A piros szín az utolső negyedet jelzi
45literes a tankja sztm. Egyébként jó kérdés :)
Sztem van abban a kocsiban 50 literes is a tank. Lehet, h csak a mutatód nem ugyanúgy mutatja az üreset. A benzin is mozgolódik a tankban..
Autó-szakértő Barátaim! Engedjetek meg egy laikus kérdést. Van egy 12 éves Opel Astram, amit új kora óta hajtok. Akkor szoktam tankolni, ha pirosba megy a mutató. Az autó új korában ez azt jelentette, hogy kb. 33 liter fért bele a tankba. Mostanában 36-37 litert tankolok, de tegnap egy pesti Schell kútnál 40 liter ment bele.
Hogy van ez? Ennyivel többet lopnak a kutasok, vagy lehet, hogy nőtt a tankom?
Ez is tecc, csak kupéban. De ezért már nem adnék 1 milkát, ezek 20 évesek.
http://www.hasznaltauto.hu/auto/honda/legend/honda_legend_3.2-5544800
nekem ő tetszik legendbe:)
ez a tipus vmiért nem tetszik,illetve inkább széria,mert még az elődje is jobban bejön-az a keskenyebb lámpás.
olyan a képe vsz mint vmi koreai gépnek a 80-as évekből.
egy ismerősnek volt ilyen zsir újban 90-es évek végén,már akkor sem jött be nekem,küllemre.
ez a tipus vmiért nem tetszik,illetve inkább széria,mert még az elődje is jobban bejön-az a keskenyebb lámpás.
olyan a képe vsz mint vmi koreai gépnek a 80-as évekből.
egy ismerősnek volt ilyen zsir újban 90-es évek végén,már akkor sem jött be nekem,küllemre.
Én édességet vettem mind a 4 generációnak.
Honda Legendet is nézegettem már, vmiért nincs ára itthon..
http://www.hasznaltauto.hu/auto/honda/legend/honda_legend_3.5_v6_automata_full_extra-5332594
na megyek is vmi virágot venni vidáman:))
sőt nem is 1-et,jó napjuk van ma a virágosoknak.....
azt hiszem elhasználom a passz kifejezést:)
OFF. Ok, értem a nős élet hátrányát. De mondja már meg vki az előnyét is.. :-)
GAZ diesel diesel,de MERCI:)
ilyen ez a nős élet,addig jó még benzintyúk,vagy haverina státusz leng körül:)
egyébként ladákat is nézegetek állandóan:)
néha néha látok olyan mokány kicsövezett vadállatot közöttük....apropénzért,hogy egész gondolkodoba ejt...
Én se szeretem a francia kocsit. Citroen SM egyedül a Maserati motor miatt. :-)
"Jó de akkor miért ülök sokszor benzines fiestában?"
Há mer földön csúszva könyörögsz anyunak, oszt odaadja. :-) Gazról meg te mondtad, h diesel..
jó de akkor miért ülök sokszor benzines fiestában?
vagy csőrös Gazban?:)ponyva nélkül?:)
csak tudatalattiból?:)
nem vagyok renaultos,sőt utálom a francia autokat,ez csak van,igy alakult:)jó lesz majd kutyaszállitónak:)
NSX tényleg.
Izé.. s az NSX? :-)
Te zsigereidben diseles s Renault-os vagy! Nézd meg Banyaiz-t, ő saját bevallása szerint nem egy nagy versenyző, mégis sportos kompaktot vett..
:D:D
Én meg nagyon cikisnek tartottam, hogy 20-al megyek azt úgy nyikorog, mintha full gázon szedném be a kanyart:))
de..."sztárszki és hács" voltam egész nyáron:)