Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arany

Re: aranyrudi

#97410 Spade Előzmény: #96815

Ritkán írok szakmait, nem lehet mindennap igazgyöngyöt kiizzadni :), ha meg leirtam minek ragozzam.....

Nem hiszem h csak a spekik mozgatnák az euro/usd-t illetve h csak az ö kedvükben járna az árfolyam, valeszeg magasabb összefüggések vannak itt :) az ellenállás áttörve mindenesetre

Az arany hónapos csártja is igen érdekes.....

#96815 Dr. ursi Előzmény: #96411

és érdemes megnézni a hetes eurusd csártot is és az összefüggést megtalálni vajon a spekiknek milyen irányban érdemes elmozdítani eur-t és ez hogyan hat majd az aranyra :o)

mindenesetre poziba léptem.

meglátjuk jól okoskodtam-e.

#96411 Dr. ursi Előzmény: #96407

nézd meg doktor a hetes, majd utána a hónapos csártot ... ellentmond sztem; vajon melyik lesz az igaz ?

#96407 Dr. ursi Előzmény: #96347

az én figyelmemet doktor semmi sem kerüli el.

azért téged elolvaslak, bár nem sokszor vagy szakmai :o)

az imf eladási hírt olvastam hogy tervezik meg minden meg hogy évente mennyit akarnak piacra dobni, meghogy a jegybankok megállapodása szeptemberben szűnnik meg és persze újraköthetik :o) technikailag túl egyértelmű az arany főleg ha eurusd-hez kötöm; fundamentálisan gondolkodom benne ... keresem a beszállót :o)

#96347 Spade Előzmény: #95969

ursi dr. :) az aranyat az tartja féken h az imf készletet a piacra akarják az usákok dobatni, persze kérdés h miután az 1.44-t az euro áttörte, sikerül-e és meddig fékezni, mindenesetre szezonálisan se kedvez az ősz az aranynak az indiaiak ekkorra már, az évre belázasodtak akarom mondani beházasodtak :)...

Azért gratula h észrevetted az 1.44-es céláramat aszittem mindenki figyelmét elkerüli majd :)

aranyrudi

#95969 Dr. ursi

spade doktor úr véleménye érdekelne arany témában.

nem kell túl egyértelműen :o)

és hosszabb táv érdekelne, minimum pár hónapos-féléves távra.

Re: Alapok

#56845 Bakiba Előzmény: #49861

Teknősünk továbbra is szalad, bár néhány mély levegő nem ártana neki:)

Sávtetőn van, kicsi erőgyüjtés nem ártana, ha neki akar menni az államalapításnak:))

Re: Alapok

#48777 Bakiba Előzmény: #48567

A történet kezd a nyúl és a teknős meséjére emlékeztetni/nyúl-rv.piac, teknős-arany/ Ki lesz a gyöztes?:)

Máj. 1. óta szép komotosan "szalad" a teknős a saját emelkedő sávjában, minden gátat vesz, tegnap elhagytuk a vizesárkot itt egy kis lihegés és ha minden úgy alakul ahogy gondolom.........:) a mese végét ismerjük:))

Tegnap óta teknős szponzorként közöltem a fentieket:))