Regisztráció Elfelejtett jelszó

Tőzsde

Re: másról

#4932 JP Előzmény: #4928

Igaz! A mai napra (is) túlértékeltem a szerepüket.

De 30%os oti emelkedés után mit nézzek, hogy esik-e még vissza vagy 10-20 forintot, hogy vehesek , Koma ? :-)

#4928 bargain_hunter Előzmény: #4925

Miért mutatnának ma erőt, mikor évek kellenek majdhogy újra legyen a nnyi likviditás, hogy ezeket is vegye valaki.

Ezeket el kell felejteni jó időre koma!

Blúkra tessen koncentrálni, ne a TVNetwork-re! :-)

#4233 Kissherceg Előzmény: #4228

jók lesznek azok a papírok, amint el kezd visszaáramlani a tőke a őiacokba, azokat is ismét előveszik. Hiányzanak minden spekinek a kis játékok :)

#4228 JP Előzmény: #4169

Vannak bizonyos A kategóriás "patkánypapir" neveztü papirok, pld humi, eco, phyl, geni, pflax.... a legutóbbi hossz időszak többszöröződősei, amelyek ma meg sem mukkantak szinte a benchmarkhoz képest. Márpedig a patkánypapirok eme kategóriájára , már több mint egy éve előszeretettel figyelek.

másról

#4090 JP

Az a baj, hogy amig azt árazza a piac ami még javában el sem múlt, akkor a föl-föl rántásokkal sokra nem megyünk. Ha a faktor megszünne ami paráztatja a lóvét, akkor folyna az a lóvé, azokba a seperni való részvényekbe.

Re: A short tilalomról

#3907 Kissherceg Előzmény: #3873

nagy befektető olyanra gondoltam aki piacán konkurens vagy nagyobb, megveszi felvásárolja. Nem kis spekik belevétele stb..:)

#3873 JP Előzmény: #3852

herceg, 2007-es évre értettem az egészet, kivéve a no money wherever-t. Ez már aktuális. Cégvásárlás , mint ilyen, már csak rapista hablatyaiban olvasható. aki szerint bizonyára azért szorhatták a phyl bennfentesek, hogy másik céget vásároljanak a pénzen .

Buxi, nem tudom....talán a csemegézés még ok, de itt hosszútávra bebüfizéshez, már nagyon jól szituált szülőnek kell ahhoz lenni, ha már a szülőknél tartunk.

Re:

#3855 Keg Jenő Előzmény: #59

Jól kiszúr a gyermekeivel az aki nem csemegézik a papírok közül ilyenkor J.P.

#3852 Kissherceg Előzmény: #3844

:) No igen, hátha attraktív lesz az árazása és felvásárolják itt a válság idején :)) víí :)

#3844 JP Előzmény: #3832

Emlékszem a visitásra, hogy ne emlékeznék. Kb azok is az utolsó nagy lehetőséget fogták meg anno a tőkeemeléssel, ami sikerese bejött, legalábbis ami a rv árfolyamalakulását illeti....tavaly már nem is volt tőkeemelés, pedig kgy határozat szerint kellett volna lennie. No money wherever... Jó kis cégnek kezdett mutatkozni, még nagy halak is szaglásztak körrülötte.

#3832 Kissherceg Előzmény: #3829

175ön áll 98750db 200on áll 201850db eladó, vételi oldalon 40is látszik... Én még 300felett borította, emlékszel :)

#3829 JP Előzmény: #3805

Tvnetork a tiszteletbelim, aranyat lehelt, ammikor minden más vért könnyezett.....hogy áll, van egy 5-ös könyve vele valakinek ?

Kis papirok....áhh, valahogy még a mid cap, blue-k sem igazán fekudtek le a nagy barnának.

#3805 Kissherceg Előzmény: #2204

ejha, nézegetem kis papírokat, hogy melyik mennyire van agyonütve, de tvnetwörk könyve fest a legsza+abbul... Érdemes megkukkantani.

#2204 JP Előzmény: #2199

Helyes....azt vállalja csak magára a topiknyitó, de a cirkuszt nem szabad elvenni a nép szeme elől ! :-)

#2194 JP Előzmény: #2188

Én nem leltem ott, de megleltem a hová szólt hozzá a nick c. rovatban :-)