Regisztráció Elfelejtett jelszó

Márkás Ruha,Cipő

Re: nincs cím

#482908 banyaiz Előzmény: #482573

Az úgy már egész tűrhető 10 körül, bár nem tudom mit lepődöm meg ezen lassan 25 k egy csomag ropi így mennek a dolgok, nem pénz már sajnos, de hirtelen soknak tűnt ahogy neten ránéztem. :)

Kawabazsy: nálam jól bírják, de az is hozzátartozik, hogy van néhány pár és pl hordom 2 napig , utána lehet 1-2 hétig nem kerül elő szekrényből. Van egy marc bakancsom , télen szoktam hordani amikor tényleg tél van, és akkor sem minden ruhához pl öltönyhöz nem veszem fel. :) Idén volt kb 1 hónap tél volt kb 10-20 alkalom/év mikor felhúztam, ez lehet több mint 10 éve megvan de hasonló használat mellett. Ráadásul nagy gyalogtúrákat betonon nem szoktam bennük megtenni , szóval ilyen kímélő üzemmódben bírják. :)

#482859 Sumér harcos Előzmény: #482442

ezek jó márkák szerintem is.....

csak drágák,vagy igazából tömegével nem vettem,mert azt hittem, hogy drágák nagyon...

Premier Outlett?az a Biatorbágyi vmi?

árban ott oké? megéri oda kimenni?pl. mondjuk ingek mibe kerülnek ezekből a márkákból ott kint?

ugyan nézek netet is...

Cipők: Huan Xian-kling …

#482646 Fornit

Cipők:

Huan Xian-kling a piacról vagy Adidas a Hervisből... A minőség kb ugyanaz, belül kiszakad a sarokrésze hónapokon belül, aztán gyilkolja a zoknikat. az ár nem. Edzőcipőből igyekszem 10k alatt venni. Ki lehet fogni.

Bőrcipők: Van egy MBT-m, szeretem, már 4 éve megvan. Más bőrcipőt nem is igazán hordok, nem kényelmesek, vékony kemény a talpuk.

Márkás cuccok még vannak a szekrényben, sokuk már több mint 10 éves. Azóta az áraik is ellszáltak. Huszonezer egy farmerért pl.. felejtős. Mostanában nem is igazán veszek ruhákat, van minden, még tizenéves pólók is. Nem égnek le rólam egy-két év alatt.

Jó ez a topik! Egész jó…

#482631 kelvin

Jó ez a topik!

Egész jó kis divatmagazin alapot lehetne itt összerittyenteni! :D

farmerban a pepe jeans-t…

#482592 vincentlauria

farmerban a pepe jeans-t szeretem, egész jó minőség és 30ezres nadrágot vehetsz 12 ezerért leárazásban. bőrdzsekik a gyengéim, ha van lehetőség olaszoknál szeretem megvenni, minőség az itthoni árak töredékéért. most vettem egy Gas-t, igaz azt itthon, tavaszi bőrdzseki, féláron volt decemberben.. érdemes benézni leértékeléskor, amúgy drágának tartom a gas cuccokat. ha olaszoknál jártok, nagyon jól fel lehet öltözni nem márkás, de divatos ruhákból az itthoni árak min. 60%-ért... ezt elég viccesnek tartom, de így van...

#482576 KawaBazsy Előzmény: #482547

"Marc cipőket hordok igaz már nem is emlékszem mikor vettem utoljára annyira tartósak, szerintem van olyan amit 10 éve hordok, igaz keveset gyaloglok."

Akkor lehet, h még wc-re is kocsival mész, az én Marc-om anno hamar kimúlt..! :-)

#482573 Waszeitung Előzmény: #482559

Jah,símán 20e környékén mérnek egy jó 501-est,de igyekszem úgy kifogni hogy közelebb legyen a 10e-hez az ára,ahol szoktam venni van szerencsére egy kedves ismim akitől megkapom a legnagyobb kedvezményt és így nem annyira fáj :D Amúgy vhogy én is írtózok ettől a 20e környéki egy farmer árától...sajna a Levi"s sem a régi,már nem annyira tartós,de az 501 fazonjával annyira elégedett vagyok hogy nem is van szinte másom.

