itt is hosszútávú long pozi felvételhez árszintet szeretnék :)
itt is hosszútávú long pozi felvételhez árszintet szeretnék :)
elmegy az anyjába a k. arany, semmit sem veszít az értékéből, amit esne, azt az usd gyengülés ellensúlyozza. Egyszerűen nem értem, a korábbi rv-ralliknál erősen leértékelődött, most meg szinte semmi....nagyon boldog vagyok a lassan több hetes short poziimat.
Köszi az infokat. Majd csinálok 1-2 tesztelést vele, hogy ráérezzek aztán meg majd rendesen:) kösz még1szer
A másik nem tőkeáttétes, ha hosszú emelkedésre számítasz és kerülni akarod a nagyobb kockázatot, azt is lehet venni, a likviditást az árjagyző biztosítja. Csak hát inkább nagypapáknak való, nagyot csak hosszú távú tetemes aranyáremelkedés esetén hoz. Akkor már inkább az olaj...
http://www.erstebroker.hu/hu/certifikatok.html#certifikat_kereskedes
Itt megtalálod róluk az infókat. Keresni tudsz az arannyal éppúgy, mint minden mással, ha ügyesen szállsz be és főként nyerőben ki!:)
Én TL 03-ban voltam, majdnem fullon, kicsit megizzadtam, mire nyerő lett de megérte.
Sziasztok. Lenne 1-2 elég (kezdő)kérdésem, kérésem.
Kicsit ha erről a certifikátokról tudnátok mondani vmit azt megköszönném:) Erstén mit jelent egy ilyenbe belevenni? Van pl EBGOLD, EBGOLDTL03... szereintetek ideális-e? van-e ezekben elég volatilitás? Aranyba alapvetően hosszabb távra gondolok belevenni, mert jó lehetőségnek tűnik nekem....
Szóval ha vmi jótanácsot vagy infót tudtok írni, azt megkösszém. Köszönöm.
No, ma csak sikerült eladnom egy kis aranyat, persze nem annyit, mint Surányinak, de azért szép nap ez a mai. ))
megveszem ócsóért :-))
viccet félretéve..lehet kéne venni EB GOLD -ot..
Csak kéne az a fránya $ gyengülés és jöhetne a rallynk:))
francba rohan ez is..
visszakerült 884 fölé:)
csak megy ez:)
másfél órája még csak 875 volt:)
rv piaci...ők tudják, ők az írástudók.:)
de hát ha már egyszer megvolt a mélypont.......)
El kéne indulni lassan a rv piacnak lefelé, aranynak meg fel....de ezeknél sincs mélyen a talajvíz:)