Működnek még az ázsiai Tag Hauer,Breitling órák?rendesen?
Működnek még az ázsiai Tag Hauer,Breitling órák?rendesen?
köszi,közben tele kértem:)
mintha 7 forintokat olvasnék,plusz tegnap hétfőn is 5ft-ot emeltek,ha jól értelmezem.
igen.
nem tudom.
de ennyi még nem volt...
igen.
nem tudom.
de ennyi még nem volt...
most holnaptól emelik a gázolajat,mennyivel?
ahogy töröm a fejem rajta,........ez kamu..................ugyan első látásra észbontó:)
egen, ezen a téli üzemmódon már én is filóztam, a fűtésnek komoly energia igénye van nagy hidegben ami az hatótávolságot komolyan lerövídíti
már pedig a macerás dolgokat korlátozottan kedvelik az emberek
a megasztárban is egy elektronyos autó a nyeremény, gondolom boldog lesz vele a tulaj ha konnektor után szaladgálhat 2 percenként
tetszik ez a kis renault.
ugyan csak elektromos verzio van ,ZOE...
max 150km hatótávolság,hidegben 100km...4.7-6m forint ár,max sebesség 135km/h....
most nem egészen világos,100km után leáll -ott marad az uton,kész-mivel ez csak elektromos,vagy olyankor átkapcsol a figura benzinre és hajts tovább....
vagy csak 100km távon segit be a benzin motornak az elektromos,100km elteltével lemerül és csak benzin...
ahogy én olvasom,itt csak elektromos motor van,semmi benzines......ez igy viszont xar,mit csinálok 100km után??
Vigyázó szemetek Genfre vessétek:))
lássuk a felhozatalt....
de, ez tuning..)))
dieselesíteni akarta, de nem tudta lepapírozni...
Most nézem a rácsot a jobb első sárvédőn. Ilyen nem csak a TD-ken volt a jobb lélegzés miatt?
ismerem, lehet, hogy nem volt olyan gyáriba, de, hogy jó az autó, az biztos.
Néztem ezt is, de sztem nem volt gyárilag fekete bőrkárpit azzal a szürke műszerfal alsóval. Ha amerikai, akkor biztos csak ennyi a km benne..?
S még kupéban is fellelhető..
http://www.hasznaltauto.hu/auto/mercedes-benz/ce-osztaly/mercedes-benz_ce-osztaly_ce300-24v-5569046
5 kilót pont adnék egy 124-es E Merciért, ha használható, pl egy ilyenért. Bőr, aut, tetőablak, s már az új, 4 szelepes motor.
http://www.hasznaltauto.hu/auto/mercedes-benz/e_280/mercedes-benz_e_280-5578805
mondjuk a kutasok mangeszolnak,ez alapállás:)mese nincs.
franc tudja,hogy vannak ezek az oszlopok kalibrálva,ellenőrizve a kutakon.
benzinkutas még nem voltam....csak haver volt....egy ideig mig ki nem tették a szűrét:)olcsón lehetett nála vásárolni,diszkont áron,éjfél után:)
de egyébként ez a felvetés,kérdés sokakban felmerülő...már én is jártam igy:)