Hozzászólás
Ibizanem vagyok márkahű..eklektikus a ruhatáram..nincsenek divatirányban..a 10éveset is felvehetem minden gond nélkül.
max 20Ft-os nagyságú logókat viselem el magamon..általában egyszinűeket vagy ingben vékony hosszúcsíkosat..jellemzően kékek...csak akkor veszek valamit ha meglátom és nagyon tetszik..csak természetes anyag játszik..5%nál nagyobb műszálat már nem viselek el..
a vitorlás stílust kedvelem..(boat shue-t hordok)nem tudom honnan jött.. márkák közül a Nautica van a "kimenő" ruháim közül a legtöbb ami egy márkához köthető.. sportosan öltözöm és maximum sportosan elegáns ha ki kell öltöznöm.. van néhány Tommy Hilfiger.. egy-két Boss.. ezeken márkajel sem látszik..(egy kabát pár póló meg egy sima fekete póló)
Dolgozni Levis, wrangler..
rendszeresen 4féle parfűmöt használok..(de van kb 9féle) alkalomtól és hangulattól függően fújok szolídan.. általában lacost a 7köznapok boss ha tárgyalás van és hölgyek is vannak.. Tacchíni a csábításra és még 2 másik titkos..
Bőrkabátom mindig volt mióta eszemet tudom.. most felvitte isten a dolgom 3 is van.. 25éves a legöregebb..(az új bőrkabátot utálom..kb 1-2 év mire rám alakul mondjuk a nehéz anyagokat szeretem..ezeket a leppkefing vékony ****sakat nem)
öltönyöm nincs.. zakóim (a legmárkásabb egy ysl) és jó nadrágjaim vannak ezeket sportosan válogatom össze..pólóval vagy inggel hordom nyakkendő nélkül..van 2 nyakkendőm.. de különleges alkalom kell felvegyem..
Tavaly leárazásban vettem egy wallenstein kabátot.. most a hidegben jó volt..
a személyes tárgyakat szeretem.. tagheuer órám van egy certina a szürke 7köznapokra..