Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: UPDATE

sz.istvan Előzmény: #497492

Szervusz te „quantumos vezető”!

Jó, hogy végre van itt valaki közületek is! Teljesen nyilvánvaló most már a személyed. Ahelyett, hogy engem rágalmaznál hazugsággal, miért nem az elégetett pénzzel foglalkozol inkább???

Állításaimat természetesen alá tudom támasztani, de mivel személyiségi jogot sértene, nem itt fogom megtenni. Ne izgulj már nem kell sokat várni és ki fog derülni a teljes igazság.

Nem hazudok, bizonyítékom van arról, hogy kivették a pénzüket még januárban!

Most meg te hazudsz, mert engem nem felszólítottak, hanem egyszerűen megfenyegettek!

Szó szerint azt mondták, hogy be fognak perelni és még az unokáim is fizeti fognak! Ez nem felszólítás hanem, fenyegetés szerintem.

Mivel az eddigi írásaidból is az derült ki, hogy nagyon lassú felfogású vagy ezért leírom neked még egyszer: Ügyvédhez fordultam és rajta keresztül a hatóságokhoz! Az ügyvédem tájékoztatott arról, hogy már folyamatban van nyomozás a quantum ellen az NNI-nél! Most már érted?

1. Megint hazugsággal vádolsz, de nem gondolkodsz! Nem csak a quantum hanem az össze számlakezelő tudott az átállásról február óta! Körlevélben tájékoztattak mindenkit. Lehet, hogy a quantum nem kapta meg??? Ennyire hülye még te sem lehetsz!

2. Itt a félrevezetés nem a blog olvasóit érte, hanem a quantum ügyfeleit! Te nagyon okos emeber szerinted ha a lebegő floating eléri a 100%-ot akkor a quantum le tudott volna zárni 70%-ban??? Ennyire buta vagy? A tőkevédelem nagyon egyszerű: ha a veszteség eléri a 30%-ot akkor zárni kell és befejezni a kereskedést! Ennyi és nem több.

Ja és itt is bizonyítékot kérsz, de annyira nem veszed a fáradságot, hogy megnézd a mam-számlát és lásd az akkor állapotot! A hétvégén mindenkinek megadatott, hogy lássa mekkora is volt a floating!!!

3. A quantum majd beszámolhat a hatóságok előtt, hogy miért is nem kell neki pénzkezelői engedély? Magyarországon végzett jogosulatlan pénzkezelést. Azzal, hogy a tadawul magyar irodájában nyitották a számlákat maximálisan kimerítették (egyébként a partnerek is!) ennek a fogalmát.

4. A nyitott kötések eltitkolása és a lezárt pluszos kötések után felvetett jutalék pontosan kimeríti a csalás fogalmát!

Egy-két megjegyzés: milyen több ezer brókercégről beszélsz te hozzáértő?? Van kb 3-400 Metatrader-es brókercég akiknél már csak elvétve lehet ilyen számlakezelési megoldást találni max 3-4 ilyen cégről beszélhetünk, de már ők is térne át lassan!

Ne süketelj már tovább a Tadawul már átált, nem kereskedik már nála senki így tovább, mivel etikátlan és ráadásul az EU-ban már törvénytelen is.

A Quantum XXL-t magyar emberek hozták létre! Erre is van természetesen bizonyíték, nemsokára tudni is fogja mindenki, de egyenlőre ezt csak az ügyvédemmel történt egyeztetés után fogom nyilvánosságra hozni.

Hogy honnan veszem a leírt 70%-ot? Te ennyire korlátolt vagy? Hát a hátvégén legalább 100 ember látta mekkora floatingok voltak! Ne röhögtess már, csak olvass vissza már mások is megírták…

Hogy az én személyem nyilvános lesz-e? Igen, a tárgyaláson fogunk találkozni, ott majd bemutatkozom!