Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#481679 Sumér harcos Előzmény: #481640

egyébként az óriási német piacon is jelenleg 66db S2000-et hirdetnek összvissz,eszméletlen kevés van belőle....

rohadt jó lesz veteránnak,a legjobb.....

a világon 112.000db-ot gyártottak belőle,ebből europába 19.000db került durván.....

ez annyira minimális létszám,hogy tényleg már most gyűjthető.....

és akkor slussz poénként lejön az odavágottak létszáma,mely azért biztos nem kevés,amelyek többé nem álltak talpra...

#481675 Sumér harcos Előzmény: #481664

nem tetszenek,kaptak ezek már a fejükre,mind az öt:)

tehát facelift előtti csak ezüst,grafit és fehér tetszik nekem, semmi más:)

pl ő a németeknél:

http://www.mobile24.hu/index.php?pid=details&type=C&search_type=NU&page_number=1&sort_field=price&sort_order=ASCENDING&body_type_mode=user_select&make0=HONDA&model0=S2000&model_description0=&make1=all&make2=all&year_from=all&year_to=all&mileage_from=all&mileage_to=all&power_from=all&power_to=all&price_from=all&price_to=all&fuel=all&gearbox_operation=all&damaged_vehicle=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&location_country=all&climate_control=all&seats_count=all&doors_count=all&base_color%5B0%5D=SILVER&base_color%5B1%5D=WHITE&base_color%5B2%5D=GREY&emission_class=all&advertisement_type=all&date_of_entry=all&usage_type=all&vid=120382814&source=MDE&record_index=17&total=25&tab=overview&called_from=list

de nála nem értek vmit ...2005 juniusi léttére nem lehet ilyen lököse,hiszen facelift utáni a dátum,ezen meg a régi lökös villog....érdekes kérdéskör,hogy akkor mi van itt?:)

#481669 Sumér harcos Előzmény: #481664

Hondáztam,

sajnos az utolsót 1999 májusban adtam el azóta nem volt Hondám,de egyben biztos vagyok, még lesz......valóban csak múltja van jelenleg,mert a most kapható modellek a nullával egyenlőek,mindenre hasonlitanak csak Hondára nem,sajnos......talan az új Accordnak van egy 200 lovas benzinese,de közelebbről azt nem láttam...vagy itt van ez a hybrid crz-egy vicc....

1992-1996 közötti 3 ajtós civicből volt több darab többféle motorral,0km-estől a kintről hozott 2 évesig mindenféle...hatalmas kerekekkel,hatalmas kéményekkel..hatalmas zenével...

aztán vettem egy néhány éves vti targa crx-et,az is remek volt...akkoriban hajszálon kerülgettem állandóan a szép Prelude-t,de az nem lett végül...:)

ugyan mondom,hogy lesz...de gőzöm sincs mi,ha nem változtat a Honda magán....talán veteránnak elkezdek egy s2000-et suvickolni.....majd idővel,vagy egy vti crx-et.....:)

#481664 madA_ Előzmény: #481660

Emlékszem rá, meg a Ferrari matricára is a rádiótakarón... Most talán még az a 2005-ös debreceni az, amelyik megérne egy nézést. Nekem kinézetre az AP2 sokkal jobban bejön, viszont az AP1 meg jóval nyersebb, vadabb, meg ugye semmi elektronika csak az ABS.

Honda sajnos már csak a múltjában él, kár érte. Integrát se felejtsük el azért :) Hondázol?

#481662 Sumér harcos Előzmény: #481616

hát most igazából nem is tudom hogyan segithetnénk a kérdéskörön neked:)

elég tanácstalan lettem,hiszen,mit lehetne itt jelen esetben tenni?:)

ööö....gondolkodom,de probálnod kellene,blintre vigyünk egy sisakot?:)

#481660 Sumér harcos Előzmény: #481648

a múltkor volt egy ilyen grafit S 4 misi felett egy kicsivel,már nincs meg,kecskeméten árulták..

most pl. 5 db-ot árulnak az országban ezek közül egyik sem kellene......nekem eleve az 1999 december és a 2004 közötti első széria tetszik valamiért csak,tehát mikor ráncot varrtak utána már nem jön be a lökös sem annyira...

egyébként tényleg igy van ahogyan mondod,nekem csak a Honda a vmi.....minden más utána...crx,prelude,s 2000,nsx VTI VTI VTI.........:))

#481654 hosszhuszár Előzmény: #481649

azt vágod, hogy a sisakot a fejedre kell húzni?

:))

hogy nadrágot nem kapsz magadra azt megértem, de sisakot...:))

#481649 Amatoregy Előzmény: #481644

a grex a nolan markaja, olasz. Kizarolagos importorok. Nem draga sisakra hajtok, csak nagykepu vagyok es keves jon ram.

#481648 madA_ Előzmény: #481640

Valóban elég kevés ilyen S van kishazánkban, ami megfelel az általad írt kritériumoknak, de azért akad. Viszont ha képes az ember kompromisszumot kötni és beleül egy nem feltétlen makulátlan autóba, az is olyan felejthetetlen élményekkel fogja gazdagítani, amit nagyon kevés autó tud nyújtani ebben az árkategóriában.

Minden kicsit is autómániásnak fel kell hogy kerüljön az S2000 az autós 10-es bakancslistájára :)

#481644 Sumér harcos Előzmény: #481641

ahogyan nézem a kőrösieknél 39000ft a legdrágább sisak,ennyiért van a mofakernél vadkerti ,pesti telephelyen is bőven választék...

#481641 Sumér harcos Előzmény: #481616

http://www.mofaker.hu/

nekem náluk van ismerős bőven,bukosisak minden ami motor,kerékpár..

ezeket a kőrősieket nem ismerem,gondolom a régi szoci bukógyártó vállalatból alakultak át a gengszerváltásnál...

#481640 Sumér harcos Előzmény: #481617

én is,csak a gond az,hogy S2000-ből igazi magyar 1-2 gazdás szervizkönyves,törésmentes...makulátlan,kb. 4havonta bukkan fel egy példány,és ez a szám csak csökkenni fog,mivel évekkel ezelőtt leálltak a gyártással...

ugyan különböző gyűjtők már nyilatkozták,hogy az ilyen topzustand példányokat már lehet zsákolni,mivel kevés darabszámban készült,nagyon jó veterán lesz belőle....:)

#481616 Amatoregy Előzmény: #481615

Leküldöm a fejem bukósisakért. Rápróbáltok és ha jó, akkor visszapostázzátok a fejemet meg a bukót is. :D

Grex.hu-nál van valakinek ismerőse?