száz ember tudott róla. A robotnak nevezett csoda lejáratta saját magát, mert annyi mínuszban lévő kötést halmozott fel augusztus óta, hogy már decemberben sem volt miből kötnie. Aztán februárban az árfolyam mozgás teljesen kinyírta.
Egyszerű a recept.
Szép kis számla kivonatokkal beetették a jó népet és amikor a floating elérte a tőkét a bróker automatikusan zárt mindent!
azért figyeljetek..sokan játszanak veletek.. kisérleti nyulaknak néznek bennetek....nem kel mindent készpénznek venni.. lényeglátás legyen a jelszó.. a lázítás a gyanúkeltés módszereit nyomják ide.. lehet a spyképzőből pár zöldfülű..
Itt van a hivatalos iwiw adatkezelési szabály, miszerint a felhasználó önként adja meg adatait, a többi felhasználó láthatja:
Nem kell moderálni semmit se....
Az Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt., az iWiW.hu közösségi weboldal üzemeltetőjének adatkezelési szabályzata
1. Az adatkezelő neve:
Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. (a továbbiakban: "iWiW" vagy "Szolgáltató")
2. Az adatkezelő címe:
1117 Budapest., Gábor Dénes u 2.
3. Adatkezelési nyilvántartási azonosítója:
820-0001
4. Elérhetőség:
info@iwiw.hu
5. Az adatkezelés megnevezése:
Adatkezelés a felhasználók önkéntes, tájékozott, és határozott hozzájárulása alapján az internetes honlapon regisztrált felhasználók esetében
6. Az adatkezelés jogalapja:
A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (Avtv.) 3. § (1) bekezdése alapján az érintett önkéntes hozzájárulása
7. A kezelt adatok köre:
A. A felhasználó által kötelezően megadott adatok név, becenév, ország, város, nem és e-mail cím, (az adatokhoz az — e-mail cím kivételével — iWiW-szolgáltatás összes felhasználója hozzáfér, a felhasználó által megadott e-mail címhez csak személyes ismerősei férnek hozzá).
B. A felhasználó önkéntes tevékenységének következtében az adatlapon megjelenő vagy a profilban a felhasználó döntése alapján megadott adatok: pl. klubtagság, használt alkalmazás, beszélt nyelv, születési név, titulus, feltöltött képek, albumok.
C. A felhasználó döntése alapján a profilban megadott adatok: különösen a felhasználó lakcíme, telefonszáma, foglalkozása, iskolái, munkahelyének adatai. Az itt megadott adatokról a felhasználó dönthet, hogy vagy csak személyes ismerősei vagy az iWiW-szolgáltatás összes felhasználója láthassa.
D. A felhasználó döntése alapján egyéb közösségi tevékenységhez kapcsolódó adat: különösen képfeltöltései, képmegjelölései, hozzászólásai, kapcsolatcímkéi, üzenőfali üzenetei, fórumbejegyzései, a felhasználó saját vagy nem saját tartalma, melyet a "Megosztás az iWiW-en" gomb, Bookmarklet vagy iWiW Kapu használatával az iWiW-szolgáltatáson keresztül jelenít meg. Az itt felsorolt adatokról adatkörtől függően a felhasználó dönthet különböző módokon, hogy vagy csak személyes ismerősei, ismerőseinek ismerősei vagy csak közös ismerősök, vagy az iWiW-szolgáltatás összes felhasználója láthassa.
E. A felhasználó döntése alapján a felhasználó által az iWiW-szolgáltatás funkcióinak használata közben automatikusan létrejövő publikus bejegyzés (hírfolyam): különösen képfeltöltés, ismerősnek jelölés, képhozzászólás, klubcsatlakozás, véleményírás. Az itt létrejövő adatokat csak a felhasználó személyes ismerősei (illetve több felhasználót érintő eseményről a közös ismerőseik) láthatják. Az itt létrejövő adatokról adatkörtől függően a felhasználó egyenként dönthet, hogy megjelenjen a hírfolyamban vagy az egész funkció működését letilthatja
F. Az iWiW-szolgáltatás használata során rögzítésre kerül a felhasználó számítógépének IP-címe, a látogatás kezdő és befejező időpontja, illetve egyes esetekben — a felhasználó számítógépének beállításától függően — a böngésző és az operációs rendszer típusa. Ezen adatokat a rendszer automatikusan naplózza. Az iWiW a naplófájlban található adatokat nem kapcsolja össze egyéb személyes adatokkal. (Az utolsó látogatás időpontjához az iWiW-szolgáltatás összes felhasználója hozzáfér, a többi adathoz kizárólag az adatkezelő és az adatfeldolgozó fér hozzá).
