Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: KGY-ről pár adat

Miguel Előzmény: #496286

Á, nincs bennem méreg, lehet rosszul értelmezted amit írtam. ( írás nem adja vissza a tényleges lelki állapotodat)

:)

A régi vezetés+tulaj háttérrel részben egyet értek. Azért részben, mert ha a tulaj v.mi törvénytelenségre készül a vezetés nem húzhatja ki magát a felelősség alól azzal, hogy a tulajok akarták, a vezetés nem!!!

( jogilag a vezetésnek kell elvinni a balhét ahogy írod is)

Írod a megtisztulásban nem hiszel. Persze mert a nagytulajok ua. akik voltak! Ebben is egyetértünk!

Az irányváltás csak arra jó, hogy elterelje a figyelmet( ők mindent megpróbáltak, még az irányváltást is)a korábbi disznóságokról+teljen az idő és ne lehessen bizonyítani a túlértékeléseket meg az elévülés is bekövetkezzen.

Árfolyamon nem tudnak keresni szerintem, mert a forintozókon kívül ezt (phylaxia) nem fogja venni senki. Nézd meg a phyl lány Visonkát! Ott pedig más a tartalom még( ezért váltak le??? a phylről---)nézd meg a bevezetéskori fórum beírásokat!!!( Visonka vezér----PF. fórumon szinte könyörgött )

A tudományos felkészültségről pedig egy adalék: a 2008-as válság kirobbantói a minősítők voltak! Felkészült szakemberek, grafikon elemzésekkel a háttérben vágták át a világot!

Régebbi véleményem: az elemzők a tegnapi árfolyamokat sem tudják eltalálni nem hogy a maiakat vagy a holnapiakat! Az szerint, hogy mi a szándékuk ( el akarják adni vagy venni akarnak) javasolnak valamit eladásra tartásra vagy vételre.( ezt pár nappal ezelőtt be is vallották...)---azt csinálják ami Nekik jó, jövedelmező és nem azt ami az ügyfeleiknek jó)

Lehet rosszul teszem de ezekre már nem hallgatok, kialakítok egy stratégiát és azt követem. Persze olvasok hozzá sok mindent, meghallgatok sok mindenkit, de nem (csak)ez alapján döntök.

A tőzsde már régen nem egy átlátható (transzparens) üzletmenet, gondolj a tőkeáttételekre, származtatott, mesterséges termékekre, amik mögött pl. csak elképzelések, ideák vannak!!

Kockázat és nyereség pedig csak úgy( lenne) korrekt ha átláthatóan ( pl ismerve a részvényeseket, ismerve a tőzsdei tranzakciókat végző igazi megbízókat) kockáztatnád a pénzedet.

Úgy is lenne / lehetne rajta nyereséged, mert ez a jelenlegi rendszer, mint mondottam volt ,

alig különbözik egy intézményesített pilótajátéktól.

Magyarországon, természetesen!

:)