Regisztráció Elfelejtett jelszó

quantumxxl

Együtt érzek a károsulta…

#497544 archenius

Együtt érzek a károsultakkal, nagyon csúnyán át lettek verve. Főleg a Quantum XXL részéről.

A bedőlés bele volt kódolva a rendszerbe, erre többen is felhívták a figyelmet annak idején. Sokan nem hallgattak az aggályokra, és csak a beígért profit lebegett a szemük előtt.

Most magyarázkodnak, és próbálnak mosakodni. A körlevelük, melyben a Tadawult hibáztatják a bedőlés miatt nekem kicsit vicces. Ha nem most borul ki a bili, akkor később mikor nem 40-60% lenne a vesztő, hanem 100%.

Re: UPDATE

#497533 rbbj11 Előzmény: #497503

én csak arra reagálok, ami engem érint: én nem vagyok senkinek a szócsöve, azt se tudom mi az a perfecto, és nem is tudtál oda belinkelni: nem véletlenül.

A többiek majd reagálnak a saját részükre.

Az pedig egy oltári baromság, hogy támadás áldozata lett ez a rendszer, és azért omlott össze. Ez kb. olyan, mint a gonosz spekulánsok rendszeres támadásai a tőzsde ellen :)

Vmi vagy jól működik vagy rosszul, és ebben van dekódolva a végzete. Semmi másban.

Re: ...

#497531 vito54 Előzmény: #497529

Szombaton látszott az equity pár óra erejéig a quantum honlapján az alfa grafikonon és januárban igencsak közel volt a margin callhoz.

Eleve minek tart bent a "robot" nagy számú negatív kötést tavaly aug óta?? Azokat bőven zárni kellett volna egy bizonyos bukó szintnél ezt még egy totál amatőr is megteszi, ha védeni kívánja a pénzét. Valószínűleg annak van igaza, aki azt írta, hogy ez a robot ugyanarra a devizapárra mindkét irányban kötött és csak a pozitívakat zárta le (néha a negatívot is, hogy ne dögöljön meg a robot), majd szépen a vezetők bezsebelték a jutalékot.

Az is elég vicces, hogy a márciusi jutalékot és "szerverdíjat" még gyorsan levonták a teljes bukta előtt ápr. másodikán, míg ezzel eddig 2 hetet vártak kb.

A 2 hónap jutalék visszaadásáról hol hallottál?

...

#497529 ashclip

Allitolag 2 havi jutalekot vissza fognak adni, nem tudom ebbol mennyi igaz.

Nagyon erdekelne engem is egy valamilyen bizonyitekkal alatamasztott adat a lebego minusz mertekere nezve a tomeges penzkivet elott.

Ha ez tul nagy, akkor sajnos egy piramisjatek aldozatai lettunk, ha nem, akkor egy panikkeltes aldozatai. Igen, sajnos en is buktam...

#497527 piramiska Előzmény: #497520

Nem csupán a bíróságon, hanem az összes médiumból folyni fog az ügy, arról gondoskodom. Egyenként nevezik meg az öszes vezetőt híradókban. (lásd. Balázs László Baumag) Amennyiben jóhiszeműek, van egy hetük, hogy a bezsebelt jutalékból kártalanítsák az ügyfeleket. legagább a tőkegarancia erejéig.

#497524 Platina Előzmény: #497520

Egy valaki vagyok a "fórumtársak" közül köszönhetően Önnek, és köszönhetem a veszteséget a hazugságainak is!!!!

Nem volt elég a rágalmazásaiból, az átgondolatlan beirogatásaiból?

Várom a tényeket!!!!

Én továbbra sem gondolom…

#497523 Magellan

Én továbbra sem gondolom, hogy megállna a magyarországon végzett tevékenység. De konzultálok ügyvéd ismerőssel.

Re: nincs cím

#497522 balacy Előzmény: #497508

Látom benne vagy a témában.

Meg tudnád mondani, hogy mennyi volt a maximális lebegő mínusz a futam idő alatt?

Csak érdekelne, összehasonlítanám a sajátommal, hogy mennyivel volt jobban kezelve az a számla, mint pld. a sajátom.

#497520 sz.istvan Előzmény: #497492

Szervusz te „quantumos vezető”!

Jó, hogy végre van itt valaki közületek is! Teljesen nyilvánvaló most már a személyed. Ahelyett, hogy engem rágalmaznál hazugsággal, miért nem az elégetett pénzzel foglalkozol inkább???

Állításaimat természetesen alá tudom támasztani, de mivel személyiségi jogot sértene, nem itt fogom megtenni. Ne izgulj már nem kell sokat várni és ki fog derülni a teljes igazság.

