Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: KGY-ről pár adat

#496947 Sly-- Előzmény: #496930

Ami egyik jele a jelenlegi vezetés ugyanolyan "kamuzásának", az az, hogy azt írtad, hogy arra a kérdésedre, hogy miért költöznek el a Révayból, azt válaszolták, hogy full-ra ki van adva. Még 3/4 része sincs kiadva. Össz.terület:2150 m2, szabad terület: 576 m2.

http://www.iroda.hu/office.php?id=59

De miért is kellene oda bárkinek is bejárni dolgozni, ha nincs mit...:-(

#496930 Zotya32 Előzmény: #496916

gondolom ők eladják a következő 1-2 hónapban. Első IT ülésig nem várok semmit, illetve az első negyedéves jelentés érdekes lesz, hogy mit adnak ki, mennyi konkrétum lesz benne...nagy csoda nem várható, ezért is írtam korábban, hogy ősz az amikorra illene 1-2 dolognak már kiderülnie... érdemi változás 1 év múlva lehetne, illetve kellene, hogy legyen... ezalatt azt értem, hogy nem százmilliós veszteség lesz, hanem 0 közeli... persze ez a jelenlegi portfolióval elég nehezen fog menni... szóval emiatt is kell, hogy legyen vmi a tarsolyban amiről még nem tudunk... vagy ha nincs, akkor valóban csak a névtáblát cserélték le, és marad minden a tp-i úton....

#496916 Sly-- Előzmény: #496862

Gyakorlatilag én is ugyanígy vagyok vele, mindegy mi lesz vele, de azért tudom, hogy poziból mégiscsak rosszabb nézni.:-(

Ami miatt azt gondolom, hogy egyelőre nem fog emelkedni, az még mindig a lemondott IT-tagok pakkjai. És már jelentési kötelezettségük sincs. Úgy gondolom jelenleg ezek kiszórása folyik. Hogy kinek a zsebébe, azon megint lehetne vitatkozni..., ki így látja, ki úgy.

#496862 Zotya32 Előzmény: #496849

e-star megy le 1000 alá... 10k vevő van 290 ft-on benne... gondolom nem poénból parkoltat vki ott közel 3 millió ft-ot... persze nem 1 hónap, de csodálkoznék, ha nem így lenne... az a phyl fordítottja... előbb felhúzták, mutatták minden milyen szép, meg jó, agyontömtek mindenkit, már 50% a közkéz, a másik 50%-ot megcsinálják innen...

Mint tudod, én benne vagyok a phyl-ben jócskán, de nekem totálisan mindegy mi lesz vele, itt pusztul még 2 évet, vagy őszre 300... én ezen már túlléptem, csak figyelem mi történik. Ezt vagy 200 felett adom el, vagy akkor ha kivezetik... kettő közt nem vszínű...

#496849 Sly-- Előzmény: #496838

Jól látod az e-staros helyzetet, várjuk is a résnél.

Ahogy ezt is jól látod, nem lesz itt mostanában emelkedés..

Egyébként nekem mindegy mikor emelkedik, azoknak nem mindegy, akik benne ülnek.:-(

#496838 Zotya32 Előzmény: #496671

tömés az e-star-ban van.. már hetek óta... már megint 2900 alatt van, pedig nemrég még 3800 is volt...

#496836 Zotya32 Előzmény: #496831

33-on volt egy maki, aki kitömette magát 66k-val.... a hüléje nem várta meg, míg 32-ért ráöntik, hanem megvette 33-ról.... :)

Sly, itt még hosszú ideig nem lesz emelkedés.... legalábbis, azoknak hosszú akik rövidre játszanak, tehát a forintozóknak... az a szándék, hogy ne vegyetek bele... és ha nem mozog, akkor nem is veszi napizó.

#496831 Trisz Előzmény: #496819

Amióta meghirdetted 33-nál a "tömés"-t, azóta viszont nem is csökkent. Másik oldalról tehát mondhatjuk ugyanezt fordítva: az a lényeg, hogy nem is csökkent.

