Moost? Tavaly nyáron! :-) Eddig két autó bírta nálam másfél évet: A Saab, meg a BMW 635 Csi. A többi 1 szezonra van..
Motorból a csúcs az 2 év, 1 motor volt meg ilyen sokáig. A mostani VFR-el talán megdöntöm, idén nem akarom eladni.
Moost? Tavaly nyáron! :-) Eddig két autó bírta nálam másfél évet: A Saab, meg a BMW 635 Csi. A többi 1 szezonra van..
Motorból a csúcs az 2 év, 1 motor volt meg ilyen sokáig. A mostani VFR-el talán megdöntöm, idén nem akarom eladni.
Nem kéne nem fér be a horgászcuccom. :) Mennék már pecázni elvonási tüneteim vannak.
Most vetted máris eladod?
ez egy toprongy vera,lepukkant wc deszka ahhoz képest,amit én tudtam.
ez a barát mercije,különb állapotban van 1992-es léttére,mint az én 5 éves szalonból
hozott autom.
hát ja:)az tuti.sajnos.
mondjuk pont A4-ben ez a széria nem tetszik,az ettől újabb orrú cabriok nagyon...de állitom még a 80-as audi cabrio is jobban bejön,mint ez az ormány.
de viszont 3-as bmw-ben az ezzel párhuzamosan futo cabrio jobban tetszik,mit az audi.
Ha szánnék 1,5 misit egy tuning E300-as Mercire, akkor van a piacon..
http://www.hasznaltauto.hu/auto/mercedes-benz/e_300_amg/mercedes-benz_e_300_amg_e-24-5494337
Igazad van, viheted az MX-5-öm, ha már nem motorozol.. :-)
30 litert evett? Ez egy benzintemető lehetett.
Ez a jaguár sem kellene nekem, automata váltót nem szeretem, gondolom zabálja ez is a benzint.
Japán technika az igazi én azt mondom. :)
Persze érzelmekkel nem érdemes ellenkezni. :)
Nézd, ezek a mai dízelek - a közönségigény (erő, kulturált járás, de kis fogyasztás) miatt - csak 2-300E km-ig megbízhatóak, utána kell költeni az igényes teknikára. Úgyhogy vagy megveszed újonnan, vagy nézel egy egyszerűbb felépítésű benzinest. A Jag mondjuk nem az, de ha belefér, akkor miért ne, egyszer élünk. :-)
Hát,érzelem.Az igaz.Ár érték arányban szvsz nem rossz.Alkatrész,hát bmw-re kelett költenem
évi 400-at,3év alatt ment rá másfél milió.3év alatt ment bele 60ezer km.Annál szerintem ez
megbizhatóbb lessz,és hiába a drága alkatrész remélem kijövök fele annyiból.És soha többet nem akark dizel autót.Egyszer volt a bömös,előtte soha és utána se soha többet.Pedig már az
ujabb motoros 2.5d,volt.Nem a tds.Nagyon megutáltam a dizelekt.Nemhiába a mondás fehár ember benzines autó....
Hasonló autóm még nem volt,tehát jaguárom.De viszont nagymotoros,range rover volt.
4.6hse,azt imádtam.Mondjuk 30litert evett,.Benzin gázos volt.Úgynézett ki,két naponta 10ezrért benzin,3ezerért gáz.Hát akkoriban napi 100-200km-eket autóztam.Azért adtam el.Mostnában,és a jövőben,a munkám a géphez köt,nagyrészt itthon vagyok,megye vagy heti 100km-et,mostmár a fogyasztás se volna baj.
Hát 3 misiért igen sok autót előbb vennék meg asszem.. :-)
Pl: http://www.hasznaltauto.hu/auto/audi/a4_cabrio/audi_a4_cabrio_3.0_v6_quattro_tiptronic-5539154
Én mentem a kabrió változattal, amiben ennek a motornak a 4.2-es verziója volt, 400 lóval. A hangja és az ereje is frankó, de megbízhatóságban nem egy sárkány a márka. Ha belefér anyagilag, akkor hajrá, néha érzelem alapon is kell dönteni. :-)
nézd meg az alkatrész árait...engem lebeszéltek róla, emiatt.
http://www.hasznaltauto.hu/auto/jaguar/xj/jaguar_xj_xjr_automata_kompressor-5208760
Erről esetleg valakinek valami tapasztalat?
Nagyon beleszerettem ebbe a tipusba,szeretnék egy ilyet.De soha nem volt jaguárom,esetleg
ha volna ezzel tapasztalat valaki,mesélhetne róla.Szivesen fogadnám.
kicsit, nagyon sok, szerintem, ezt itthon ennyiért nem fogja eladni, németben esélyes...
viszont lehet, hogy tudok valakit, akit érdekelhet...
mercisek, csak madarásznak hívják, ő kifejezetten jó állapotú 124-ket árul folyamatosan...
később megkeresem...
3 misit mondott,én meg annyit mondottam neki,1.5misi körül esetleg,de ez igy valszeg nuku bolt lesz.sajnos.
addig gondolkodtak,hogy olcso nem lett igy megjavitva.
ezt sajnálom én is,hogy nem decemberben jutott eszembe mondani,mert ugye 2honapot állt a Pappas-nál szinte,mig gondolkoztak,mi legyen vele,most meg már ugye rápattintották ezt az 1 milliot(de vsz lehet többet),mert olyasmit mondott,hogy csak a munkadij volt 250-300ezer.....húú mondom,jó megkérték.
tényleg, rossz állapotban jártak volna a legjobban,ha eladják vkinek 800.000ft-ért,aztán csináljon vele vmi olcsó tudor amit akar.....még úgy örült is volna mindenki.
de igy lehet kérnek érte 1.5-3.5misit is ,franc tudja,hol az ára-ez nem egy 1.5dci 2008-as amit rögtön belő az ember....aztán nem kell senkinek.
a fenének csinálták meg,nem értem.
Hát nemtom, de a Mazda ára felett már nem látnék benne rációt sztem.. de lássuk az árat. Ahogy mondtam, hibásan lett volna értelme megvenni, mert sógorommal olcsóbban megcsináltuk volna.
ettől 100szor különb állapotban van.
ennek szervizkönyv nuku,kilométer rohadt sok,jó ég tudja csak...
annyi,hogy ez egy nagy AMG:)
holnapig nem hiv,felhivom,aztán,megkérdezem mostmár,mit hoztak össze.
de csak ilyen 1.2misiig érdekelne?:)
szó sincs róla,nincs jutalékom:)
amit mond nektek,vele tudtok majd értekezni:)
Érzem én, h húzós lesz.. :-)
Csak belövődik vhova ez alá..
http://www.hasznaltauto.hu/auto/mercedes-benz/e_50/mercedes-benz_e_50_amg-5525663