Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: kedves rádiónéző gyerekek, ...

#477536 Higins79 Előzmény: #477508

szia nem akarok bele szólni a vitátokba /de amúgy neked adok igazat,ragadtam már én is be ilyen részvénybe ilyen emberek miatt ,de ez az én hibám volt/.

Re: nincs cím

#477531 pepe01 Előzmény: #477529

Baromság! (bocsi)

Ezzel azt állítod, hogy mindig mindenhol meg kell védeni minket magunktól?

Látod ezért ilyenek a politikusaink, mert Ők ezt felismerték, de nem megvédeni akarnak minket , csak ezzel a nemes ürüggyel hatalomra jutni.

Persze vannak kivételek köztük is, mert Viktor megvédte a MNYP-i megtakarításokat.

Inkább hálával tartozunk nekik :D :D

#477529 zeeh_ Előzmény: #477502

Ezért egyértelműen a BÉT vezetés + PSZÁF a felelős, hogy ész nélkül beengedtek mindenkit és lezüllesztették az egészet.

Ha rajtam múlna, A kategóriában max. 10 db, B-ben max. 4 db papír maradna, a többit kivágnám a BÉT-ről, mint a macskát...

#477508 Formerplayer Előzmény: #477494

Mivel nem ismersz, ezért igazán jót mosolygok az erölködéseiden..

Tipikus pár éve tőzsdéző, magát eszetlenül okosnak tartó, de alapvetően szánalmas dumát nyomsz..

Amikor te még a János vitézt tanultad, én már Egis részvényért álltam sorba kárpótjegy csere során és Goldsun-ból mentem át komoly tízmilliókkal Humánba...Volt némi közöm hozzá, hogy a papír pár hét alatt háromszorozódott, úgyhogy vicces, amikor olvasott anyagból próbálsz olyanokat idézni, amit én közel 20 éve személyesen éltem át, sőt volt, amikor vezettem is hasonló "csatákat"Első milliómat az 1000 Ft-os MOl-jegyzésen kerestem, de OTC TVK call option-ökön is összegereblyéztem egy lakásra valót, úgy 1996 körül...Nem akarom tovább fűzni, maradjunk annyiban, én benne éltem a "sűrűben" 10 évig,láttam mi és hogyan zajlik. A hozzád hasonló mentalitású ambiciózus, de alázat nélküli, öntelt figurák 4-5 évente igen szépen pofára estek, aztán lassan kikoptak....Egy apró figyelmeztetés, melyből látszik, hogy nagyon kis kezdő lovacska vagy: egy kereskedési könyvben, akármilyen mélységről is van szó, soha,senki nem"látja" a stoppokat. Legfeljebb a "rendszergazda". A többiek csak sejthetik, de bizonyosság soha sincs, csak ha bekövetkezett.

Nem a szépasszonyok harca a tőzsde, de ha a pénzen túl némi szellemi kihívást is keresel, szerintem illik a saját vagy nagyobb kaliberűektől "elszedni" a suskát....Amire biztattál, az tipikusan a kicsik megkopasztását szolgáló, agyonismert technika. Semmi új nincs benne, de velejéig romlott.

Ha ekkora trader-királynak gondolod magad, nosza, shortold meg 50-100 millióval az E-start, minimum 4-szeres tőkeáttétellel, hogy legyen egy kis izgalom...NE a hybridboxban emberkedjél. Vagy akár indulj 50-100k-s tétellel stopvadászatra, mondjuk az OTP-ben.

Heroikus erkölcsi küldetésről szó sincs. Csak ha már eltöltöttél egy pár évet a "sűrűben",talán rájössz, hogy pénzt bármikor, bárhogy, viszonylag könnyen tudsz csinálni. És rohadt sokat bukni is a civilek számára értelmezhetetlenül rövid idő alatt. Fontos, de igazából jön,megy...

Tükörbe nézni viszont minden nap kell.....egy idő és szint után pedig ez a fontos.

#477501 exmnbs1 Előzmény: #477496

a tolvajrv üzemeltetőknek kevesebb jut

és az jár jól aki az ilyen bulikból kimarad

#477499 exmnbs1 Előzmény: #477498

"2012.01.24 14:58 rbbj11 (Tisztelt Tag) Re: most kell venni! Címzett: @Fornit

van bőven tér felfelé, ha csak egy pici mohóság is elkapja a népet, akkor 100-ig simán elszaladhat. Volt idő, mikor alig jobb kilátásokkal annak többszörösét is adták érte."

