Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#487570 Sumér harcos Előzmény: #487473

S2000 hátsós:)mondjuk az egyetlen Honda.

Renaultos nem vagyok:))csak van:)

én is vhogy az elöl kaparóst jobban érzem,bármibe belemegyek vele.

a hátsó hajtás jobban megtud tréfálni.

de az mx-ben is nagyon kellemesen viselhető az a hátsó,

1500-ös zsigulim az volt talán 1992-ben-nagyon szerettem azt is.

#487487 kerikoma Előzmény: #487474

Csúszik is és nyikorog már kis és lassú kanyarvételeknél is. Egyszer nekem is javasolták, 2 hétnél tovább nem bírtam...... inkább felrakattam a nyárit a téli meg kuka....

#487474 KawaBazsy Előzmény: #487419

Diesel kombin még elmegy, de sportosabb autón kínszenvedés a téli gumi, mert melegben brutál csúszik.

#487473 KawaBazsy Előzmény: #487423

Igen. De Hondásként, ill. Renault-osként csak nem hátul kaparóst akarsz. Nekem amúgy ez nem olyan fontos szempont, mindkettőnek van előnye meg hátránya is, én személy szerint jobb időt megyek az elöl kaparóssal sztem..

#487419 Sumér harcos Előzmény: #487418

na,hogy jártam a 16000ft/4db szerélessel 1ütt téligumimmal,hétfőn vittem cserélni nyárira egy gumishoz..

megnézte,aszongya hagyjuk fent-hajtsam le ez már jövő télre nem lesz pöpec...

igy most novemberig ez lesz fent aztán kuka:)

nyári gumijaim teljesen jók,ilyen sztorik miatt már 3évet fognak pihenni éppen,mert tavaly is éppen lehajtottam egy téli szettet...

#487418 KawaBazsy Előzmény: #487416

Én szeretem az automatát, egyszer beállítod a hőfokot, s utána nem kell hozzányúlni. De persze mint minden extra, ez is elromolhat.. A kijelző szalagkábelének javítása 17 pénz lett volna a Saab-hoz, de csak 1-2 pixel hiányzott.

#487416 Sumér harcos Előzmény: #487414

ja,ezt nem tudtam.

én megvoltam győződve,hogy a digitklima csak meghibásodási forrás pluszban a manuálishoz viszonyitva,mivel ilyet láttam a szememmel....mélységében műszakilag nem értek a dologhoz.

2éve vettünk a családban egy 2 éves vectra gts-t,hát 1 honap után bexart rajta a kijelzőstöl 1ütt a digitklima,30ezerbe fájt a gazdájának,plusz generátor állandóan cserés lett-de ez más tészta,már nincs meg a kocsi...

a másik példa 1994-es 1gazdás c merci 250diesel,700.000km,manuális klima-csak a gázt kellett tölteni eddig talán,ha kellett....

ezért adódtak ilyen téveszméim:)

#487414 KawaBazsy Előzmény: #487413

Izé.. itt két külön dologról van szó. Az aut klima is lehet manuális vezérlésű (pl a Ferrarikban), s a kézi fűtés-szellőzés vezérlés is lehet digitális, pl a Fiat Regatában is olyan volt. De a digitálisnál sem a kijelző szokott tönkremenni, hanem csak a soklábú szalagkábel, ami a jelet viszi. Viszonylag olcsón javítják..

#487413 Sumér harcos Előzmény: #487378

legalább nem baxodik el a kijelzőpanel,aztán lehet 30-60ezerért újat rendelni:)))

manuális párti vok.

szép bmw,tetszik:)

#487269 banyaiz Előzmény: #487221

Nem vagyok nagy szaki az ügyben. Köszi az infókat

Arra gondoltam mindenféle gép nélkül csak felviszem a felületre és vmi megfelelő ronggyal polírozgatom. Nem lenne egy nagy dolog két kilincs körül vannak finom karcok és néhány hasonló mosási karc itt-ott max napfényben ha nagyon tiszta és alaposan nézegetem akkor látszik. waxolás is elég lenne vsz, de megakadt a szemem ezen a finompolírozón.

#487238 Sumér harcos Előzmény: #487233

nekem nem voltak ilyen szép élményeim az usa modellekkel,sőt az europai kivitel mindig mindenben jobban tetszett eddig számomra,

de izlések és pofonok:)

#487233 KawaBazsy Előzmény: #487231

Nekem volt Celica cabriom, az is USA modell volt. Sokkal szebb volt a belseje, mint az európainak, alkatrész meg csak a motorhoz kellett. A Mitsu Eclipse turbom is amerikai volt (Eagle Talon), azzal sem volt alkatrész gondom. S az is full extrás volt, aranymetál szín, fekete tető, jobban nézett ki, mint az eredeti.