Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: kérdés

banyaiz Előzmény: #493224

Mennyiről vagy benne?

Nekem szimpatikus ez a papír, bár kétségtelen a bevezetés jól sikerült a cég szempontjából, sok tőkét tudtak bevonni a cég akkori állapotához/értékéhez képest várakozáson felüli jó áron.

Megnézed a pénzügyi szektort a Béten betett neki rendesen elmúlt időszak Otp, Fhb azért kicsit régebbi motorosok Cignél és kb feleződtek az árfolyamok egy amúgy sem acélos szintről elmúlt szűk egy évben.

Cignél szerintem már ha bízol abban, hogy céget építenek akkor hosszú távon kell gondolkodni. Ha nem bízol benne akkor pedig nem szabad ilyen részvényt tartani kb ennyi.

Mondjuk ez az időszak nem kedvez pénzügyi területen egy cég felépítésének, na de lesznek jobb idők is vsz, nem is olyan sokára.

Ami kulcs még szerintem amíg a cég nyereséget tud termelni mennyire kell esetleg felhígítani a részvény állományt. Illetve az , hogy jó Bétes hungarikum szerint ne csináljanak ebből is egy komolytalan mutyi céget.

Még vmi amióta ez a forradalom is beqrt bétnek az alap válság mellett, még a nagy cégek kereskedése is árnyéka a réginek, közepeseknél pedig erősen tart 0-hoz ezt is megszenvedi Cig egyelőre.