Aszittem már eladtad.. amint elmegy az MX-5, megnézem, s hátha beleszeretek.. :-)
Aszittem már eladtad.. amint elmegy az MX-5, megnézem, s hátha beleszeretek.. :-)
ebbe még 1 x ennyi belemegy simán, ha azt akarod, hogy tipp-topp legyen...
az ajtófalcban ott a rozsda, no meg lufi sincs benne, ide azért már kellene, főleg neked!
:))
ezen gondolkodom... :)
http://www.hasznaltauto.hu/auto/porsche/911/porsche_911_carrera_2_targa-5545668
persze, ezt én is igy gondolom.:)sok a 3 ,mese nincs,hiába jó a kocsi.
sőt ahogyan látom vki megvesz egy nagyon jó autót,kiméli- kiméli....a piacon szinte akkor sem kap érte többet sokkal,ha tényleg eladó,mint a lepukkant társai,mert ha nem csak mutogatni akarja ,akkor a végén lekell jönnie az árral valamennyire.
Porsche-t nem tudok:)
akcijósan az enyém?
lefexelem a tetejét, és behegesztem a hátsó ajtókat..))
2m?
Lehet, h addig német rendszámmal használták kint, vagy bármi. Lényeg az, h egy E300-24 (amit 5 kilóbol megveszel) tuningolt változata nem ér meg 6-szor annyit sztem. Rákért nem szóltál, amíg hibás volt. Ha hasonló Porsche-t tudsz, azonnal csörögj! :-)
ezt a rendszámot(FHZ) 1995 nyarán kapta,3 évesen hozták be.....kint csak tartogatták addig?
ez tetszik:)ugyan ki tudja mi ez,ugy mögé nézve.
okés szerzek róla,küldök róla képeket:)
átjött a mail cim:)
most néztem meg jobban,nincs olyan állapotú továbbra sem,mint amit én tudok.:)
de nem annyira rossz,mint először gondoltam.
ugyan a 125ezer az vsz. kamu ,vmiért abban biztos vagyok.
törésmentes is?megrétegezném én ezt.
plusz hol van az eredeti AMG kerék?mintha arról nem olvasnék,hogy meglenne,mert ezt az autót nem ezzel a felnivel adták ki gyárilag:)ez 10 év múlva veterán vizsgán minusz 10pont:)
küldesz képeket róla, ha van?
priviben megírom a mail címet.
Köszi.
Hoppá ez sem rossz.Ennyiért meg főleg.De osztom a véleményed,nekem maximum 3év volt egy autó.Az a bmw-é volt.Előtte,azóta sosincs meg fél évnél tovább.Volt nekem is egy saab 95 amit imádtam.Azóta is sajnálom,hogy eladtam.Szoktam látni az embert akinek eladtam,egyszer beszéltem is vele.Azt mondja semmi baj az autóval.Képzelheted gondoltam,magamba én hülye
kelett nekem ez a bmw.De mikor megvettem nem volt 4éves,és 147-km el vettem.Na 60-km alatt elromlott: kormánymű,légrugó,duplatömegű,turbó,féktárcsa,lengéscsillapitó, fékbetét,ablaktörlőmechnikami,abs vezérlő.,riasztó,fényszoró.Minden ami létezik.Ja még a központizár,légzsák elkezdett világitani.Ez autó?nnyira utáltam a végén majdnem felgyujtottam,.De volt több új is,eladásra hoztam őket akkoriban,2006-os,07-es-08-as évjáratok.3-asból,5ös-ből tb.. minnd szar volt.
Az audik detto,.A mai napig szerintem a legjobb németek közül a merci.Hoztam 3éveset 240-ezer kilométerrel,semmi baj nem volt.Aztán a többi márka közül a volvo,saab,toyota,mitszu,range,honda.Aztán ezeken kivül minnd egy hulladék.Te wolsvagenekkel mennyit szoptam 4-es golftól kezdve a dizel asstig mindeggyikel atya úristen,ahogy fiatalodtak midd egyre szarabb lett.De érdekes mert volt előtte egy máik bmw amit magamnak vettem persze nm dizel,hanem benzines és **** jó volt a benzines 2001-es 523-as volt,soha semmi baj nem volt vele.Pedig kináltam mint az állat.A dizel 2003-as és vigyáztam is rá de az is szar volt,.Összeségében azt vettem észre,hogy mindeggyik márkánál a dizel ótvar szar.Jaguar hát,ki kell egyszer próbálni.Ha nem is lessz meg sokáig mostmár muszáj egyett szerezni.Évek óta szemezek velük.
Nekem kb 6 év volt a legkevesebb amíg nálam volt egy autó. Tavaly nyár csak egy pillanat telt el azóta. :)
Csokito! Ezt igen olcsón kínálják, egy nézést megérhet, én a Saab-ot drágábban adtam..