#482563 banyaiz Előzmény: #482560

Van néhány darab régi Mustangom, de szerintem azokat még 10 k körül vettem, vagy nem is emlékszem már olyan régiek jópár évesek. Meg mindenféle névtelen farmer pár k körüliek vagy legalábbis nem emlékszem drágára. Van levisem is talán de nem emlékszem arra valaha 20-30 k-t adtam egy farmerért. Meglapődtem egy kicsit ezeken az árakon, mondom el vagyok maradva a kortól. :)

#482561 banyaiz Előzmény: #482556

nem szoktam adni ezekre a parfűmökre sem különösebben, adidasokat szoktam venni csak úgy kényelemből meg nem olyan drágák.

Ilyenekkel végképp nem szoktam foglalkozni, hogy különböző alkalmakra mást használjak, vagy nőkhöz, munkához mást, igénytelen vagyok úgy látszik. Ellennék egy krasznaja moszkvával is, vagy mi volt az régen. :)

#482560 Sumér harcos Előzmény: #482559

Replay,Gas farmerek még drágábbak,ugyan Levis sem olcsó egyáltalán:)

volt olyan replay,mely még 1996-ban került 35ezerbe:)

#482559 banyaiz Előzmény: #482552

Na megnéztem a Jpress honlapot zokni ügyben, jpress közelben járok meg kell ismernem a jpress életérzést úgy látom. Remélem jó is annyira mint amilyen szövegek vannak hozzá, aloe verával átitatva, jpress életérzés stb:)

Waszeitung: ránéztem Levisekre is bazz el vagyok maradva rendesen a kortól 25 k egy farmer? Lol :) Tényleg vannak ezek a hagyományos koptatás nélküliek, de jó áron mérik.

Benézek egy Levisbe is ha úgy adódik mit tudnak ezek ennyi pénzért, vagy milyen extra szolgáltatást adnak még hozzá. :)

nem vagyok márkahű..ekle…

#482556 Ibiza

nem vagyok márkahű..eklektikus a ruhatáram..nincsenek divatirányban..a 10éveset is felvehetem minden gond nélkül.

max 20Ft-os nagyságú logókat viselem el magamon..általában egyszinűeket vagy ingben vékony hosszúcsíkosat..jellemzően kékek...csak akkor veszek valamit ha meglátom és nagyon tetszik..csak természetes anyag játszik..5%nál nagyobb műszálat már nem viselek el..

a vitorlás stílust kedvelem..(boat shue-t hordok)nem tudom honnan jött.. márkák közül a Nautica van a "kimenő" ruháim közül a legtöbb ami egy márkához köthető.. sportosan öltözöm és maximum sportosan elegáns ha ki kell öltöznöm.. van néhány Tommy Hilfiger.. egy-két Boss.. ezeken márkajel sem látszik..(egy kabát pár póló meg egy sima fekete póló)

Dolgozni Levis, wrangler..

rendszeresen 4féle parfűmöt használok..(de van kb 9féle) alkalomtól és hangulattól függően fújok szolídan.. általában lacost a 7köznapok boss ha tárgyalás van és hölgyek is vannak.. Tacchíni a csábításra és még 2 másik titkos..

Bőrkabátom mindig volt mióta eszemet tudom.. most felvitte isten a dolgom 3 is van.. 25éves a legöregebb..(az új bőrkabátot utálom..kb 1-2 év mire rám alakul mondjuk a nehéz anyagokat szeretem..ezeket a leppkefing vékony ****sakat nem)

öltönyöm nincs.. zakóim (a legmárkásabb egy ysl) és jó nadrágjaim vannak ezeket sportosan válogatom össze..pólóval vagy inggel hordom nyakkendő nélkül..van 2 nyakkendőm.. de különleges alkalom kell felvegyem..

Tavaly leárazásban vettem egy wallenstein kabátot.. most a hidegben jó volt..

a személyes tárgyakat szeretem.. tagheuer órám van egy certina a szürke 7köznapokra..