Regisztráció Elfelejtett jelszó

CIG fórum

Re: kérdés

#493446 banyaiz Előzmény: #493437

Katasztrófális ez a magyar piac mennyire nincs likviditás, lassan már úgy néz ki ha csak vki innen az oldalról belevesz egy közepes cégbe meglátszik az árfolyamon, vagy az a napi forgalom nagy része.

Kis cégekről ne is beszéljünk, de a nagyokban is ami megy.

Ez remélem nem egy tendencia.

#493412 banyaiz Előzmény: #493401

Egyszer a távoli jövőben nem lehetetlen.

De felépíteni ezt a céget ha sokáig marad ez a piaci környezet k . nehéz lesz.

#493392 banyaiz Előzmény: #493255

Árra gondoltam látom írtad azt is feljebb.

Fogalmam sincs mit fog csinálni az árfolyam ezeken a szinteken, nekem annyi a véleményem ha céget építenek belőle több ezer Ft is lehet az árfolyama. Ha szétmutyizzák akkor pedig hasonló sorsra juthat mint sok cég a béten.

Azt gondolom, hogy céget akarnak belőle építeni. Elég komoly emberek gyűltek össze ebben a cégben, és van is ráció ezzel a fidesz hátszéllel főleg egy "magyar" biztosító" indításában. De ezek hosszú távú folyamatok.

Úgy vélem hatalmas szopatás lenne azokkal szemben akik jegyeztek belőle 900 körül annak idején, ha amikor ez a cég végre termőre fordul az árfolyam valahol 100-200 Ft-on mocorogna, az megmagyarázhatatlan. Persze ilyen a tőzsdén ezerszer előfordult már. Csak ha ebből egy komoly céget akarnak az elég kínos, de ettől nem kizárt.

Annak idején mikor Otp-t bevezették utána kb feleződött aztán 10 év alatt 100x-ott. Na ezt azért nem várnám cigtől egész más cég, de azt, hogy mondjuk 5-10 éves időtávban egy komoly céggé növi ki magát és a Béten egyik komoly cég lesz komoly bux részesedéssel stb stb és mondjuk 5 k-n kereskednek vele azt simán el tudom képzelni.

Persze, hogy én mit tudok elképzelni annak lehet semmi köze nincs a folyamatokhoz. :)

Re: nincs cím

#493320 Ibiza Előzmény: #493307

1. gondold át... a nicket az azt jelenti fejben elbuktad a pénzed.. akkkor el is fogod..

2. én nem döntök helyetted.. ha benne vagy minek pánikolni..kezdő topikban és szakportálokban van bőven kereskedési módszer leírás...

3.egy pakkot menedzselni kell rakhattál volna stopot.. egy vételi stoppal.. ha 550nek veszem árfolyamot és ment le 100Ft-ot..elvileg ÉÉÉNNN beleveszek.. de volt itt tőkevesztés stb.. tutit csak a járai feleség tud amikor az ágyban lerendezi a gurut... nekünk speki a dolog a tisztánlátóknak pénzgyár..

Re: nincs cím

#493307 elbuktamapénzem Előzmény: #493261

akkor te látsz benne ráciot hogy visszamegy, én nem döntik be vagy nem marad 400 környékén.

Te eladnád a helyemben vagy tartanád és kivárnál?

ma vettem egy pakkot.. j…

#493261 Ibiza

ma vettem egy pakkot.. járai feleség is benne van..jól hozott..vttem 500-480ig elment 570en.. visszavettem tán 51x.en valahol egy részét..meg tán 480on.. amerikai biztosítók is jártak errefelé..meglátjuk..

#493255 elbuktamapénzem Előzmény: #493238

4 mft.

de 3mft már csak meg egy kicsi a mai árfolyamon. de holnap lehet eladom. de amilyen szerencsém szokott lenni 3 hét múlva meg felhúzzák.ó, de addigra elmegy.

#493243 banyaiz Előzmény: #493238

Egész pontosan arra gondoltam, hogy amíg akkora a bizalom a magyar piac iránt, hogy egy Otp részvényt ami mögött azért van egy elég komoly fundamentális alap nem mernek megvenni nem mernek komoly pénzt hozni a magyar piacra ebbe a papírba sem pénzügyi vonalon addig mit lehet várni a cig-től . Ahhoz komoly dolgok történjenek először az országgal szembeni bizalom kell helyreálljon az mellett, hogy a világ is kikeveredik ebből a válságos időszakból, és komoly alapoknak komoly pénzeket kellene a Bétre tolnia, felülsúlyoznia az országot, régiót.

