Re: Öntés
Arsene Lupin Előzmény: #4799541 . Az üzleti modell egy folyamatos hitelezésen alapuló extenzív fejlődési modell. Ezt az alapmodellt mint briliáns üzleti modellt adták el a kisbüfiknek, éppen a buktatókat nem kifejtve. Maga az energiaszolgáltatás egy sima fejőstehén vállalkozás, abból nem lehet kitermelni a beárazott növekedést.
2. Az E-Star tudtommal soha nem tárta fel a kisbüfik előtt a kockázatokat, sőt a Concorde elemzés után elszaladt a PSZÁF-hoz.
http://privatbankar.hu/reszveny/a_pszaf-hoz_fordul_egy_elemzes_miatt_az_e-star-239646
“Az E-Star menedzsmentje szerint a társaság finanszírozása több lábon áll, a korábbiakhoz hasonlóan stabil és mind rövid, mind közép távon biztosított. Az E-Star transzparens módon és rendszeresen tájékoztatja befektetőit finanszírozási struktúrájáról és a finanszírozásával kapcsolatos új fejleményekről.”
Ez a részlet szerintem szemenszedett hazugság volt.
3. A gyémántokat egyelőre Soós kezében vannak, Azért is fogják kivenni a céget a kezéből. Lehet, hogy ehhez ekl kell még adatni Soóssal egy újabb pakkot. Ehhez az a jó, ha nincs hitel és nem emelkedik az árfolyam. Aztán hirtelen összeállhatnak a nem Soós kezében lévő pakkok, összehívhatnak egy rendkívüli közgyűlést, stb.
A kerály pedig nem foglakozik Soóssal. De sejtek olyan csókosát, akinek esetleg kellenének azok a gyémántok. A víz és az energetika a két legfontosabb dolog a következő évtizedekben. Ezt a kerályi udvarban is tudják. Pillanatok alatt találhatnak egy Gipsz Jakab nevű múlt századi energetikai mérnököt, és meghirdetik a Gipsz Jakab Tervet, Lesznek rá saját cégeik.
Baráti közelítésre a kerályi udvartól ne számítson. Futtattam én is 12 éve a Pflaxot autópálya-építés ügyben, kerestem is vele, de Simicska mindenkit lenyomott.