honnan kellett volna tudnom, ersténél van számlád????
Alapjában véve rosszat akartam...
ha magadra vagy pipa, mert zártad, ne itt töltsd ki....
na viszlát....
honnan kellett volna tudnom, ersténél van számlád????
Alapjában véve rosszat akartam...
ha magadra vagy pipa, mert zártad, ne itt töltsd ki....
na viszlát....
Bocsi, de ez egy kifejtős kérdés volt:
Equitas vagy OTP portálon biztos nem, és szerintem az Erste maga sem forgalmazza hétfőig Magyarországon - banki szünet idején.
(Épp ezért szálltam ki belőle, mert 4 nap túl hosszú idő ahhoz, hogy ne tudja belenyúlni.)
Ha ebben változás van, akkor légszives szolgálj egy konkrét példával, köszi.
jaaa, ahol akarod....!!!!
Nem értek hozzá, nem mondom, hogy semmikor, de biztos csak hosszú távra, csak a pénzed egy részével és találd ki, hogy hol fogod örizgetni.
Erste által forgalmazott arany certit hol tudok piros betüs ünnepen visszavenni?
Fizikai aranyat mikor érdemes venni
azt ne írjátok, hogy semmikor :-)
Akkor meg minek zártad?
holnap még vissza veheted....
Most mán mind1, felszámoltam a pozit, bár szinte biztosra veszem, hogy vissza fogják rángatni a hetes doji jelezte 1660-as szint fölé - legkésőbb pénteken.
Két részletben vettem 1685-ös átlagáron olyan 2 hete, a nagy esés utáni visszapattincsban.
Most megint úgy érzem nagyon ködösitenek, és bár ott van az előző bejegyzésemben irt heti és havi doji - ami elvileg támaszt nyújthatna - négy nap a havi opciós lejárattal nagyon meredek terepnek tünik úgy, hogy nem tudok belenyúlni...
Jó de milyen long pozi? Ma vásárolt, 1 hónapja, 1 éve...mert erre így nehéz válaszolni. Nekem pl. van októberi long pozim is, azt átviszem simán. Aki tegnap vett annak nem biztos, hogy jó ötlet.
Kiváncsi lennék kinek mi a véleménye arany long pozi átviteléről a 4 napos ünnepen túlra úgy, hogy közben jön az ominózus 3. péntek?
Jó gondolat, vagy nagy esés jöhet?
A livecharts-on a heti, a stooq-on a havi gyertya egy nagyon szep doji.....
én meg annak, hogy 1700 volt a tp és közel raktam a követőt...
Most a shortosok örülhetnek (én is:-DDD), de ember legyen a talpán aki ezt jól le tudja kereskedni, ahol Bernake ad hoc (annak tünő) beszólásai lökik ide-vagy oda 100 dollárt az aranyat.
Én most arra tippelnék, hogy teszteli a 200 naposat olyan 1670 körül.
Szólhattál volna, akkor ráduplázok....
:))
Mondanom sem kell, hogy kiesett az emelkedő csatornából, kiváncsian várom mi jön ezután?
Visszazár a csatornába vagy lemegy megnézni a 200 napos átlagot?
Köszönöm a válaszodat!
Még lenne egy kérdésem.
Nem vagyok közgazdász, de a certifikátok és az ETF-ek között kereskedés szempontjából nem látok nagy különbséget.
Azt értem, hogy a certifikát esetén nem kell megvásárolnia a kibocsátónak a mögöttes terméket, például egy index esetén nem kell megvásárolnia az index kosarában szereplő részvényeket, hogy így biztosítsa az indexel megegyező ármozgást.
Mégis kereskedés szempontjából melyiket érdemes nekem választanom?