Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: Benzinkutak

#487689 KawaBazsy Előzmény: #487683

Sztem van abban a kocsiban 50 literes is a tank. Lehet, h csak a mutatód nem ugyanúgy mutatja az üreset. A benzin is mozgolódik a tankban..

Benzinkutak

#487683 Láma1

Autó-szakértő Barátaim! Engedjetek meg egy laikus kérdést. Van egy 12 éves Opel Astram, amit új kora óta hajtok. Akkor szoktam tankolni, ha pirosba megy a mutató. Az autó új korában ez azt jelentette, hogy kb. 33 liter fért bele a tankba. Mostanában 36-37 litert tankolok, de tegnap egy pesti Schell kútnál 40 liter ment bele.

Hogy van ez? Ennyivel többet lopnak a kutasok, vagy lehet, hogy nőtt a tankom?

Re: nincs cím

#487662 Sumér harcos Előzmény: #487657

ez a tipus vmiért nem tetszik,illetve inkább széria,mert még az elődje is jobban bejön-az a keskenyebb lámpás.

olyan a képe vsz mint vmi koreai gépnek a 80-as évekből.

egy ismerősnek volt ilyen zsir újban 90-es évek végén,már akkor sem jött be nekem,küllemre.

#487661 Sumér harcos Előzmény: #487657

ez a tipus vmiért nem tetszik,illetve inkább széria,mert még az elődje is jobban bejön-az a keskenyebb lámpás.

olyan a képe vsz mint vmi koreai gépnek a 80-as évekből.

egy ismerősnek volt ilyen zsir újban 90-es évek végén,már akkor sem jött be nekem,küllemre.

#487647 Sumér harcos Előzmény: #487645

GAZ diesel diesel,de MERCI:)

ilyen ez a nős élet,addig jó még benzintyúk,vagy haverina státusz leng körül:)

#487646 Sumér harcos Előzmény: #487636

egyébként ladákat is nézegetek állandóan:)

néha néha látok olyan mokány kicsövezett vadállatot közöttük....apropénzért,hogy egész gondolkodoba ejt...

#487645 KawaBazsy Előzmény: #487642

Én se szeretem a francia kocsit. Citroen SM egyedül a Maserati motor miatt. :-)

"Jó de akkor miért ülök sokszor benzines fiestában?"

Há mer földön csúszva könyörögsz anyunak, oszt odaadja. :-) Gazról meg te mondtad, h diesel..

#487642 Sumér harcos Előzmény: #487636

jó de akkor miért ülök sokszor benzines fiestában?

vagy csőrös Gazban?:)ponyva nélkül?:)

csak tudatalattiból?:)

nem vagyok renaultos,sőt utálom a francia autokat,ez csak van,igy alakult:)jó lesz majd kutyaszállitónak:)

NSX tényleg.

#487636 KawaBazsy Előzmény: #487570

Izé.. s az NSX? :-)

Te zsigereidben diseles s Renault-os vagy! Nézd meg Banyaiz-t, ő saját bevallása szerint nem egy nagy versenyző, mégis sportos kompaktot vett..

#487579 kerikoma Előzmény: #487572

:D:D

Én meg nagyon cikisnek tartottam, hogy 20-al megyek azt úgy nyikorog, mintha full gázon szedném be a kanyart:))