Nem hazudok, bizonyítékom van arról, hogy kivették a pénzüket még januárban!

Most meg te hazudsz, mert engem nem felszólítottak, hanem egyszerűen megfenyegettek!

Szó szerint azt mondták, hogy be fognak perelni és még az unokáim is fizeti fognak! Ez nem felszólítás hanem, fenyegetés szerintem.

Mivel az eddigi írásaidból is az derült ki, hogy nagyon lassú felfogású vagy ezért leírom neked még egyszer: Ügyvédhez fordultam és rajta keresztül a hatóságokhoz! Az ügyvédem tájékoztatott arról, hogy már folyamatban van nyomozás a quantum ellen az NNI-nél! Most már érted?

1. Megint hazugsággal vádolsz, de nem gondolkodsz! Nem csak a quantum hanem az össze számlakezelő tudott az átállásról február óta! Körlevélben tájékoztattak mindenkit. Lehet, hogy a quantum nem kapta meg??? Ennyire hülye még te sem lehetsz!

2. Itt a félrevezetés nem a blog olvasóit érte, hanem a quantum ügyfeleit! Te nagyon okos emeber szerinted ha a lebegő floating eléri a 100%-ot akkor a quantum le tudott volna zárni 70%-ban??? Ennyire buta vagy? A tőkevédelem nagyon egyszerű: ha a veszteség eléri a 30%-ot akkor zárni kell és befejezni a kereskedést! Ennyi és nem több.

Ja és itt is bizonyítékot kérsz, de annyira nem veszed a fáradságot, hogy megnézd a mam-számlát és lásd az akkor állapotot! A hétvégén mindenkinek megadatott, hogy lássa mekkora is volt a floating!!!

3. A quantum majd beszámolhat a hatóságok előtt, hogy miért is nem kell neki pénzkezelői engedély? Magyarországon végzett jogosulatlan pénzkezelést. Azzal, hogy a tadawul magyar irodájában nyitották a számlákat maximálisan kimerítették (egyébként a partnerek is!) ennek a fogalmát.

4. A nyitott kötések eltitkolása és a lezárt pluszos kötések után felvetett jutalék pontosan kimeríti a csalás fogalmát!

Egy-két megjegyzés: milyen több ezer brókercégről beszélsz te hozzáértő?? Van kb 3-400 Metatrader-es brókercég akiknél már csak elvétve lehet ilyen számlakezelési megoldást találni max 3-4 ilyen cégről beszélhetünk, de már ők is térne át lassan!

Ne süketelj már tovább a Tadawul már átált, nem kereskedik már nála senki így tovább, mivel etikátlan és ráadásul az EU-ban már törvénytelen is.

A Quantum XXL-t magyar emberek hozták létre! Erre is van természetesen bizonyíték, nemsokára tudni is fogja mindenki, de egyenlőre ezt csak az ügyvédemmel történt egyeztetés után fogom nyilvánosságra hozni.

Hogy honnan veszem a leírt 70%-ot? Te ennyire korlátolt vagy? Hát a hátvégén legalább 100 ember látta mekkora floatingok voltak! Ne röhögtess már, csak olvass vissza már mások is megírták…

Hogy az én személyem nyilvános lesz-e? Igen, a tárgyaláson fogunk találkozni, ott majd bemutatkozom!

#497518 balacy Előzmény: #497361

A Tada-nál beérkezési sorrendben értékelik ki a POA visszavonást, majd leellenőrzik telefonon és azonnal lezárják a nyitott pozíciókat és visszakerül a számla a Te kezelésedbe. Ez nekem anno egy óra alatt lefutott. (de gondolom most hosszabb idő.)

Arra figyelj, hogy arról a mail címről írj, ahonnét eddig is.

#497517 balacy Előzmény: #497361

A Tada-nál beérkezési sorrendben értékelik ki a POA visszavonást, majd leellenőrzik telefonon és azonnal lezárják a nyitott pozíciókat és visszakerül a számla a Te kezelésedbe. Ez nekem anno egy óra alatt lefutott. (de gondolom most hosszabb idő.)

Arra figyelj, hogy arról a mail címről írj, ahonnét eddig is.

#497514 styan Előzmény: #497508

Pontosan tudom mi a margincall, csak kérdeztem:)

Egyébként meg nem értem mi a baj. Vissza kell nyitni ugyanazokat a pozikat egyenként a számlákon amik nyitva voltak és jónapot.... Hol a gond? :)

#497512 Magellan Előzmény: #497508

Nemigazán. A margin call nem a realizált veszteség. Hisz realizálhatsz 100$ is minuszba. A margin call az egyszerűen annyi, hogy nincs fedezet a függőben lévő kötésekre, és a bróker nem engedi negatívba menni a saját tőkét, így kényszerzárást hajt végre.

