Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: Öntés

#479978 macika Előzmény: #479973

már rajzoltam az új rfv csártot kecsegtető ember )))

telót majd veheted 600 felett ))

#479973 pepe01 Előzmény: #479970

Már meg sem lepődöm:D

Hozd át ide a Telkós pénzed, döglött ló mögé felesleges kötni a szekeret.

Az új mobilszolgáltató elszipkázza az állami megrendeléseket, aztán már a Telko megy a lecsóba ugrik 50 milliárd forintos megrendelése.

#479966 Arsene Lupin Előzmény: #479954

1 . Az üzleti modell egy folyamatos hitelezésen alapuló extenzív fejlődési modell. Ezt az alapmodellt mint briliáns üzleti modellt adták el a kisbüfiknek, éppen a buktatókat nem kifejtve. Maga az energiaszolgáltatás egy sima fejőstehén vállalkozás, abból nem lehet kitermelni a beárazott növekedést.

2. Az E-Star tudtommal soha nem tárta fel a kisbüfik előtt a kockázatokat, sőt a Concorde elemzés után elszaladt a PSZÁF-hoz.

http://privatbankar.hu/reszveny/a_pszaf-hoz_fordul_egy_elemzes_miatt_az_e-star-239646

“Az E-Star menedzsmentje szerint a társaság finanszírozása több lábon áll, a korábbiakhoz hasonlóan stabil és mind rövid, mind közép távon biztosított. Az E-Star transzparens módon és rendszeresen tájékoztatja befektetőit finanszírozási struktúrájáról és a finanszírozásával kapcsolatos új fejleményekről.”

Ez a részlet szerintem szemenszedett hazugság volt.

3. A gyémántokat egyelőre Soós kezében vannak, Azért is fogják kivenni a céget a kezéből. Lehet, hogy ehhez ekl kell még adatni Soóssal egy újabb pakkot. Ehhez az a jó, ha nincs hitel és nem emelkedik az árfolyam. Aztán hirtelen összeállhatnak a nem Soós kezében lévő pakkok, összehívhatnak egy rendkívüli közgyűlést, stb.

A kerály pedig nem foglakozik Soóssal. De sejtek olyan csókosát, akinek esetleg kellenének azok a gyémántok. A víz és az energetika a két legfontosabb dolog a következő évtizedekben. Ezt a kerályi udvarban is tudják. Pillanatok alatt találhatnak egy Gipsz Jakab nevű múlt századi energetikai mérnököt, és meghirdetik a Gipsz Jakab Tervet, Lesznek rá saját cégeik.

Baráti közelítésre a kerályi udvartól ne számítson. Futtattam én is 12 éve a Pflaxot autópálya-építés ügyben, kerestem is vele, de Simicska mindenkit lenyomott.

#479963 pepe01 Előzmény: #479954

Én már 5000-nél ki fogok szállni, de hozzáteszem gyorsan a pakkot még meg sem vettem (amit dobni szeretnék :D)

#479954 Formerplayer Előzmény: #479942

Na végre.Ezek már végre vélemények,érvek.Így kellett volna kezdeni...Igyekszem kijavítani a tévedéseid:

1. A cég üzleti modelljében valóban fontos tényező a minél olcsóbb hitel. Igaz,csak a növekedéshez kell,mert ha egy projekt megvalósul, utána már önjáró...Szinte minden projekt minimum 25 de van amelyik 50%-os befektetés-arányos megtérülést kínál. Így egy kis egyszerűsítéssel, amíg a forrásköltség ez alatt van, a projekteket érdemes megvalósítani..Jelenleg a forrásköltség nagyjából 14-15% körül lehet...

Ez minden, csak nem piramisjáték. Az érv többi része így értelmezhetetlen és igaztalan...

2. Mivel b@szták át a kisbüfiket?Mikor volt számukra IPO, SPO? Mikor húzott akár a cég, akár Soós hasznot abból, hogy a kisbüfiknek papírt értékesített, ami aztán esésnek indult?

Ha a utilico és az Aviva is át lett verve, gondolom akkor ezek eladnak vagy eladtak...Bejelentette bármelyik is ezt utólag? Vagy a tulajdonosi megfeleltetés mást mutat? Nem hinném..Az Aegon sima trader, a 2750-es véteket 8000-en eladta, most ismét beszáll. Ne dimenzionáljuk túl,mert ha más szándéka lett volna, nem adta volna el tavaly..Az OTP is volt már 15% felett, meg 10% alatt is...Ők is tradelnek a pakk egy jó részével....Egyébként ha már itt tartunk, mi is ez a későbbi szándék?

3. Ezzel egyetértek...A kisbüfik nagy része 6 és 8000 között ki fog ugrálni a papírból, a legelszántabbak 10.000-nél...Ebben az esetben viszont nem tudom értelmezni a kifacsarást..

