Most mán mind1, felszámoltam a pozit, bár szinte biztosra veszem, hogy vissza fogják rángatni a hetes doji jelezte 1660-as szint fölé - legkésőbb pénteken.
Most mán mind1, felszámoltam a pozit, bár szinte biztosra veszem, hogy vissza fogják rángatni a hetes doji jelezte 1660-as szint fölé - legkésőbb pénteken.
Két részletben vettem 1685-ös átlagáron olyan 2 hete, a nagy esés utáni visszapattincsban.
Most megint úgy érzem nagyon ködösitenek, és bár ott van az előző bejegyzésemben irt heti és havi doji - ami elvileg támaszt nyújthatna - négy nap a havi opciós lejárattal nagyon meredek terepnek tünik úgy, hogy nem tudok belenyúlni...
Jó de milyen long pozi? Ma vásárolt, 1 hónapja, 1 éve...mert erre így nehéz válaszolni. Nekem pl. van októberi long pozim is, azt átviszem simán. Aki tegnap vett annak nem biztos, hogy jó ötlet.
Kiváncsi lennék kinek mi a véleménye arany long pozi átviteléről a 4 napos ünnepen túlra úgy, hogy közben jön az ominózus 3. péntek?
Jó gondolat, vagy nagy esés jöhet?
A livecharts-on a heti, a stooq-on a havi gyertya egy nagyon szep doji.....
én meg annak, hogy 1700 volt a tp és közel raktam a követőt...
Most a shortosok örülhetnek (én is:-DDD), de ember legyen a talpán aki ezt jól le tudja kereskedni, ahol Bernake ad hoc (annak tünő) beszólásai lökik ide-vagy oda 100 dollárt az aranyat.
Én most arra tippelnék, hogy teszteli a 200 naposat olyan 1670 körül.
Szólhattál volna, akkor ráduplázok....
:))
Mondanom sem kell, hogy kiesett az emelkedő csatornából, kiváncsian várom mi jön ezután?
Visszazár a csatornába vagy lemegy megnézni a 200 napos átlagot?
Köszönöm a válaszodat!
Még lenne egy kérdésem.
Nem vagyok közgazdász, de a certifikátok és az ETF-ek között kereskedés szempontjából nem látok nagy különbséget.
Azt értem, hogy a certifikát esetén nem kell megvásárolnia a kibocsátónak a mögöttes terméket, például egy index esetén nem kell megvásárolnia az index kosarában szereplő részvényeket, hogy így biztosítsa az indexel megegyező ármozgást.
Mégis kereskedés szempontjából melyiket érdemes nekem választanom?
Közben megtaláltam a megoldást: http://www.randomcapital.hu. Ő olcsónak tűnik.
Sziasztok!
Aranyba szeretnék befekteti a tőzsdén. Milyen online tradert tudtok ajánlani? Hol vannak alacsony kezelési költségek, ha csak pár millióval szeretnék 1-2 hónapra longolni?
Most kezdek csak ismerkedni az arannyal való kereskedéssel, segítségeteket előre is Köszönöm!
Érdekesség
Berni beszéd vs arany árfolyam
http://www.marketwatch.com/story/the-bernanke-gold-trading-strategy-2012-02-10
Én jelenleg egy emelkedő csatornában látom a megütött 1537-es mélypont óta.
Amikor legutóbb támadta az 1760-1800 ellenállási zónát, akkor túlszaladt és kiemelkedett belőle, ezért jött a visszaesés.
Most újra visszaállt a csatornába és egyre kisebb a hely az ellenállási zóna és a csatorna között. /szintén naposon/ nemsokára találkoznak és akkor jön egy döntés.
A csatornát most egy órás gyertya is megerősiti, hosszú alsó kanóccal, amikor visszahúzták bele.
Naposon, mintha egy fordított fej-áll lenne kialakulóban, nem túl szabályos, de ettől még meglehet...