#477498 exmnbs1 Előzmény: #477494

" rbbj11 (Tisztelt Tag) most kell venni!

vegyétek, amíg minden nap limittel emelkedik!"

ps2: tényleg teljesen hi…

#477496 rbbj11

ps2: tényleg teljesen hiteltelen -a ráadásul értelmetlen -misszió, hisz buknak vele mind a kicsik, mind a nagyok. Kötve hiszem, h. aki tőzsdére jön, erkölcscsősz akar lenni profitfogás helyett.

#477494 rbbj11 Előzmény: #477492

Úgy legyen!

De hiába akarod rám húzni a farkas szerepét, aki évek óta ismer (pl. veled ellentétben, akivel alig váltottam néhány szót a netvilágban), tudja jól, milyen erkölcsű ember vagyok. Nekem semmi szükségem magyarázni a bizonyítványt.

Más: sose állítottam, hogy nem lehet máshogy szép hozamot keresni, sőt, épp az ellenkezőjét állítottam. Össze-vissza beszélsz megint, mert már kifogytál az érvekből. Kár rajtam fogást keresgélni, mióta itt van vezetve nyíltan, mit miért és pontosan hogyan teszem (rajtam kívül ricsi és pepe ír csak annyira konkrétan a kereskedéséről, mint én). Ott van az emlegetett hybridbox trade is: és minden elemi iskolásnak is világos, hogy azzal csak %-osan lehetett szépet akasztani, de nem volt sose célom a teljes tőkére eső hozam nagy részét ilyen kategóriájú részvényspekivel előteremteni és mindenkit óvtam tőle. Csak venni kell fáradtságot követni, hogy mikor mit csinálok, és utána lehetne beszólni. Itt csak a süket duma megy, ugyanúgy mindenféle utánanézést és hátteret nélkülözve dobálod a sarat, mint ami másoktól fáj. Csak a nagy különbség, hogy neked 2 perc tájékozódni, és erre sem veszed a fáradtságot, és egy személyt dobálsz sárral, nem egy élettelen céget.

Az, hogy megpróbálsz ebből heroikus erkölcsi küldetést csinálni, ne haragudj, de rossz vicc kategória. Senkinek sem kötelező hybridboxot v. akármit venni, és nincs abban semmi ördögtől való, ha vki okosan játszik a tőzsdén. Arról, amit annyira elítélsz, pontos leírást találsz az "egy spekuláns feljegyzései" könyvben, egészen pontosan le van írva, hogy pontosan ezt csinálják a bennfentesek is kiszállás előtt, hogy minél magasabb áron tudjanak kiszállni. Shortosok kényszerzáratásáról is olvashatsz ott, mint "kifacsarásnak" nevezve, ami úgyszint milyen csúnya dolog, igaz? A stopok levadászása is ilyen ördögi dolgo, ahol azok, akik látják a könyvben, ezzel szándékosan saját maguknak alakítanak ki nyerő pozíciót. És lehetne sorolni a végtelenségig.

Egy dologban egyetértek: a törvényes szabályokat be kell tartani és csak annak keretei közt szabad kül. stratégiákkal hozamot kovácsolni.

p.s.: látsz a közölt hybridbox soron több vételi alkalmat egyre magasabb áron?? Ha nem, akkor mégis hogy spekiztem volna fel?? Attól, mert vmiről beszélgetünk, nem kell tényként kezelned, h. a gyakorlatba is átültetésre kerül ;)

#477492 Formerplayer Előzmény: #477461

Fűrészeled itt a fingot, de aki szagolt már puskaport, pontosan tudja, miről beszélsz...

Nem hosszútávú befektetőként szerettél volna viselkedni, esetleg fölvásárolni egy céget, hanem "felspekizni" egy illikvid papírt, melynek a végén a kisbüfik nyakába szeretted volna a pakkot borítani, s aztán kaján vigyorral a arcodon széttéve a kezed jöhetett volna az észosztás money management-ről, meg max 5%-nyi tőkeallokációról. Ha egyedül csinálod, egy cégen keresztül, akkor is véleményes a dolog, erkölcsi értelemben mindenképp.

