Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#485274 KawaBazsy Előzmény: #485272

Moost? Tavaly nyáron! :-) Eddig két autó bírta nálam másfél évet: A Saab, meg a BMW 635 Csi. A többi 1 szezonra van..

Motorból a csúcs az 2 év, 1 motor volt meg ilyen sokáig. A mostani VFR-el talán megdöntöm, idén nem akarom eladni.

#485272 banyaiz Előzmény: #485264

Nem kéne nem fér be a horgászcuccom. :) Mennék már pecázni elvonási tüneteim vannak.

Most vetted máris eladod?

#485271 Sumér harcos Előzmény: #485267

ez egy toprongy vera,lepukkant wc deszka ahhoz képest,amit én tudtam.

ez a barát mercije,különb állapotban van 1992-es léttére,mint az én 5 éves szalonból

hozott autom.

#485269 Sumér harcos Előzmény: #485237

hát ja:)az tuti.sajnos.

mondjuk pont A4-ben ez a széria nem tetszik,az ettől újabb orrú cabriok nagyon...de állitom még a 80-as audi cabrio is jobban bejön,mint ez az ormány.

de viszont 3-as bmw-ben az ezzel párhuzamosan futo cabrio jobban tetszik,mit az audi.

#485254 banyaiz Előzmény: #485238

30 litert evett? Ez egy benzintemető lehetett.

Ez a jaguár sem kellene nekem, automata váltót nem szeretem, gondolom zabálja ez is a benzint.

Japán technika az igazi én azt mondom. :)

Persze érzelmekkel nem érdemes ellenkezni. :)

#485251 KawaBazsy Előzmény: #485238

Nézd, ezek a mai dízelek - a közönségigény (erő, kulturált járás, de kis fogyasztás) miatt - csak 2-300E km-ig megbízhatóak, utána kell költeni az igényes teknikára. Úgyhogy vagy megveszed újonnan, vagy nézel egy egyszerűbb felépítésű benzinest. A Jag mondjuk nem az, de ha belefér, akkor miért ne, egyszer élünk. :-)

#485238 lyonell Előzmény: #485235

Hát,érzelem.Az igaz.Ár érték arányban szvsz nem rossz.Alkatrész,hát bmw-re kelett költenem

évi 400-at,3év alatt ment rá másfél milió.3év alatt ment bele 60ezer km.Annál szerintem ez

megbizhatóbb lessz,és hiába a drága alkatrész remélem kijövök fele annyiból.És soha többet nem akark dizel autót.Egyszer volt a bömös,előtte soha és utána se soha többet.Pedig már az

ujabb motoros 2.5d,volt.Nem a tds.Nagyon megutáltam a dizelekt.Nemhiába a mondás fehár ember benzines autó....

Hasonló autóm még nem volt,tehát jaguárom.De viszont nagymotoros,range rover volt.

4.6hse,azt imádtam.Mondjuk 30litert evett,.Benzin gázos volt.Úgynézett ki,két naponta 10ezrért benzin,3ezerért gáz.Hát akkoriban napi 100-200km-eket autóztam.Azért adtam el.Mostnában,és a jövőben,a munkám a géphez köt,nagyrészt itthon vagyok,megye vagy heti 100km-et,mostmár a fogyasztás se volna baj.

#485235 KawaBazsy Előzmény: #485224

Én mentem a kabrió változattal, amiben ennek a motornak a 4.2-es verziója volt, 400 lóval. A hangja és az ereje is frankó, de megbízhatóságban nem egy sárkány a márka. Ha belefér anyagilag, akkor hajrá, néha érzelem alapon is kell dönteni. :-)

#485202 hosszhuszár Előzmény: #485169

kicsit, nagyon sok, szerintem, ezt itthon ennyiért nem fogja eladni, németben esélyes...

viszont lehet, hogy tudok valakit, akit érdekelhet...

mercisek, csak madarásznak hívják, ő kifejezetten jó állapotú 124-ket árul folyamatosan...

később megkeresem...

#485169 Sumér harcos Előzmény: #484674

3 misit mondott,én meg annyit mondottam neki,1.5misi körül esetleg,de ez igy valszeg nuku bolt lesz.sajnos.

addig gondolkodtak,hogy olcso nem lett igy megjavitva.

#484683 Sumér harcos Előzmény: #484674

ezt sajnálom én is,hogy nem decemberben jutott eszembe mondani,mert ugye 2honapot állt a Pappas-nál szinte,mig gondolkoztak,mi legyen vele,most meg már ugye rápattintották ezt az 1 milliot(de vsz lehet többet),mert olyasmit mondott,hogy csak a munkadij volt 250-300ezer.....húú mondom,jó megkérték.

tényleg, rossz állapotban jártak volna a legjobban,ha eladják vkinek 800.000ft-ért,aztán csináljon vele vmi olcsó tudor amit akar.....még úgy örült is volna mindenki.

de igy lehet kérnek érte 1.5-3.5misit is ,franc tudja,hol az ára-ez nem egy 1.5dci 2008-as amit rögtön belő az ember....aztán nem kell senkinek.

a fenének csinálták meg,nem értem.

#484674 KawaBazsy Előzmény: #484669

Hát nemtom, de a Mazda ára felett már nem látnék benne rációt sztem.. de lássuk az árat. Ahogy mondtam, hibásan lett volna értelme megvenni, mert sógorommal olcsóbban megcsináltuk volna.

#484669 Sumér harcos Előzmény: #484591

ettől 100szor különb állapotban van.

ennek szervizkönyv nuku,kilométer rohadt sok,jó ég tudja csak...

annyi,hogy ez egy nagy AMG:)

holnapig nem hiv,felhivom,aztán,megkérdezem mostmár,mit hoztak össze.

de csak ilyen 1.2misiig érdekelne?:)