Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#483032 KawaBazsy Előzmény: #483026

Hehe, ugyanilyet adtam el tavaly, még a szín is stimmel. :-) Nekem volt rajta hátsó szárny, s nagyon kell bele a szélfogó is. Ha a kereskedőnek igaza van, ez az 1 bar-os töltőnyomású verzió, az enyém 0.4-et tolt, de már alul nagyon szépen húzott.

A bézs bőrre nekem is fájt volna a fogam.. Ha jól látom, kintről jött, meg kell méregetni, h nem e volt nagyon törött. Sajna Szfehérváron nem tudok jó Saab szerelőt, Érden már igen. Ha leviszel, meg szakértem. :-) Itt az enyém.

http://nepitelet.hu/autok/saab/900_9-3_1993/a_tokeletes_negy_evszakos_auto_154520/

Mentem egy szezonindító …

#482718 KawaBazsy

Mentem egy szezonindító kört a Mazdával nyitva. A téli gumik hóban f@szák voltak, de most a vizen, 12 fokban csúsznak, mint a fene, jövő 7en le is dobom őket. Nem lesz már hó, tavasz van! :-)

#482351 Primo Előzmény: #481722

Kíváncsi vagyok az árára.Egyébként a prestige felszereltséggel nem vagyok megelégedve.

#482233 KawaBazsy Előzmény: #482175

Pénzt nem adnék érte, a Mazdában pont 240K van, sportautóként kevésbé kímélik ezeket, s sztem simán elmegy még egyszer ennyit hozzányúlás nélkül..

#481693 Sumér harcos Előzmény: #481690

nem tudom ,Dózsa László szinész tolja-e még az autopiacon,mint a 90-es években,sok Hondája volt állandóan-vettem autót tőle is 1997-ben:)

sőt volt mellette akkoriban egy vékony magas kis bajszos ürge,ügynök is,az csak Hondát árult szinte-tőle is vettem gépet akkoriban:)

olyan 1994-2000 között szerepeltek ott:)

#481690 Sumér harcos Előzmény: #481689

ha Angliában lennék pincér,addig kint jó lenne....de ide olyan kormányos szóba sem jöhet:)

irigylésre méltó 2 éved lehetett:)

#481689 madA_ Előzmény: #481675

Ez egészen biztos hogy 2003-as, gondolom az első forgalomba helyezést írták gyártási évnek is.

Egyedül Angliában van széles választék, csak ott meg ugye a kormány rossz helyen van. Én 2 évig élvezhettem egy 2000-es évjáratú példányt, eladtam egy másik autó vétele miatt... Félelmetesen jó autó.

#481687 Sumér harcos Előzmény: #481659

de Te ilyen hatalmas paraméterekkel rendelkezel,óriás vagy?:)

se nadrág,se sisak,se motor nem megy könnyen...kemény..