Ne baxtassátok már egymást
JanicroftFiúk, lányok, nagyon jók vagytok abban hogy egymást basztassátok itt oldalakon keresztül, de ha tényeket nézzük egyikőtök sem jobb a másiknál. Mindenkinek van valamennyi igazsága, ettől viszont nem fogtok egyről a kettőre jutni.
Former: hiába vagy örök optimista és van hatalmas tapasztalatod amit itt sokan megirigyelhetnének, a tény az tény: harmadolódott az árfolyam, vannak gondok a cég körül, ha fel is ismerték időben(?), akkor is. Optimistának lehet lenni, de tény hogy hiába hozzák fel sokan negatívumként hogy túl sok a pénzember az E-Star vezetésben, én ezt pozitívumnak tartom de még mindig nincs meg az a **** OTP hitel, se EBRD se semmi. Kassai Ákos sincs, meg pénzek folytak ki a cégből. Ez van. Meg az hogy hülyét csináltak itt mindenkiből aki belevett ebbe a papírba 10-12K környékén. Ugyanis amikor elkezdték lerombolni az árfolyamot, ezek számukra nyilvánvaló dolgok voltak. Csak nekünk kis szerencsétleneknek nem. És amiket te is írtál (nem keresem vissza, nincs hozzá kedvem) hogy jönnek a kínaiak meg a tököm tudja kik meg majd meglepődik mindenki hogy itt mekkora vevők lesznek. Hát meglepődtem én is, meg még rajtam kívül sokan mások is, itt úszik el a pénzünk ebben a posványban. amiben viszont 100%-ig igazad van, hogy volt itt egy hatszorozás, szóval a maga és mások számára is biztos tanulság, hogy ha a hatszorozást nem is, de 20-30-50-100% nyerőket is szépen el lehetett volna tenni aztán kalap, kabát. Aki nem tette, vessen magára.
Lupin úr: Önnek is vannak jó meglátásai, illetve a részvényérfolyam az Ön negatív hozzáállását, vágyait igazolja jelenleg, de elég visszataszító az ilyen okoskodást olvasni úgy, hogy közben nyilvánvaló, Ön semmit nem profitált ebből a hatalmas esésből. Én is tudok ilyen **** okos lenni, meg bárki más is. Egy harmadolt részvényárfolyamnál idejönni osztani az észt nem nagy kunszt. Miért nem 12K-nál mondta ezeket? (Ja, tudom mert nem volt még akkor megrendezett díj meg bőrkanapé). Csak hogy tisztán lássunk, lehet hogy Önnek a bőrkanapétól kezdve büdös a részvény, de nem onnan esett, hanem 12K-ról. Ön épp annyit ért ehhez ez egészhez mint én vagy a többi beragadt hülye. Semmit. Úszna Ön is az árral, az egyetlen különbség közöttünk hogy Önnek nem volt pozíciója ebben a papírban, nekünk meg volt vagy még mindig van.