jahh, engem nem izgat ha 750 alá néz, az sem... :)
jahh, engem nem izgat ha 750 alá néz, az sem... :)
769-en zárt, szerinted 760 alá nem mehet be? Mondjuk tény, hogy ronda lenne egy 760 alá nézés. 1-2 héten belül meg kell jönnie a jóváhagyásnak, az szerintem átlendíti 800 fölé és akkor már az állam se fog cicózni, venni fogja tovább piacin. Szerintem. Aztán majd meglátjuk, hogy ők miként gondolkoznak. :)
leszúrt 600 alá, lejjebb vártam de nem jött... Ez van, sztm mások is erre spekiznek, gyj jó volt. Nem látok teret tovább lefele...
Sztori lesz az tuti. Így is, úgy is. :)
Mielőtt jön a jóváhagyás, igazán leküldhetnék a pincébe egy leszúrás erejéig. Szinte kizártnak tartom, hogy az állam a tőzsdén hagyná a céget, ha megjönne a kedvező döntés.
jaja elvileg bármikor jöhet. Remélem az év sztorija lesz, ha beragadok, akkor nekem biztos :D
Rövidesen jönnie kéne, ha jól emlékszem, 2-4 hónap volt megadva és utána lehet még kiszorítás valamikor. Nem feltétlenül közvetlenül utána, akár hónapokkal később. Nem hinném, hogy állam meghagy x% közkezet, amikor kapni fogja a cég az állami megrendeléseket.
Ez kb mikor lehet esedékes?
és még ott a kiszorítás sztm
Ha engedélyezik a felvásárlást (amire jó esély van), az lökhet rajta egyet.
Talán egy hír kellene.. Anélkül nem lesz 800 felett..
Ha elszállna 800 fölé, lenne pislogás, magas a tér felfelé.
további vételek
Tigus meg van még a rábád ?Steszlt 1 éve nem tudom fölhívni,nincs a helyén.
felkötve
jaja, már pedig ha engedélyt kap a történet akkor kiszorítás során lesznek finomságok szvsz... Persze sok év alatt...
Idegbajt kapnának azok, akiktől megvették a papírokat 815-ért, ha elszabadulna felfelé, lenne tér szépen.
nincs forgalom lefele
Tegnapi spekák is lassan dobják,mert nem lett nyitóban limit...
Még szép haszon van rajta. Én tegnap nem vtam gépközelben,ma vettem,remélem ez egy taktikus nagy tételben vásárlás,nem tömés :))