Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

banyaiz Előzmény: #482537

bonyhádi cipőgyár gyártott jó cipőket amíg be nem csődölt. Volt egy manufaktúra kézzel gyártottak vadászbakancsokat, cipőket jó cuccok voltak.

Amióta becsődöltek bőrben Marc cipőket hordok igaz már nem is emlékszem mikor vettem utoljára annyira tartósak, szerintem van olyan amit 10 éve hordok, igaz keveset gyaloglok. :)

Sporcipőben nike, van egy reebokom nem mai gyerek jó tartós úgy vettem észre célnak megfelel.

Van egy bőr kabátom amit még apámtól örököltem , sajnos már nehezen jön rám, főleg vállban. :)) Pedig szerettem azt a kabátot hordani.

Viszont pár hónapja vettem egy Lafuma télikabátot 40 körül az megérte a pénzét, teszteltem esőben, hóban, hidegben ****a eddig, remélem bírja a strapát.

Nem vagyok nagy ruha vásárló, de amit nem szeretek ha nagy logók vannak a cuccokon, pólon vagy akármin. Vagy pl akartam venni teljesen kék színű farmert hagyományos modellt semmi ciráda, vagy koptatás semmi, végigjártam vagy 10 üzletet de mindenhol volt vmi koptatás a cuccokban hát mondom ez nem igaz, hogy nincs egy ilyen farmer, de nem találtam, mondjuk azóta sem kerestem. :)

Zoknikra mondhatnátok egy jó márkát. Ha vkinek abban van bevált típusa:)