Mnyp-k is kiestek ez sem kedvez a közepes papíroknak, mert ők azért csipegettek volna ezekből is. Én azt látom ezekben a papírokban van egy belterjes kereskedés néhány kisbüfi adja veszi aztán ennyi esetleg a menedzsment is mutyizik bennük vmit ha éppen olyanjuk van. Amíg fentiekben nem történik változás sok mindent nem várnék.

#493238 banyaiz Előzmény: #493224

Mennyiről vagy benne?

Nekem szimpatikus ez a papír, bár kétségtelen a bevezetés jól sikerült a cég szempontjából, sok tőkét tudtak bevonni a cég akkori állapotához/értékéhez képest várakozáson felüli jó áron.

Megnézed a pénzügyi szektort a Béten betett neki rendesen elmúlt időszak Otp, Fhb azért kicsit régebbi motorosok Cignél és kb feleződtek az árfolyamok egy amúgy sem acélos szintről elmúlt szűk egy évben.

Cignél szerintem már ha bízol abban, hogy céget építenek akkor hosszú távon kell gondolkodni. Ha nem bízol benne akkor pedig nem szabad ilyen részvényt tartani kb ennyi.

Mondjuk ez az időszak nem kedvez pénzügyi területen egy cég felépítésének, na de lesznek jobb idők is vsz, nem is olyan sokára.

Ami kulcs még szerintem amíg a cég nyereséget tud termelni mennyire kell esetleg felhígítani a részvény állományt. Illetve az , hogy jó Bétes hungarikum szerint ne csináljanak ebből is egy komolytalan mutyi céget.

Még vmi amióta ez a forradalom is beqrt bétnek az alap válság mellett, még a nagy cégek kereskedése is árnyéka a réginek, közepeseknél pedig erősen tart 0-hoz ezt is megszenvedi Cig egyelőre.

#493233 matgab Előzmény: #493224

kár, hogy az adott topikban csak a 10 legtöbb hozzászóló írásaira lehet rákeresni.

Már az elején az indulásról megvolt a papírról a véleményem és egyértelmű volt számomra, hogy ez a kisbefektetők lenyúlása lesz.

ilyen részvényem azt hiszem még soha nem volt, ami azért nem sok részvényről mondható el, főleg ebben a kategóriában.

#493224 elbuktamapénzem Előzmény: #492762

http://www.mfor.hu/cikkek/Szolgaltato_kozpontot_letesit_a_CIG_Pannonia.html

http://www.mfor.hu/cikkek/A_CIG_Pannonia_harmadaval_csokkentette_veszteseget_2011_ben.html

ezek hatására miért nem megy fel ez a papir?????

vagy direkt nyomják le az árát hogy feltudják vásárolni majd folyamatosan növelve az értékét újból eladják a piacon?

szerintetek???

mindenhol pozitív anyagot olvasok róla ennek ellenére az ára lefele megy. A tőkéje valóban lecsökkent de tudjuk már mivel megjelent írásos formában növelni fogják min. 5MrdFt-ra.

Vagy ez nem befolyásolja a történetet?

A videos elemzés szerint meg teljesen negatív dolgok jönnek le róla és nem ajánlják.akkor mire véljem az egészet .A cég csak + híreket hoz a tőzsde meg negatívba megy-..miért??????

kész vagyok teljesen:((

#491947 Primo Előzmény: #491770

Nem lepődnék meg egy 400ft-os leszúráson,de én 500ft fölé várom. Pár napja azt látom,hogy valaki szintenként beáll venni több ezer db-okat.A cégnek is jobban megéri 500-600ft-nál rv kibocsátani mint 400-nál,de ki tudja.Mindenesetre jó hír nélkül nem tud emelkedni.

#491770 elbuktamapénzem Előzmény: #491761

és utána merre mozdul vajon?

mivel részvény kibocsájtás is tervbe van véve ugye az pedig lefele viszi az árat , vagy szerinted?

#491761 rbbj11 Előzmény: #491748

erre senkitől nem fogsz konkrét választ kapni, aki kicsit is felelős.

Te döntésed volt a beszálló, neked kell meghatározni a vállalható kockázatot és kiszállót is. Sztem egyébként nem megy 400 alá a kgy-ig