A 10K egy önámítás. Az extenzív fejlődés szakasza behalt, még mindig nyögi a cég. Alapjában pedig ez egy klasszikus "milk cow paper" lenne, ott ritkán van rakéta emelkedés.
Amúgy pénteken a 17K is be volt mondva itt.
A 10K egy önámítás. Az extenzív fejlődés szakasza behalt, még mindig nyögi a cég. Alapjában pedig ez egy klasszikus "milk cow paper" lenne, ott ritkán van rakéta emelkedés.
Amúgy pénteken a 17K is be volt mondva itt.
na már csak a 30 centis vita hiányzik
spade merre van? mdf gyűlésen? 9))
Kapaszkodjon meg... A globális felmelegedésben is elbizonytalanodtam az elmúlt pár hétben.
Tényleg, de jó kis rései vannak, még 2009-ből.
2980-3016 és 2357-2500.
Más kommentet nem írok, mert egyeseknek nagyon fájna.
Nem is tudtam, hogy már van geológus oklevele is. Melyik piacon vette? Szerintem szerezzen be gyorsan egy doktorit is. Menjen tanácsért a Schmitt Palihoz, mondja, hogy én küldtem. De Spade doki is tud rajzolni egy oklevelet deákul. A magyart ne bízza a Palira!
Maci tegnap álmodozott nap közben: "eszart 3500-700 közt érdemes lesz figyelni. ha tovább esik jövhéten "
Maci tegnap álmodozott nap közben: "eszart 3500-700 közt érdemes lesz figyelni. ha tovább esik jövhéten "
"A 4K alatti vagy körüli vételeket 2-3 százalékos haszonnál már ész nélkül vissza fogják szórni a spekik. "
Lentebb 10.000-ről is szó volt, bátrabbak majd ott dobják. Ez az optimista, vagy az álom verzió?
A 30 as évek óta hallom, hogy kifogy az olaj hamarosan. 300 évig elég van vagy több.
"Ez így nem tűnik értelmetlenül botrányos és durva forgató könyvnek?"
Elismertem, hogy a cégben vannak gyémántok. Azokat meg el szokták rabolni. Általában botrányosan és durván. Mondjuk a tőzsdén finomabban, de a cél ugyanaz.
Vízért és energetikai forrásokért durva háborúk lesznek még a világban. Az E-Star ügy egy szösszenet lesz azokhoz képest.
"Aztán hirtelen összeállhatnak a nem Soós kezében lévő pakkok, összehívhatnak egy rendkívüli közgyűlést, stb. "
Bocsánat, de ez nem világos. Ebben a pillanatban közkéz 44 % külföldi alapok , S.CS. 24.5%, M.J.L. 10 % Ultico 5.5 % két Magyar kezelő 16% . Nagyjából. Ki fog összeállni kivel?
Miért állnak össze, hogy szétzúzzák a saját papírjukat, amit vagy drágábban vagy jóval drágábban vettek? Ennyire nem lehetnek ravaszok. Más. S.CS.ha eladna, ilyen áron csak találna olyan vevőt, akitől nem kell másnap " rettegnie".
Vagy a kicsavaró most gyűjtöget a piacról? Ebben az ütemben ?! Bár az élet hosszú, évek alatt összejönne egy két százalék...
Azért nem értem, mert a vizionált verzió cirka így nézz ki:
Eladatják S.CS. vel a papírjait, veszteséggel nem törődve lezúzzák az árfolyamot , nem fizetik ki a kötvényeseket, viszont tovább folytatják az egészet, mert , idézet "A víz és az energetika a két legfontosabb dolog a következő évtizedekben." Ez így nem tűnik értelmetlenül botrányos és durva forgató könyvnek?
aha nem jött be mi? ))))
na csak figyelje a lenti réseket kecsegtetve ))))
Az előző sem jött be :D
Ha felveszi a szódás szemüvegét maga is láthatja :D
Amennyiben hetes chartot nézünk simán belelátok emelkedésre utaló jeleket is.
Igen hígítás lesz, de mégsem, mert a meglévőket teljesen külön kezelem.
Most várom az irányt, ez a néhány millás napi forgalommal való szüttyögés nem pálya.
Nem fog itt szórni senki semmit, néhány ezer papírral elérhető az 5000-es szint. Azok az 20-50-100 db-os kisbüfis tételek nem tartanak vissza senkit.
http://www.stocklandyard.hu/forum/topic/1405/1/#post470802
Meg sem vette? Vagy hígítás lesz? Amúgy nem sok esélyét látom az 5K-nak. A 4K alatti vagy körüli vételeket 2-3 százalékos haszonnál már ész nélkül vissza fogják szórni a spekik.