Igaz! A mai napra (is) túlértékeltem a szerepüket.
De 30%os oti emelkedés után mit nézzek, hogy esik-e még vissza vagy 10-20 forintot, hogy vehesek , Koma ? :-)
Igaz! A mai napra (is) túlértékeltem a szerepüket.
De 30%os oti emelkedés után mit nézzek, hogy esik-e még vissza vagy 10-20 forintot, hogy vehesek , Koma ? :-)
még jó civin is kiszállt...
Miért mutatnának ma erőt, mikor évek kellenek majdhogy újra legyen a nnyi likviditás, hogy ezeket is vegye valaki.
Ezeket el kell felejteni jó időre koma!
Blúkra tessen koncentrálni, ne a TVNetwork-re! :-)
jók lesznek azok a papírok, amint el kezd visszaáramlani a tőke a őiacokba, azokat is ismét előveszik. Hiányzanak minden spekinek a kis játékok :)
Vannak bizonyos A kategóriás "patkánypapir" neveztü papirok, pld humi, eco, phyl, geni, pflax.... a legutóbbi hossz időszak többszöröződősei, amelyek ma meg sem mukkantak szinte a benchmarkhoz képest. Márpedig a patkánypapirok eme kategóriájára , már több mint egy éve előszeretettel figyelek.
köszönöm, szépen összefoglaltattad:)
Az a baj, hogy amig azt árazza a piac ami még javában el sem múlt, akkor a föl-föl rántásokkal sokra nem megyünk. Ha a faktor megszünne ami paráztatja a lóvét, akkor folyna az a lóvé, azokba a seperni való részvényekbe.
nagy befektető olyanra gondoltam aki piacán konkurens vagy nagyobb, megveszi felvásárolja. Nem kis spekik belevétele stb..:)
herceg, 2007-es évre értettem az egészet, kivéve a no money wherever-t. Ez már aktuális. Cégvásárlás , mint ilyen, már csak rapista hablatyaiban olvasható. aki szerint bizonyára azért szorhatták a phyl bennfentesek, hogy másik céget vásároljanak a pénzen .
Buxi, nem tudom....talán a csemegézés még ok, de itt hosszútávra bebüfizéshez, már nagyon jól szituált szülőnek kell ahhoz lenni, ha már a szülőknél tartunk.
Jól kiszúr a gyermekeivel az aki nem csemegézik a papírok közül ilyenkor J.P.
:) No igen, hátha attraktív lesz az árazása és felvásárolják itt a válság idején :)) víí :)
Emlékszem a visitásra, hogy ne emlékeznék. Kb azok is az utolsó nagy lehetőséget fogták meg anno a tőkeemeléssel, ami sikerese bejött, legalábbis ami a rv árfolyamalakulását illeti....tavaly már nem is volt tőkeemelés, pedig kgy határozat szerint kellett volna lennie. No money wherever... Jó kis cégnek kezdett mutatkozni, még nagy halak is szaglásztak körrülötte.
175ön áll 98750db 200on áll 201850db eladó, vételi oldalon 40is látszik... Én még 300felett borította, emlékszel :)
Tvnetork a tiszteletbelim, aranyat lehelt, ammikor minden más vért könnyezett.....hogy áll, van egy 5-ös könyve vele valakinek ?
Kis papirok....áhh, valahogy még a mid cap, blue-k sem igazán fekudtek le a nagy barnának.
ejha, nézegetem kis papírokat, hogy melyik mennyire van agyonütve, de tvnetwörk könyve fest a legsza+abbul... Érdemes megkukkantani.
Helyes....azt vállalja csak magára a topiknyitó, de a cirkuszt nem szabad elvenni a nép szeme elől ! :-)
moderálás és topik törlés nem történt :)