szerintem is.csak messze van és nem szívesen mennék 1200km-t kamura...
szerintem is.csak messze van és nem szívesen mennék 1200km-t kamura...
Jah, occsónak tűnik, Mobilén is 35 volt a legolcsóbb..
vélemények? szerintetek nem irreálisan olcsó? itthon 14.5 alatt nincs , ennek a felszereltsége pedig elég komoly...
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=mvcmgi43bfik&asrc=fa
Semmi hátbarúgás, v Type-R élmény, egy sima, nagy sornégyes benzines.
mi a szösz...
Ilyennel mentem. Nem tojtam össze magam, a Type-R-től messze van. próbálj ki egyet, nehogy csalódj.
http://www.hasznaltauto.hu/auto/honda/accord/honda_accord_2.4_type-s-5615212
na ezért lehet elcserélném szőrért szőrt a gépet:)
ugyan vagy 3-4évvel öregebb,mint az enyém....lehet mégsem:)
km sokkal több benne,mint az enyémben.....azt sem irja,hogy sérülésmentes.....
meg vannak olyan heteim,hogy 1500km-et megyek,akkor hogy hozom ezt ki 5liter gázolajból?:)
de tetszik...
ezt már vagy másfél éve árulják,pedig szépnek tűnik,ugyan nagyon magasról indult az ár,vmi 2.5m-ről
van,disznyóvágásra:)
de most ujat kell vennem éppen,a régi már vhol meghasadhatott:)
a pick-up alternativa is lenne számomra továbbra is,horoggal...küszöbbel,a gallytörő nem kell az nem tetszik,viszont a platóra nyomnék egy csövet..Toyota jó is:)L200 esetleg és más szóba sem jöhet:)
csak ezzel pesten megkergülnék a forgalomban,de egy nagyobb városban is,asszonynak meg oda sem merném adni pesten pláne:)
Gondoltam.. van jó tág szárú gumicsimmád is.. :-))
Ha ilyesmivel foglalkoznék, csak pickup-al járnék. Egy Hilux 3.0D automatával mindenre elég.
ha nagyon muszáj ,megfelelő szerszámmal megcsinálom:)
de pl. kecskét,birkát körmölni tudok-mert időközönként azt is kellett:)
Mekkora duma.. Remélem birkát nyírni is tudsz. :-)
én sokat jártam pénzért locsolkodni:)összetörtem a perselyt 1992-ben:)
meg már 1987-ben juhnyájam volt,nagykutyákkal,100nyullal:))
végülis tetszik,ez a példány,nem rossz:)
Ezzel csapattam anno Londonban. Sztem jól néz ki.
http://keptar.org/?di=9133303531512
Nekem 92-ben semmim nem volt, akkor érettségiztem, anyám Wartburg kombiját vezethettem, ha kellett.. :-). '93-ban otthagytam a katonai fősulit, elkezdtem melózni, s úgy lett az első motorom (Aprilia AF1), majd '95-ben öreganyámmal közösen megvettük az első nyugati kocsinkat, egy Regata TD kombit. Az milyen full gép volt a Warnyú után, imádtam! :-)
a4 audiban nekem csak a legujabb orru tetszik,a többi nem.
meg a régi 80-as cabrio még mindig bejön,emlékszem mikor abból megláttam az elsőt olyan 1992 körül,egy tűzpirosat fekete tetővel-egy alföldi olajos gyereknek volt a gépe....jaj de szép volt,nekem akkor zsigulim volt:)
ja,E36 cabrio is okés számomra....vagy vmi gyönyörű coupé,ugyan ezekben már sok az agyoncsapott.
Nem tudom miért, de sosem tetszett az E46 BMW. Se kívül, se belül. Pedig anno nagy márkafan voltam, a 635CSI-t nagyon szerettem. Azt a dobogó csúcsáról csak nemrég lökte le a Saab cabriom. :-) Kipróbáltam anno a 320d-t, amikor új volt, meg a 330Ci-t is. Nem volt rossz, de nem fogott meg.
Az E36 viszont kívül-belül begyere, abból bármikor elfogadnék egy 25-28i-t automatával.
hmmm.
akkor miért nem vmi 3-as bmw cabrio,mondjuk olyan 2000-2004évjárat?
azt mondják-egyik haver vett-sok audi a4-et ,sok ilyen évjáratú bmw cabriot megnézett....aztán bmw lett-sokkal sportosabb,vagányabb.