#497508 Platina Előzmény: #497499

A margin call egy folyamat vége, extrém véglete. Az eredménye realizált veszteség. De hogy jön ez ide? A mi lett volna ha kérdést lehet boncolgatni, csak nem tényekről szól, hanem fikciókról.

#497507 Magellan Előzmény: #497503

De hiszen nem magyarok csinálják. Honnan a fenéből tudtak róla? :)

Magyar "üzletkötő" is van? Miért pont magyarország? Miért ez a csöppnyi ország került a képbe Hong Kong-ból? Úgye érted az iróniát?

Nem magyar emberek hoztá…

#497504 Magellan

Nem magyar emberek hozták létre, de egy magyar "eldugott" fórumos bejegyzést persze figyelnek a közeli Hong Kong-ból. Ez hihető. Ha marcin call van, akkor az ugye vismajor, hisz a csúnya bróker szúrt ki velük.

#497503 FX_trader Előzmény: #497492

Gratulálok mindenkinek, aki közrejátszott ebben az összeesküvésben.

Teljesen igazat adok a Quatumnak abban, hogy ha az a néhány „nagyokos”- akik itt írogatnak okosságokat, hogy „figyeld meg”, „én megmondtam előre” – nem támadja meg a Quatumot, akkor ez a rendszer a mai napig jól működik és talán egy-két hónap alatt a lebegő mínuszokat is ledolgozta volna az Alpha és a Béta robot.

Kikre gondolok?

A Shortosgyula, a net91, a RapidFx, a Kelvin, rbbj11, Fornit, akik ezt az egészet kirobbantották, azzal, hogy folyamatosan támadták a Quantumot, privát levélben meg ilyeneket írogatnak folyamatosan:

„gyere át a PerfectoFx-hez, mert ott többet tudsz keresni, igaz itt is magyarok a tulajdonosok, de ők korrektebbek mint a quantum nagyképű tulajdonosai és itt nincsen lehúzás, mint a quantumnál”

„én ismerem a Perfecto tulajdonosát és megbízható régóta kereskedik, tudja mit csinál”

„már nagyon sok embert áthoztunk a Perfectohoz a quantumtól”

„hamarosan úgyis szét lesz szedve a quantum és csak a PerfectoFX marad”

És azzal indult az egész, hogy a kedves „minuszot” közzétette a Quantumot fikázó cikkét, amellyel sok ügyfelet megfélemlített, akik átvitték a pénzüket a perfectohoz és emiatt emelkedett meg a lebegő mínusz:

http://kezeltszamla.blog.hu/2012/01/13/kockazati_felhivas_a_quantumxxl_ugyfeleinek

Ezzel a cikkel indította el a lavinát, ami a rendszer bedőléséhez vezetett. Ebben a cikkben szó van arról, hogy a Quantum egy pilótajáték, hogy 50 % a lebegő mínusz, holott erről akkor még szó sem volt. A nagy lebegő csak a cikk után jött létre, addig 15-20% volt! ( legalábbis a blog bejegyzések alapján erre gondolok )

Addig semmi probléma nem volt, szépen teljesített a Quantumxxl Alpha és Béta robotja. És most ezek az emberek röhögnek mások kárán, hogy „ugye én megmondtam hogy gyere át a Perfectohoz”…

Meg lehet nézni a korábbi a bejegyzéseiket:

net91: "És bocs, ha megbántottam valakit, de "Én szóltam idejében! "

Shortosgyula: Nagy mókamesterek ezek a quantumék :)

Shortosgyula: Vito b..meg!

Itt ugattunk mióta hogy gáz van.

Mohó és egyúttal hiszékeny birkák voltatok akiket átvágtak.

Ennek csak gratulálni tudok már megbocsáss.

Shortosgyula: A "quantum csendje" című frenetikus film dvd-je akciós a tescoban.

Shortosgyula: Elhiheted hogy lesz..om a quantumot és jókat nevetünk a tréder barátaimmal az egészen. Kíváncsian várom mi lesz a vége.

Kelvin: Ebben viszont Te tévedsz, mert Bálint nem a brokercég összeomlásáról beszél, hanem a kereskedési rendszer összeomlásáról. Az pedig pl egy Quantumos esetben simán meglehet. Egyedi számlakezelés esetén kizárt, mert ott csak Te irányítasz.

Kelvin: https://perfectofx.com/index.php?m=1 - itt mindent megtalálsz

Ha kell segítség szólj.

