Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#496128 hosszhuszár Előzmény: #496111

Nem tudom milyen váltó van alatta, de kérdezd meg Zolit.

Van egy ember, aki w210 bont, Zoli ismeri is.

Lehet, neki van ilyen váltója bontottan.

Ezt a váltót, hagyd ott a váltósnak, adjon vissza minden pénzt, kísérletezzen a saját váltójával, Te meg vegyél bele egy bontottat.

Szerintem ez a megoldás....

Vagy a kárpátban tudok esetleg segíteni egy hibamegállapításban.(minek)

De az első verzió a jó szerintem...

#496111 Kriszti@n Előzmény: #496088

nagy szopás. eddig 1-2 között rángatott. felújították a wandlert, kicseréltek 2 mágnessszelepet, lecserélték a szűrőt olajat. elhoztam, megint ugyanaz. visszavittem akkor már ment el az agyam +110 e , és újra lecserélte az olajat is, sajnos a barátnőm ment érte. hazahoztam, a rángatás 1-2 között megszűnt, most 2-3, és 3-4 között ránt nagyokat, ha lepadlózom,nem tudja a váltó mi van, össze vissza váltogat. most szelptömböt is cserélt(ingyen) de még mindig szar. azt mondja van még 3 mágnesszelep 30 e /db, és az eléektronika 90. na ost a mágnesszelep Kárpátban is csak 16! az elektronika 72. kicsit néz hülyének, vagy nagyon hülye hozzá...

Hétfőn hívom Zolit...

#496110 Kriszti@n Előzmény: #496091

megjött a válasz:)

The car is in the best condition, has no technical damage, no accident, full service history .

The car have GERMAN documents (the car is registered in GERMANY - Is a German Model - TUV Valid 2 Years ).

I have worked in GERMANY for 2 years and i purchased the car there.

My company wanted me back home, so currently i am located in United Kingdom.

The car is is now located in United Kingdom.

I am trying to sell it at this price because I do not use it anymore ( the steering wheel is on left side and is very difficult for me to drive it ), it is a pity to keep such a car and not to use it.

UK registration tax is too high and i have some financial problems and selling this car at this low price is the only option that I have right now.

I am aware that I am selling it way too cheap but I have no other solution.

I offer ( listed ) my car under some Europe Handler websites so I can sell it faster and for more possible buyers. The car is is now at one Transport company from United Kingdom.

I can deliver the car to any location in Europe on my cost in max 5 days delivery time.

I've attached you more pictures with the car.

Please write me back to discuss only if you are interested!

csak igazad lett Józsi :)

#496091 hosszhuszár Előzmény: #496055

itthon is tele vannak az autós hírdetések ezekkel a kamukkal..

épp múlthéten futottam bele egy audiba a jófogáson....az is ár alatt volt, kb 1 mill-el...

#496090 hosszhuszár Előzmény: #496055

itthon is tele vannak az autós hírdetések ezekkel a kamukkal..

épp múlthéten futottam bele egy audiba a jófogáson....az is ár alatt volt, kb 1 mill-el...

#496089 hosszhuszár Előzmény: #496053

nem tart sokból összehozni egy weboldalt....én nem küldenék, csak ha ismerem, vagy valaki ismerős ismeri...

#496088 hosszhuszár Előzmény: #496038

Tegnap este már nem tudtam válaszolni, szar@kodott a fórum nekem.

Hívd fel a Zolit, lehet, hogy Ő tud valami okosat..

kevés lehet az olaj benne, vagy a fene tudja....ez szívás..

#496055 Sumér harcos Előzmény: #496053

németeknél talán más,még ott úgy ahogy ,gondolom ezek szerint,én még igy nem vettem autot...

de az angol kamu mizéria sajnos létezik...

#496053 Kriszti@n Előzmény: #496050

vettem már így 2 autót is kint. ha rá lehet keresni a googleban a kereskedésre, és a cégre akkor nyugodtan ki lehet kisebb összeget szerintem. sajnos a német is kér foglalót, és szar, ha elindulsz egy kocsiért, de mire kiérsz más elviszi...

#496051 Sumér harcos Előzmény: #496043

állitolag ez az angol kamu játék nagyon megy.....

ugyan valóban mindig angol...

nagyon sokan beugranak nekik.

de látatlanban soha nem utalni,semmit...

#496043 hosszhuszár Előzmény: #496036

Ezek többnyire kacsa hirdetések, de ez nem azt jelenti, hogy ez is az volt...

Utalj előre 10%-ot, ők ezért intézik a szállítást, ha nálad van az autó, és esetleg nem felel megy vissza veszik, viszik...

az autó angliában van, többnyire..

#496038 Kriszti@n Előzmény: #496036

ma jöttem harmadszor a váltóstól.. hétfőn megint viszem (negyedszer) vissza mert k.va nagyokat ránt, szerintem baltát is viszek:D fel ne húzd magad, elég ha én megőrülök:D én már csak röhögök rajta:)

#496029 KawaBazsy Előzmény: #496022

Hívd fel! Én tavaly úgy csináltam, h összeírtam több autót is, ami érdekes lehet, Bajorországból, meg mellette Baden-Württemberg-ből, h egy kupacban legyenek. Vmelyik csak jó lesz, mindenképp új autóval akartam hazajönni. :-)

#496023 Kriszti@n Előzmény: #496022

megnéztem kicsit jobban , a kereskedő több mint 10 éve fenn van mobilén,csakhát a gyanús mindig olcsó...