Re: Megjelentek a hiénák is?
Amatoregy Előzmény: #498922belinkelem a privát üzenetem is (hátha Herceg ki is tilt...)
"xxxxxx,
úgy gondolom, hogy ha valaki ennyire mellé lőtt mint te (lásd a nyilvános beírásomat) nemhogy pénzt, de még üres műanyag flakont se biznék rá, mert tévedésből a papírok közé rakná.
Ha valaki nem olvas vissza egy fórumot (de legalább 2-3 napot), pontosabban szólva 6-ot mert hétvégén élénkült fel a dolog az ne akarjon mások pénzével kereskedni - megkockáztatom a sajátjával sem.
Én - ha eddig nem jött volna le - higgadtan, elfogulatlanul irogattam be, úgy hogy egyik céghez sincs semmi közöm.
Annyit azért segítek neked, hogy jobboldal lehet szűrni topikonként a hozzászólókra igy csak az adott nick hozzászólásait látod.
Ha görgetni kell az oldalt, akkor a másik oldalon ezt ismételni kell.
Bárki bármilyen cég indításán gondolkozik először a cég alapítás szabályait, a vonatkozó jogszabályokat és engedélyezési folyamatokat kellene először átnézni.
Szerintem.
Szia,
amatoregy.
Ps: Bocs hogy nem irom le - veled ellentétben a nevem - de a fórumon elég sokan ismernek személyesen is és ezt én nem tartom most fontosnak."