Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: Öntés

#480007 Arsene Lupin Előzmény: #479994

A 10K egy önámítás. Az extenzív fejlődés szakasza behalt, még mindig nyögi a cég. Alapjában pedig ez egy klasszikus "milk cow paper" lenne, ott ritkán van rakéta emelkedés.

Amúgy pénteken a 17K is be volt mondva itt.

#480004 Keg Jenő Előzmény: #479997

Kapaszkodjon meg... A globális felmelegedésben is elbizonytalanodtam az elmúlt pár hétben.

#480001 Sly-- Előzmény: #479986

Tényleg, de jó kis rései vannak, még 2009-ből.

2980-3016 és 2357-2500.

Más kommentet nem írok, mert egyeseknek nagyon fájna.

#479997 Arsene Lupin Előzmény: #479992

Nem is tudtam, hogy már van geológus oklevele is. Melyik piacon vette? Szerintem szerezzen be gyorsan egy doktorit is. Menjen tanácsért a Schmitt Palihoz, mondja, hogy én küldtem. De Spade doki is tud rajzolni egy oklevelet deákul. A magyart ne bízza a Palira!

#479996 pepe01

Maci tegnap álmodozott nap közben: "eszart 3500-700 közt érdemes lesz figyelni. ha tovább esik jövhéten "

#479995 pepe01

Maci tegnap álmodozott nap közben: "eszart 3500-700 közt érdemes lesz figyelni. ha tovább esik jövhéten "

#479994 Sigorszky Előzmény: #479979

"A 4K alatti vagy körüli vételeket 2-3 százalékos haszonnál már ész nélkül vissza fogják szórni a spekik. "

Lentebb 10.000-ről is szó volt, bátrabbak majd ott dobják. Ez az optimista, vagy az álom verzió?

#479990 Arsene Lupin Előzmény: #479987

"Ez így nem tűnik értelmetlenül botrányos és durva forgató könyvnek?"

Elismertem, hogy a cégben vannak gyémántok. Azokat meg el szokták rabolni. Általában botrányosan és durván. Mondjuk a tőzsdén finomabban, de a cél ugyanaz.

Vízért és energetikai forrásokért durva háborúk lesznek még a világban. Az E-Star ügy egy szösszenet lesz azokhoz képest.

#479987 Előzmény: #479966

"Aztán hirtelen összeállhatnak a nem Soós kezében lévő pakkok, összehívhatnak egy rendkívüli közgyűlést, stb. "

Bocsánat, de ez nem világos. Ebben a pillanatban közkéz 44 % külföldi alapok , S.CS. 24.5%, M.J.L. 10 % Ultico 5.5 % két Magyar kezelő 16% . Nagyjából. Ki fog összeállni kivel?

Miért állnak össze, hogy szétzúzzák a saját papírjukat, amit vagy drágábban vagy jóval drágábban vettek? Ennyire nem lehetnek ravaszok. Más. S.CS.ha eladna, ilyen áron csak találna olyan vevőt, akitől nem kell másnap " rettegnie".

Vagy a kicsavaró most gyűjtöget a piacról? Ebben az ütemben ?! Bár az élet hosszú, évek alatt összejönne egy két százalék...

Azért nem értem, mert a vizionált verzió cirka így nézz ki:

Eladatják S.CS. vel a papírjait, veszteséggel nem törődve lezúzzák az árfolyamot , nem fizetik ki a kötvényeseket, viszont tovább folytatják az egészet, mert , idézet "A víz és az energetika a két legfontosabb dolog a következő évtizedekben." Ez így nem tűnik értelmetlenül botrányos és durva forgató könyvnek?

#479983 pepe01 Előzmény: #479978

Az előző sem jött be :D

Ha felveszi a szódás szemüvegét maga is láthatja :D

Amennyiben hetes chartot nézünk simán belelátok emelkedésre utaló jeleket is.

#479982 pepe01 Előzmény: #479979

Igen hígítás lesz, de mégsem, mert a meglévőket teljesen külön kezelem.

Most várom az irányt, ez a néhány millás napi forgalommal való szüttyögés nem pálya.

Nem fog itt szórni senki semmit, néhány ezer papírral elérhető az 5000-es szint. Azok az 20-50-100 db-os kisbüfis tételek nem tartanak vissza senkit.