G. A felhasználó döntése alapján a felhasználó által az iWiW-en belül az összes felhasználó számára elérhetővé tett adatait, mint:
személyes adatok
kapcsolat
iskolák
munkahelyek
korábbi lakóhelyek
képek (albumok)
vélemények
apróhirdetések
az iWiW szolgáltatáson kívül, az iWiW szolgltatásban nem regisztrált felhasználók számára is, az szélesebb értelemben vett Interneten is publikussá teheti. A felhasználó döntése alapján publikussá tett adatai, amennyiben tagja, a nyitott és nem 18+ kategóriájú klubokban, amennyiben résztvevője a nyitott eseményekben és az apróhirdetéseiben is elérhetővé válnak kifelé az iWiW szolgáltatáson kívül is. Ezen beállításról a felhasználó saját maga dönthet a saját adatlapján a beállításoknál.
8. Az adatkezelés célja:
A. A felhasználó által kötelezően megadott adatok esetében az adatok kezelésének célja a felhasználó jogosultságának azonosítása (pl. dokumentumok letöltésének lehetősége, hozzászólás a fórumhoz), valamint a megrendelt szolgáltatás (értesítések) kiküldésének lehetősége. Az adatokat a szolgáltató felhasználhatja statisztikai célokra, továbbá arra, hogy a honlap látogatása során a letöltött oldalakon, és az azokon megjelenő hirdetési csíkokon (banner) személyre szabott reklámok/tartalmak jelenjenek meg. Az adatok ilyen célú felhasználását a felhasználó – leiratkozással – megtilthatja.
B. A felhasználó önkéntes tevékenységének következtében az adatlapon megjelenő vagy a profilban a felhasználó döntése alapján megadott adatok esetében az adatkezelésének célja belső internetes közösség alkotása, a felhasználók azonosítása. Az adatokat a szolgáltató felhasználhatja statisztikai célokra, továbbá arra, hogy a honlap látogatása során a letöltött oldalakon, és az azokon megjelenő hirdetési csíkokon (banner) személyre szabott reklámok/tartalmak jelenjenek meg. Az adatok ilyen célú felhasználását a felhasználó – leiratkozással – megtilthatja.
C. A felhasználó önkéntes döntése alapján a profilban megadott adatok esetében az adatkezelés célja belső internetes közösség alkotása, a felhasználók azonosítása. Az adatokat a szolgáltató felhasználhatja statisztikai célokra, továbbá arra, hogy a honlap látogatása során a letöltött oldalakon, és az azokon megjelenő hirdetési csíkokon (banner) személyre szabott reklámok/tartalmak jelenjenek meg. Az adatok ilyen célú felhasználását a felhasználó – leiratkozással – megtilthatja.
D. A felhasználó önkéntes döntése alapján a közösségi tevékenységhez kapcsolódó adatok esetében az adatkezelés célja internetes közösség kommunikációjának elősegítése, digitális tartalommegosztás, önkifejezés és az ezekben történő kereshetőség lehetőségének a biztosítása. Az adatokat a szolgáltató felhasználhatja statisztikai célokra, továbbá arra, hogy a honlap látogatása során a letöltött oldalakon, és az azokon megjelenő hirdetési csíkokon (banner) személyre szabott reklámok/tartalmak jelenjenek meg. Az adatok ilyen célú felhasználását a felhasználó – leiratkozással – megtilthatja.
E. A felhasználó önkéntes döntése alapján a közösségi tevékenységhez kapcsolódó adatok esetében az adatkezelés célja belső internetes közösség informálása a közösségben zajló tevékenységekről. Az adatokat a szolgáltató felhasználhatja statisztikai célokra.
F. Az iWiW-szolgáltatás használata során a naplófájlban rögzítésre kerülő adatok esetében az adatok tárolása kizárólag statisztikai célokat szolgál.
G. A felhasználó döntése alapján a felhasználó által az az iWiW szolgáltatáson kívül, az iWiW szolgltatásban nem regisztrált felhasználók számára is, a szélesebb értelemben vett Interneten is publikussá tett adatok megjelentetésének célja, hogy a felhasználó egyes adatait (ide is kellene hogy mik lehetnek ezek) az iWiW szolgáltatásban nem regisztrált felhasználók számára is elérhetővé tehessék, és az Internetes keresőmotorok (Google, Yahoo, Bing, stb.) is megtalálhassák adott felhasználó adatlapját.