#496819 Sly-- Előzmény: #496780

A lényeg most is azon van, mint ahogy akkor is azon volt: hogy nem emelkedik.

#496780 Trisz Előzmény: #496671

03.27-én ezzel kapcsolatban eltérő véleményeket olvashattunk itt a topicban. Akkor azt javasoltam, hogy várjunk kicsit türelemmel és meglátjuk. Azóta folyamatosan 33, vagy a fölötti árfolyamon folyt a kereskedés. Most volt egy beöntés és te azonnal igazolva akarod látni a véleményed. Láttunk már itt ilyen és ehhez hasonló lövő cseleket. Ettől függetlenül lehet még igazad, de azért ne hirdessünk félidőben végeredményt. Ha 33-nál tömés volt, akkor bőven 32 alá kell vinni az árfolyamot. A nagyok nem forintoznak.

#496671 Sly-- Előzmény: #496451

A mai napot sem lehet szebben fogalmazni a tömés szónál.

Ez nem úgy néz ki, hogy mostanában fog kitörni 36 fölé.

#496513 Miguel Előzmény: #496505

Igen, vannak( van?) pár ember akivel a fórumokról szívesen leülnék poharazgatni, beszélgetni kicsit. Mint jeleztem a BÉT-re nem de más tőzsdékre azért ellátogatok.

A BÉTre majd akkor ha változás lesz!

:)

Mentem dolgozni, szép napot nektek!

#496505 Trisz Előzmény: #496457

Örülök hogy megismertelek így alaposabban. Engem jó érzéssel tölt el. Vannak részletek, amikről még hosszasan el tudnánk beszélgetni néhány pohár ital mellett is, de itt már sok lenne belőle. Sok sikert kívánok a kereskedésben.

#496457 Miguel Előzmény: #496286

Á, nincs bennem méreg, lehet rosszul értelmezted amit írtam. ( írás nem adja vissza a tényleges lelki állapotodat)

A régi vezetés+tulaj háttérrel részben egyet értek. Azért részben, mert ha a tulaj v.mi törvénytelenségre készül a vezetés nem húzhatja ki magát a felelősség alól azzal, hogy a tulajok akarták, a vezetés nem!!!

( jogilag a vezetésnek kell elvinni a balhét ahogy írod is)

Írod a megtisztulásban nem hiszel. Persze mert a nagytulajok ua. akik voltak! Ebben is egyetértünk!

Az irányváltás csak arra jó, hogy elterelje a figyelmet( ők mindent megpróbáltak, még az irányváltást is)a korábbi disznóságokról+teljen az idő és ne lehessen bizonyítani a túlértékeléseket meg az elévülés is bekövetkezzen.

Árfolyamon nem tudnak keresni szerintem, mert a forintozókon kívül ezt (phylaxia) nem fogja venni senki. Nézd meg a phyl lány Visonkát! Ott pedig más a tartalom még( ezért váltak le??? a phylről---)nézd meg a bevezetéskori fórum beírásokat!!!( Visonka vezér----PF. fórumon szinte könyörgött )

A tudományos felkészültségről pedig egy adalék: a 2008-as válság kirobbantói a minősítők voltak! Felkészült szakemberek, grafikon elemzésekkel a háttérben vágták át a világot!

Régebbi véleményem: az elemzők a tegnapi árfolyamokat sem tudják eltalálni nem hogy a maiakat vagy a holnapiakat! Az szerint, hogy mi a szándékuk ( el akarják adni vagy venni akarnak) javasolnak valamit eladásra tartásra vagy vételre.( ezt pár nappal ezelőtt be is vallották...)---azt csinálják ami Nekik jó, jövedelmező és nem azt ami az ügyfeleiknek jó)

Lehet rosszul teszem de ezekre már nem hallgatok, kialakítok egy stratégiát és azt követem. Persze olvasok hozzá sok mindent, meghallgatok sok mindenkit, de nem (csak)ez alapján döntök.