Ha nem lesz kölcsön, nem lesz növekedés--legalábbis 2 számjegyű éves.Ez igaz..De ettől még nem vérzik ki a cég.Ja, és ne becsüld le a pénzügyeseket...Aztán nehogy legyen egy lengyelországi ktvény kibocs és a magyar bankok meg bekaphatják...HA pedig az OTP bármikor is zsarolni próbálna, a cég székhelye hirtelen megváltozhat, milliárdos ktsgvetési bevételkieséssel, egy kis média-ramazurival. Nem hiszem, hogy ennyit megérne egyeseknek a cég..A kerály is csúnyán csóválná a fejét, azt hiszem..

A gyémántok pedig Soós kezében vannak...Az értékük pedig a részvényárfolyamban...Ha annak esésével próbálnának zsarolni, hirtelen a gyémántok is grafittá válnának...Itt csak barátilag érdemes közeledni,szerintem...

#479948 Keg Jenő Előzmény: #479944

Azok voltak a szép idők amikor Spade doki latinul szidta a Megyesi Petit, maga meg bux hullámozott a nyitás előtt. :-)

#479944 Arsene Lupin Előzmény: #479919

Üdv buxer koma!

Jó hallani Önről. Régi szép idők voltak. A hollandoknál zöldségezik vagy pedig lányokat futtat Amszterdamban? Remélem messze kerüli a coffee-shop feliratú züllött helyeket.

A válságban én sem hittem a nyáron. Nem volt ingyen a kijózanodás.

Re: Ne baxtassátok már egymást

#479943 Arsene Lupin Előzmény: #479906

"Ön semmit nem profitált ebből a hatalmas esésből."

Az biztos, hogy az esés nagyobb részéből kimaradtam, a büdös díjig nem is figyeltem a papírt. Viszont Ön semmit sem tudhat a papírban lévő trade-jeimről onnantól kezdve. Illikvid papír esetén sosem közlöm.

Több cégnél is lehet daytradelni vele, és több alaptól is beszerezhető short sale kölcsönpakk.

#479942 Arsene Lupin Előzmény: #479902

1. Az üzleti modell a könnyen és olcsón beszerezhető hitelre épül. Ez lényegében piramisjáték. Ezt pedig elfelejtették közölni a kisbüfikkel. A tények alapján vagy amatőr vagy csalárd módon dolgoztak.

2. A kisbüfiket mindenképpen átb*szták. Az alapok közül az Utilico és az Aviva nagyon át lett verve, de értük aggódjon más. Az OTP és az AEGON okosabb volt, bár a 4K-s pakkon nem fognak sokat kaszálni. De szerintem azoknak a pakkoknak más szerepük lesz a jövőben.

3. A kisbüfik már nem fognak ész nélkül nekimenni a könyvnek. Aki tud, kiugrál minden esetleges emelkedésnél. Továbbra is tartom a kicsavarási veziót. Ahhoz pedig ki kell véreztetni a céget. Nem lesz kölcsön, szerintem rá akarják kényszeríteni Soóst egy újabb pakk beáldozására. A cégben valóban vannak komoly értékek (gyémántok), ki fogjál szedni Soós kezéből. Nem két nap lesz, de a folyamat már látszik.

#479941 Formerplayer Előzmény: #479906

Korrekt amit írtál, nehéz vele vitatkozni. Alapvetően ezek a tények. Minimális kiegészítéseim pedig:

1.Nem vagyok örök optimista...A mostani világgazdasági pénzpumpának súlyos következményei lesznek..Majd..

2. Az OTP hitel behúzása gyanítom, hogy nem a cégben található pénzügyeseken, pénzembereken múlik...

3.Kassai sincs, de ezt nem tartom negatívnak.Talán összefüggésben lehet a kifolyt pénzekkel...

4. A nagy vevők igenis itt voltak(saját magam is "találkoztam" velük)...Az akkori szándékuktól még most is hátast dobnál. Nekem inkább az a rejtély, hogy mitől futamodtak meg és tűntek el azóta..

#479940 rbbj11 Előzmény: #479932

1. ezt ne nekem címezd, hónapok óta ezt regélem itt a népnek :)

2. Buxer, pont te mondod, a phyl császára? :)

#479932 Keg Jenő Előzmény: #479930

Az a baj, hogy nem eszköznek tekintitek a tőzsdét, hanem célnak... Ez nem vezet sehová. Kezeld a kockázatot, kerüld az egyedi részvényeket, spórolj és tanulj. Kis papírt csak "lesz@rom" pénzből vegyél. Stb.

#479929 Keg Jenő Előzmény: #479926

Szerintem meg elég meghatározó szerepe van a nyereségnek. Ezért tőzsdézünk szvsz.

#479926 rbbj11 Előzmény: #479922

az anyagi nyereség a tőzsdén valóban más kérdés, mondhatni lényegtelen faktor :)

Buxer ezért is hiteles :)