Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: GENF 2012

#491084 Sumér harcos Előzmény: #491083

egy közeli emberke kint volt a héten,azt mondja egész svájcban még csak magyar rendszámú autóval sem találkozott,kiállitáson sem találkozott magyarokkal,csak az a 7fős társaság,akikkel ment.

Sajnos engem nem hivtak,meghivásra utaztak.

Re: nincs cím

#491027 _pda_ Előzmény: #491021

"Az simán csal, szerintem.."

miben?

a lábujjhegy az annyit tesz, h szinte nézegeted a gázpedált

tempomat értelemszerűen van mindkettőben

12 körül lehet kalkulálni normál közlekedéssel, ha csapkodod 2-3 litert erre simán rá lehet tolni

szerintem ua-t mondjuk ;-)

#491021 hosszhuszár Előzmény: #491020

Az simán csal, szerintem..

viano nagy, ml meg állandó összkerék miatt nem tud szerintem 10-et, csak fölötte...

vagy túlnyomórész autópálya, tempomattal.

#491020 _pda_ Előzmény: #491018

"320 cdi is többet eszik, mint 10 liter.."

ismerősnek van ML-ben, Viano-ban is

10 a lábujjhegy

#491018 hosszhuszár Előzmény: #491016

a 320 cdi is többet eszik, mint 10 liter..

amennyit megspórol azzal, hogy diesel, a különbözetet ott hagyja a szervízben...

én szóltam...

#491016 KawaBazsy Előzmény: #491015

Én is inkább a 6 hengerest nézegetném, de ez ismerőstől van, s tetszik neki. Ő sokat megy, úgyhogy azért dízelezik, de mondjuk ez sem megy el sztem 10 liter alatt..

#491015 hosszhuszár Előzmény: #491014

Felejtős....

420cdi, 400 cdi, mind gáz....

túlmelegszik, kicsi a motortér egy ekkora diesel motornak...

elcseszett konstrukció..

ragozzam még, vagy elég?

akkor inkább 320cdi....

vagy egy jó 500 benyás, ..)) fogyiban kb ott van, és sokkal jobb...

Józsi Bá'! Sógorom kerü…

#491014 KawaBazsy

Józsi Bá'! Sógorom kerülget egy olyan S Mercit, mint a tied, csak 400Cdi. Ismered azt a motort, tudsz vmilyen típushibájáról? Nekem nem kéne, de a sógor legalább annyira dízel hívő, mint amennyire én benzines vagyok..

#490897 Sumér harcos Előzmény: #490810

az utolsó typer-ben csak igy fehérben,csak igy fehér kerékkel,csak ez tetszik:)

http://mobile24.hu/index.php?pid=details&type=C&search_type=NU&page_number=6&sort_field=price&sort_order=ASCENDING&body_type_mode=all&make0=HONDA&model0=Civic&model_description0=type+r&year_from=all&year_to=all&mileage_from=all&mileage_to=all&power_from=all&power_to=all&price_from=all&price_to=all&fuel=all&gearbox_operation=all&damaged_vehicle=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&location_country=all&climate_control=all&seats_count=all&doors_count=all&emission_class=all&advertisement_type=all&date_of_entry=all&usage_type=all&vid=156259304&source=MDE&record_index=102&total=118&tab=pictures&called_from=list

Nézegettem a Type-R Civ…

#490810 KawaBazsy

Nézegettem a Type-R Civiceket. Vezettem már ilyet, tetszett. De ezeknek is irreális az árk használtan, egyet találtam 2M-ért, jellemzően 2.5M-ért indul a 2002-es. Sógorom 1 gazdás, TDI, aut Passatja 1.5M volt ugyanebben az évjáratban, az is egy jó kocsi, s újonnan sztem drágább volt. Ilyenem se lesz..

http://www.autonavigato…

#490380 Sumér harcos

http://www.autonavigator.hu/sztori/szeretik-e_a_rendorok_a_ford_focust-7240

aszongya vki: :)))

"Az összes rendőr mindíg sírt az aktuális autók miatt,hogy nem mennek!Amíg Octavia I el furikáztak,addig az volt a gyenge,ha Lacettivel voltak az volt a gyenge,a régi F Astrára is azt mondták pöcsköszörű,persze az RS turbó az már tetszene nekik!Én őszintén megmondva egy 28-as biciklit adnék nekik,azt is nyereg nélkül!Ráhegeszteni a traffipaxot,és még észrevehetetlenebbek is lennének!"

#489858 Sumér harcos Előzmény: #489694

15usd,de annyit megér...

most találtam Tag Hauer,Breitling órákat 40-60usd-ért...

gőzöm sincs,hogy copy vagy original copy,de jól néznek ki.

#489694 KawaBazsy Előzmény: #489644

Én az enyémet nem használom nap mint nap, a sógoromat kérdezem meg, ő hordta. De vazze ne mond, h 15 dodót nem ér meg, még ha vmi occsó szerkezet is van benne..