Az adatkezelő a megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használja. Személyes adatokat harmadik személyeknek csak a felhasználó előzetes és tájékozott hozzájárulása esetén ad át. Ez nem vonatkozik az esetleges, törvény alapján kötelező adattovábbításokra.
9. Az adatkezelés időtartama:
A. A felhasználó által kötelezően megadott adatok esetében, amíg a felhasználó tagja a közösségnek. (A felhasználó önkéntes döntése alapján, törlési igényének beérkezésétől számított 5 munkanapon belül az iWiW törli az adatokat. Amennyiben a felhasználó jogellenesen, megtévesztően használ személyes adatot, vagy bűncselekményt valósít meg, akkor a felhasználási feltételekben biztosított módon az iWiW a regisztráció törlésével egyidejűleg valamennyi személyes adatát a tudomásszerzéssel egyidejűleg azonnal törölheti).
B. A felhasználó önkéntes tevékenységének következtében az adatlapon megjelenő vagy a profilban a felhasználó döntése alapján megadott adatok, amíg a felhasználó önkéntes tevékenysége/döntése alapján azok megjelennek, illetve személyre szabott reklámok/tartalmak esetében, amíg a szolgáltató által biztosított leiratkozási lehetőséggel a felhasználó nem él.
C. A felhasználó döntése alapján a profilban megadott adatok esetében, amíg a felhasználó önkéntes döntése/tevékenysége alapján azok megjelennek, illetve személyre szabott reklámok/tartalmak esetében, amíg a szolgáltató által biztosított leiratkozási lehetőséggel a felhasználó nem él.
D. A felhasználó döntése alapján az egyéb közösségi tevékenységhez kapcsolódó adatok esetében, amíg a felhasználó önkéntes döntése/tevékenysége alapján azok megjelennek, vagy amíg a szolgáltató által biztosított törlési lehetőséggel a felhasználó nem él, illetve személyre szabott reklámok/tartalmak esetében, amíg a szolgáltató által biztosított leiratkozási lehetőséggel a felhasználó nem él.
E. A felhasználó döntése alapján a profilban megjelenő vagy egyéb közösségi tevékenységhez kapcsolódó adatok esetében, azokat az iWiW 14 napig jeleníti meg és legfeljebb 21 napig tárolja. A felhasználó önkéntes döntése alapján a 14 napos megjelenési periódus alatt is törölheti az adatokat.
F. Az iWiW-szolgáltatás használata során a naplófájlban rögzítésre kerülő adatok esetében — az utolsó látogatás időpontjának kivételével — a látogatástól számított 6 napig tárolja a rendszer az adatokat. Az utolsó látogatás időpontját a rendszer a felhasználó következő látogatása időpontjában automatikusan felülírja.
G. A felhasználó döntése alapján a felhasználó által az iWiW szolgáltatáson kívül, az iWiW szolgltatásban nem regisztrált felhasználók számára is, a szélesebb értelemben vett Interneten is publikussá tett adatok esetében, amíg a felhasználó önkéntes döntése/tevékenysége alapján azok megjelennek, vagy amíg a szolgáltató által biztosított törlési lehetőséggel a felhasználó nem él. Az iWiW úgy bocsájtja elérhetővé a keresők felé a publikus adatlapokat, hogy azokról a keresők saját cache másolatot nem készíthetnek. A keresőindexekben történő adatok tárolásának lejáratát az iWiW nem tudja befolyásolni.
A szolgáltató a felhasználási feltételekben meghatározott feltételek esetén átmenetileg korlátozhatja a felhasználó működését az iWiW-szolgáltatásban. Ebben az esetben adattörlésre nem kerül sor.
Van valakinek számla kivonata a myfxbook-on?
Érdekelne, hogy néz ki az equity-re való átállás után!
Megnéztem a számládat:
Trades: 1549
Profitability:
Pips: -2118.2
Average Win: 20.91 pips / $12.37
Average Loss: -52.21 pips / -$20.28
Lots: 78.43
Commissions: -$593.77
Longs Won: (532/747) 71%
Shorts Won: (545/802) 67%
Best Trade($): (Feb 27) 691.99
Worst Trade($): (Jan 31) -313.67
Best Trade (Pips): (Feb 20) 154.2
Worst Trade (Pips): (Jan 06) -343.0
Avg. Trade Length: 15h 14m
Profit Factor: 1.39
Standard Deviation: $40.11
Sharpe Ratio: 0.05
Z-Score (Probability): -7.85 (99.99%)
Expectancy: -1.4 Pips / $2.43
AHPR: 0.04%
GHPR: 0.04%
Igy én is kötök vakon: átlagban 20 pip nyerő és 50 pip vesztőre teszem a stoppot.
