Re: kérdés
banyaiz Előzmény: #493255Árra gondoltam látom írtad azt is feljebb.
Fogalmam sincs mit fog csinálni az árfolyam ezeken a szinteken, nekem annyi a véleményem ha céget építenek belőle több ezer Ft is lehet az árfolyama. Ha szétmutyizzák akkor pedig hasonló sorsra juthat mint sok cég a béten.
Azt gondolom, hogy céget akarnak belőle építeni. Elég komoly emberek gyűltek össze ebben a cégben, és van is ráció ezzel a fidesz hátszéllel főleg egy "magyar" biztosító" indításában. De ezek hosszú távú folyamatok.
Úgy vélem hatalmas szopatás lenne azokkal szemben akik jegyeztek belőle 900 körül annak idején, ha amikor ez a cég végre termőre fordul az árfolyam valahol 100-200 Ft-on mocorogna, az megmagyarázhatatlan. Persze ilyen a tőzsdén ezerszer előfordult már. Csak ha ebből egy komoly céget akarnak az elég kínos, de ettől nem kizárt.
Annak idején mikor Otp-t bevezették utána kb feleződött aztán 10 év alatt 100x-ott. Na ezt azért nem várnám cigtől egész más cég, de azt, hogy mondjuk 5-10 éves időtávban egy komoly céggé növi ki magát és a Béten egyik komoly cég lesz komoly bux részesedéssel stb stb és mondjuk 5 k-n kereskednek vele azt simán el tudom képzelni.
Persze, hogy én mit tudok elképzelni annak lehet semmi köze nincs a folyamatokhoz. :)