RapidFX: Nah megjöttem én is! :-)

Kezdhetném azzal, hogy „én megmondtam…”, de ezt már mások megtették.

Tucatszor kifejtettem itt a fórumon, hogy mik a veszélyei az ilyen qxxl féle cégeknek

És ezek a nevek köszönnek vissza itt is a perfecto-t dícsérve és örülve mások kárának:

http://kezeltszamla.blog.hu/2012/04/01/breaking_news_lathato_lesz_az_osszes_kotes_es_visszaeses_a_quantumxxl_nel

http://kezeltszamla.blog.hu/2012/03/12/15_het_14_11

http://kezeltszamla.blog.hu/2012/03/26/17_het_16_3#c16252256

Ha nincsen ez az egész támadás a perfectosok részéről, akkor még a mai napig bárki balance értéken ki tudná venni a pénzét. Többek között én is…. Szép munka! Gratulálok.

"Félrevezetés, a blog ol…

#497499 styan

"Félrevezetés, a blog olvasók becsapása! A tőkevédelem egyértelműen fogalmaz. NEM vonatkozik a floatingra, csak a lezárt veszteségekre. Sehol sincs az leírva, amire ez a besúgók gyöngye hivatkozik. Csatolja be a bizonyítáékot, ellenkező esetben egy ismételt hazugság, amit ír!"

Lezárt veszteség a margin call is? Vagy az is a bróker miatt van?

#497492 Platina Előzmény: #497241

Hoppá - nagyon érdekes ez a levél, pár gondolatomat hozzá-bele írom.

sz.istvan: Tisztelt Fórumtársak (UPDATE)!

Tisztelt Fórumtársak (UPDATE)!

Tegnapi bejegyzésemet most megismétlem és kiegészítem, hátha volt aki nem tudta elolvasni a több mint 300 frissen érkezett hozzászólás miatt.

Mint sokan emlékezhettek ezt a topic-ot én indítottam januárban. Információm volt arról, hogy a quantum vezetői kivették a pénzüket és készülnek a süllyedő hajó elhagyására. Mint később kiderült volt egy másik pénzkezelő cég ami egy az egyben a quantum által „népszerűsített” robotot futatta és időközben bedőlt! Itt picit összemosódott a határ és „informátorom” jelezte, hogy innen vették ki a pénzüket sokan. De ebben az időben a quantum-ból is volt pénzkivonás a vezetők részéről!

SZ.I. gátlástalanul hazudik. Nem vettek ki vezetők pénzeket!!! Egyáltalán kiket ért "vezetők" alatt? Bizonyítékot mtasson, különben egy hazug rémhírterjesztő (a hazugsága múltkor ki is derült.)

Ennek az információközlésnek az lett az eredménye, hogy engem „megfenyegettek”, hogy fogjam be a szám különben még az unokám is fizetni fog… :-)

Hazugság! Arra szólították fel, hogy hagyja abba a hazudozást és a rémhírterjesztést, mivel előre eltervezett módon, emaileket összelopva az internetről, egy rémhír-hírlevél láncot indított el a "becsületes úr"!

Én úgy „megijedtem”, hogy lányos zavaromban azonnal ügyvédhez és rajta keresztül a hatóságokhoz fordultam. Mielőtt bármiről is beszámolhattam volna nekik kiderült, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda Gazdaságvédelmi főosztálya már nyomozást folytat az ügyben. Így a nyomozás érdekeit figyelemben tartva én tartózkodtam a további írogatástól itt a fórumban.

Na ez itt érdekes rész... Ha az NNyI nyomozást folytat, azt nem kötik egy ilyen beírogató orrára, CSAK AKKOR TUDHAT RÓLA, ha ő maga a feljelentő! Elárulta magát a besúgók gyöngye!!!! Nem tudott már várni tovább izgalmában, túl sokat szeretett volna itt mondani nekünk.

Most viszont már muszáj egy-két dolgot megosztanom veletek.

1. A quantum-nak már hónapok óta tudomása van arról, hogy a TadawulFX át fog állni az un. „deposit”-módról az általánosan elfogadott lot allokációs számlakezelésre. Húzni próbálták az időt, hogy minél tovább csepegjen a jutalék.

Hazugság! Nem tudott róla hónapok óta. Bizonyítékot csatoljon, különben csak egy hazug rémhírtejesztő!

2. Quantum soha nem tartotta be a 70%-os tőkegaranciát, mert a mam számlák voltak 50-70%-os lebegő mínuszban is! Reménykedtek mindig abban, hogy nem esik össze a rendszer és folyamatosan bezsebelték a lezárt kötések után a jutalékot!