Szakadás kivételével bármilyen tingli tangliban összelehet szendi 20 pipet...
Pláne ha egy páron megnézed az átlagos napi mozgást..
Vagyis kizárólag akkor jelenthet ez gondod, ha a kimutatott korábbi nyereség HAZUGSÁG, az alapban lévő eszközöket szándékosan rosszul értékelik. És mivel havonta veszik fel a kezelési jutalékot, ezért ez CSALÁS, hiszen nem létező eredményt számolnak el. Lényegében semmi köze sincs a valóságnak a kimutatott eredményekhez.
És azt a rendszert, amiből kiszállva a benntmaradók tőkéje csökken, azt bizony pilótajátéknak hívják.
Vicces hogy a quantum pont azzal ismerte el a csalást, hogy a kilépőkre kenik a problémát.
Anna! Most már elég!
Az ember azt gondolná, hogy közel a 60-hoz benőtt végre a fejed lágya. Nem értem mit hisztériázol, hiszen a klimaxnak már több, mint tíz éve vége.
Mért nem tudod egyszerűen elfogadni, hogy vesztettél? Most az egyszer nem sikerült kimosnod magad a vádak alól, mert voltak emberek, akik igenis utána(d) néztek, és a szemedre vetették a tényeket. Az emberölés akkor is emberölés, ha nem szándékos. (A kedvedért kiemelném, ez csupán hasonlat.) Hogy kapzsiságod, vagy mérhetetlen ostobaságod vezetett az emberek megkárosításához, csak részletkérdés, csupán egy oldaljegyzet a bírósági vádiraton.
Mert hogy lesz bírósági vádirat, abban biztos lehetsz. És bizonyítékot is fogsz kapni, mert ha nem az a társad vall ellened, aki kiszellőztette a belső információkat, akkor valamelyik másik ajánlja fel alkuként, hogy kikerüljön a vádlottak padjáról. De te ott leszel. Csak a tetteid bevallása és a megbánásod révén érhetsz el könnyített büntetést. Fogadd el!
Pls,
olvassátok már el itt a 750-755 közötti hsz-eket.
http://stocklandyard.hu/forum/topic/1001/Forex-robot
Csak az esélyem miatt. Ez nem lesz:
- gyors
- könnyű
- olcsó
- és hatékony menet.
Sajnos.
Értelmezésem szerint:
Van egy alaptőke, arra vetítve van egy lebegő mínusz, mondjuk mert szar a hangulat a piacon vagy csak épp elszúrt kötések lebegnek. Mivel bármikor bárki a teljes tőkéjét kiveheti, azzal elviszi az aktuálisan nem létező pénzt is, ezzel a bent maradtakra hárul a meglévő összes mínusz, így növekszik a lebegő aránya.
Kb ennyi
belinkelem a privát üzenetem is (hátha Herceg ki is tilt...)
"xxxxxx,
úgy gondolom, hogy ha valaki ennyire mellé lőtt mint te (lásd a nyilvános beírásomat) nemhogy pénzt, de még üres műanyag flakont se biznék rá, mert tévedésből a papírok közé rakná.
Ha valaki nem olvas vissza egy fórumot (de legalább 2-3 napot), pontosabban szólva 6-ot mert hétvégén élénkült fel a dolog az ne akarjon mások pénzével kereskedni - megkockáztatom a sajátjával sem.
Én - ha eddig nem jött volna le - higgadtan, elfogulatlanul irogattam be, úgy hogy egyik céghez sincs semmi közöm.
Annyit azért segítek neked, hogy jobboldal lehet szűrni topikonként a hozzászólókra igy csak az adott nick hozzászólásait látod.
Ha görgetni kell az oldalt, akkor a másik oldalon ezt ismételni kell.
Bárki bármilyen cég indításán gondolkozik először a cég alapítás szabályait, a vonatkozó jogszabályokat és engedélyezési folyamatokat kellene először átnézni.
Szerintem.
Szia,
amatoregy.
Ps: Bocs hogy nem irom le - veled ellentétben a nevem - de a fórumon elég sokan ismernek személyesen is és ezt én nem tartom most fontosnak."