A tőzsde már régen nem egy átlátható (transzparens) üzletmenet, gondolj a tőkeáttételekre, származtatott, mesterséges termékekre, amik mögött pl. csak elképzelések, ideák vannak!!

Kockázat és nyereség pedig csak úgy( lenne) korrekt ha átláthatóan ( pl ismerve a részvényeseket, ismerve a tőzsdei tranzakciókat végző igazi megbízókat) kockáztatnád a pénzedet.

Úgy is lenne / lehetne rajta nyereséged, mert ez a jelenlegi rendszer, mint mondottam volt ,

alig különbözik egy intézményesített pilótajátéktól.

Magyarországon, természetesen!

#496451 Zotya32 Előzmény: #496287

kezdődik :)

60k 32 ft-on, 33-on meg most a forintozók gyűlnek....

de miért nem 33-ra teszi az eladó is?? vagy majd az utolsó mp-ben??

#496287 Trisz Előzmény: #496231

Az az érzésem, hogy nagyon hasonló szemlélettel figyeljük az eseményeket.

#496286 Trisz Előzmény: #496251

Nekem úgy tűnik, kicsit méregbe gurultál, kicsit vagdalódzol. Ha akarod, megértelek. Viszont itt csak higgadtan gondolkodva lehet jól kijönni a buliból. Úgy is nehéz. Továbbra is tiszteletben tartom a véleményed, de leszögezem: a régi vezetés a tulajdonosi háttér aktív támogatása nélkül ezt nem tehette volna meg. A magáncégek felépítéséből következően tehát ahogy az elosztásnál, úgy a felelősségnél is a meghatározó tulajokkal kezdeném. Természetesen jogilag a balhét a cég vezetőinek kell elvinni, de a tőzsdei tisztánlátás szempontjából fontos a megfelelő helyi érték. Itt a szekér csak akkor indulhat más irányba, ha a meghatározó tulajok azt akarják. Tulajdonosi körben nagy változásokat nem látok, tehát a "megtisztulásban" nem hiszek. Viszont jöhet olyan irányváltás, hogy az árfolyamon is keresni akarjon a tulajdonosi kör.

A másik ellenpont: közgazdaságilag soha nincs olyan, hogy "csak úgy értelmezhető". Ez egy sokkal összetettebb, bonyolultabb összefüggésrendszer. Nem véletlen, hogy még komoly tudományos felkészültséggel rendelkező szakemberek sem látják tisztán a folyamatokat. Sőt minél felkészültebb valaki ezen a területen, annál inkább ódzkodik a kategorikus kijelentésektől.

Az óvatosságodat megalapozottnak tartom az ilyen bárányokkal kapcsolatban. Viszont azt is látni kell, hogy a tőzsde egy ilyen kockázatos üzem. Ha valaki minden "bárányt" kerül, az nagyobb nyereséget sem fog itt realizálni. Itt is igaz az, hogy a kockázat és a nyereség arányban állnak.

#496256 Miguel Előzmény: #496138

Így van, a Humet votlt, van, ahogy írtam is:

"NINCS A VILÁGON MÉG EGY OLYAN CÉG( NEM A cIVINEKRE GONDOLOK)ahol egy ilyen esetben a felügyeletek ne kezdenének vizsgálódásba, ..." tehát egyszer már csinálta valaki, vagy arra várnak, hogy külső is belelépjen a játékukba( mint régen az olajozás)és utána lecsapnak, mert "ne lopj, az állam nem tűri a konkurenciát"?

#496254 Miguel Előzmény: #496136

Igen, de a feljelentéseknek nincs igazán eredménye!

A politikai háttérről fentebb ír Zotya, ám ha ezt még mindig meg lehet tenni, akkor nagyon-nagy a baj!

20 évvel vagyunk a módszer váltás után, mutyiország meg egyre lejjebb süllyed?

Nem vagyok álmodozó, de kérdem jól van ez így?

Nem kellene a fejétől megtisztítani a halat?

Nem létezik, hogy mindenki korrupt legyen ebben a "****"országban!!!

Jajjjj, felébredtem!!