Félrevezetés, a blog olvasók becsapása! A tőkevédelem egyértelműen fogalmaz. NEM vonatkozik a floatingra, csak a lezárt veszteségekre. Sehol sincs az leírva, amire ez a besúgók gyöngye hivatkozik. Csatolja be a bizonyítáékot, ellenkező esetben egy ismételt hazugság, amit ír!

3. A quantum soha nem rendelkezett pénzkezelői engedéllyel, mégis egy befektetésnek álcázott piramisjátékot épített fel itt mindenki szeme előtt! Jelen pillanatban több hatóság (NNI, PSZÁF és NAV) is nyomoz az ügyben.

A QuantumXXL-nek nem is kellett pénzkezelői jog, mert szoftvereket népszerűsít. SOHA SEM mondott mást!!! A Piramisjáték fogalmát a besúgók gyöngyének el kellene olvasnia, mert semmiképpen sem áll meg a hamis vádja! Ismét hazudik!

4. Hazudott, csalt és megtévesztett embereket azzal, hogy eltitkolta előlük a le nem zárt negatív kötéseket és felvette a jutalékot a pozitív kötések után!

A nyitott kötések nem láthatóvá tétele nem hazugság és nem megtévesztés!!!! Ez egy beállítási lehetőség elérhető TÖBB EZER bróker cégnél a mai napig és nagyon sokan kereskednek így! Nem kellene ismételten félrevezetni a blog olvasókat! A beállítás alkalmazásának legfőbb indoka: a know-how védelme, mert egyes szélhámosok képesek másolni a szoftver működését, ellopva ezzel a tudását. Besúgók gyöngye, erre fájt a foga? Egyébként ezt a beállítást maga a TadawulFX kínálta fel a QuantumXXL-nek és a MAI NAPIG több kereskedő kereskedik ezzel a beállítással, pl. a TadawulFX-nél is!

Remélem sokan vissza tudják szerezni a megmaradt pénzüket minél előbb. Aki meg elveszíti a pénzét annak sincs minden veszve hiszen a quantumot magyar emberek hozták létre, akik ha nem is túl könnyen, de azért megtalálhatóak és lehet majd az unokáikat is perelni az elvesztett pénzért… :-)

A QuantumXXL-t NEM MAGYAR emberek hozták létre! Csatoljon bizonyítékot erre a hazug állításra. Lássuk a bizonyítékot!!!

Eddig tart a tegnapi hozzászólásom.

Annyit szeretnék még hozzátenni, hogy tudomásom szerint a tegnapi nap folyamán a teljes quantum által kezelt tőke több mint 50%-a elégett!!! Nem azért mert bárki is vont ki pénzt (a tegnap beérkezett pénz visszavonási POA-K feldolgozása még most is tarthat!), hanem mert egy inkompetens, dilettáns programot futattak a kezelt számláikon és a görgetett mínusz ekkora volt! Januárban még siralmasabb volt a helyzet akkor közel 70%-os lebegő mínuszban voltak a számlák!

A nyitott kötéseket a TadawulFX, önhatalmúlag zárta le. Nem a QuantumXXL. Miért csak 70%-ot ír a beíró, nem is értem! Miért nem mindjárt 80-90%-volt. Ismét egy állítás, ami mögött semmi féle bizonyíték nincs! Honnan veszi ezeket amit leír???

Mint azt előző bejegyzésemben is írtam a Nemzeti Nyomozó Iroda Gazdaságvédelmi Főosztálya Pénzügyi Visszaélések Elleni Osztálya nyomozást folytat a quantum vezetői ellen.

Ezt már hallottuk...És most már a blogból tudjuk is, ki a rendőrségi besúgó, hamis váddal feljelentő .... ember.

Aki úgy érzi, hogy csalás, megtévesztés áldozatta lett ebben az ügyben az itt tud további feljelentést tenni illetve a PSZÁF oldalán tudja bejelenteni panaszát.

A quantum vezetőinek neve és címe is nyilvános lesz nemsokára…

És a blogot elindító személyé is, reméljük! Ilyen becsületes, a néphőse embert ritkán látni!!! Kérjük írja le a nevét a címét, hisz Ön egy hős! Írja le a teljes nevét és a címét!!!

A besúgó blog-hős minden mondata hazugság, mint az látható is. De ha csak a fele hazugság? Akkor is minősíthetetlen egy hazudozó.

A WITHDRAWAL nyomtatvány…

#497487 Emma11

A WITHDRAWAL nyomtatványt is elküldhetném már?Attól függetlenül,hogy nem kaptam még értesítést arról,hogy kikerült a pénzem a "robotok alól"?