UPDATE
sz.istvanTisztelt Fórumtársak (UPDATE)!
Tegnapi bejegyzésemet most megismétlem és kiegészítem, hátha volt aki nem tudta elolvasni a több mint 300 frissen érkezett hozzászólás miatt.
Mint sokan emlékezhettek ezt a topic-ot én indítottam januárban. Információm volt arról, hogy a quantum vezetői kivették a pénzüket és készülnek a süllyedő hajó elhagyására. Mint később kiderült volt egy másik pénzkezelő cég ami egy az egyben a quantum által „népszerűsített” robotot futatta és időközben bedőlt! Itt picit összemosódott a határ és „informátorom” jelezte, hogy innen vették ki a pénzüket sokan. De ebben az időben a quantum-ból is volt pénzkivonás a vezetők részéről!
Ennek az információközlésnek az lett az eredménye, hogy engem „megfenyegettek”, hogy fogjam be a szám különben még az unokám is fizetni fog… :-)
Én úgy „megijedtem”, hogy lányos zavaromban azonnal ügyvédhez és rajta keresztül a hatóságokhoz fordultam. Mielőtt bármiről is beszámolhattam volna nekik kiderült, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda Gazdaságvédelmi főosztálya már nyomozást folytat az ügyben. Így a nyomozás érdekeit figyelemben tartva én tartózkodtam a további írogatástól itt a fórumban.
Most viszont már muszáj egy-két dolgot megosztanom veletek.
1. A quantum-nak már hónapok óta tudomása van arról, hogy a TadawulFX át fog állni az un. „deposit”-módról az általánosan elfogadott lot allokációs számlakezelésre. Húzni próbálták az időt, hogy minél tovább csepegjen a jutalék.
2. Quantum soha nem tartotta be a 70%-os tőkegaranciát, mert a mam számlák voltak 50-70%-os lebegő mínuszban is! Reménykedtek mindig abban, hogy nem esik össze a rendszer és folyamatosan bezsebelték a lezárt kötések után a jutalékot!
3. A quantum soha nem rendelkezett pénzkezelői engedéllyel, mégis egy befektetésnek álcázott piramisjátékot épített fel itt mindenki szeme előtt! Jelen pillanatban több hatóság (NNI, PSZÁF és NAV) is nyomoz az ügyben.
4. Hazudott, csalt és megtévesztett embereket azzal, hogy eltitkolta előlük a le nem zárt negatív kötéseket és felvette a jutalékot a pozitív kötések után!
Remélem sokan vissza tudják szerezni a megmaradt pénzüket minél előbb. Aki meg elveszíti a pénzét annak sincs minden veszve hiszen a quantumot magyar emberek hozták létre, akik ha nem is túl könnyen, de azért megtalálhatóak és lehet majd az unokáikat is perelni az elvesztett pénzért… :-)
Eddig tart a tegnapi hozzászólásom.
Annyit szeretnék még hozzátenni, hogy tudomásom szerint a tegnapi nap folyamán a teljes quantum által kezelt tőke több mint 50%-a elégett!!! Nem azért mert bárki is vont ki pénzt (a tegnap beérkezett pénz visszavonási POA-K feldolgozása még most is tarthat!), hanem mert egy inkompetens, dilettáns programot futattak a kezelt számláikon és a görgetett mínusz ekkora volt! Januárban még siralmasabb volt a helyzet akkor közel 70%-os lebegő mínuszban voltak a számlák!
Mint azt előző bejegyzésemben is írtam a Nemzeti Nyomozó Iroda Gazdaságvédelmi Főosztálya Pénzügyi Visszaélések Elleni Osztálya nyomozást folytat a quantum vezetői ellen.
Aki úgy érzi, hogy csalás, megtévesztés áldozatta lett ebben az ügyben az itt tud további feljelentést tenni illetve a PSZÁF oldalán tudja bejelenteni panaszát.
A quantum vezetőinek neve és címe is nyilvános lesz nemsokára…