Ha ehhez társ(ak)at hajtasz föl, abba biztos belebuksz. Gondolom nem azért vetetted fel a lehetőséget, mert szerettél volna engem is egy kis pénzhez juttatni...

Elég kezdő lehetsz a tőzsdén. Aki komolyan és régóta nyírja a gyepet, annak sem a gyomra, de a veszélyérzete sem engedi meg, hogy ilyennek még csak a közelébe is merészkedjen...

Ez a baj, hogy sokan azt hiszik, a tőzsdén csak így lehet meggazdagodni...Mások átverésével, a kicsik tönkretételével, megkopasztásával...

Volt, aki egy pár hete egy személyes találkozó során megkérdezte: miért csinálom ezt a fórumozást. Se hasznom belőle, se szükségem rá...Hát pont ezért, hogy ha szerény eszközökkel is, de tegyek valamit ez ellen a beteg, és nem különösebb szellemi teljesítményű, bár a magyar tőzsdére annyira jellemző mentalitás ellen, annak idejekorán történő felismeréséért.

Az a személyes szerencsétlenségem, hogy az elmúlt fél évben egy rossz managerkiválasztás eredményeként egy fundamentálisan meggyötört papírral nehéz, és sokak szemében hiteltelen ez a "misszió". Ez azonban nem változtat azon, hogy tudom, lehet úgy tőkepiacon sikeresnek lenni, hogy ezen a kisbefektetőknek nem szükségszerűen kell bukniuk. Ez a papír sokáig bizonyította ezt, az utóbbi fél évben viszont történtek komoly hibák. Vezetési, management hibák, de semmiképpen sem a befektetők megkárosítását célzó lépések...

Ha helyre tudják hozni--és miért ne tudnák--ezeket az elrontott dolgokat, szépen végig lehet majd követni, hogy mindenféle "felspekizés", összehangolt cselekvés nélkül is lehet komoly pénzeket, még akár a magyar tőzsdén is keresni....

#477485 rbbj11 Előzmény: #477471

na, tehát mégse egy db rv. miatt...

"egyre nagyobb számban kerültek rögzítésre egy darab részvényre vonatkozó vételi megbízások"

sorozatosan csinálta, felkötötte, és még hasznot is húzott a felkötött árból, ez azért már más.

És ezek után is csak 200e bünti. Szóval elég erős csúsztatás formertől hasonló akciókra több év börtönt várni....És irreális is, miközben sok gyilkos 8 év után szabadul....Nem mindegy, hogy börtön vagy egy havi bér a bünti.

#477464 rbbj11 Előzmény: #477428

1 db-ért???????? és miből állt az elmeszelés? Egyébként én többnyire csak pénzbüntetésekről hallok ilyen vonalon, nagyon nagy sumákságokat kell már ahhoz elkövetni, h. ne csak pénzbünti legyen, nem?

#477461 rbbj11 Előzmény: #477423

ezen nagyon hosszan lehetne vitatkozni.

"Összehangolt módon, mások megtévesztésére irányuló tőkepiaci tevékenység"

Ha nem dumálja az ember fel és nem tesz közleményeket közzé stb, akkor nem irányul mások megtévesztésére!!!! Hanem egyszerű spekuláció, ami vagy bejön v. nem. Nem arról beszélek, mikor mindenütt vételre buzdít vki, és közben ezt meg is támogatja összehangolt vételekkel.

Pont tökéletes mondatot vettél elő, mert

1. sem tiltott árfolyam befolyásolásról nincs szó ilyen esetben,

2. sem mások megtévesztéséről nincs szó (érdekes lennne azt bizonyítani egy bíróságon, hogy megtéveszt vki azzal másokat, hogy ő maga vásárol....)

3. ahogy írod, összahangolást bizonyítani....

Másrészt mondod ezt egy olyan világban, ahol OMV vezér is bennfentesen kereskedik, és meg is ússza, pedig az még csak nem is Mo....

Egyébként ha már ilyen vágyaid vannak, az kicsit fura, mert ilyen alapon kb. itteni tagok többségével is gond lenne, mert ennyi erővel a helytelen és pontatlan információkkal való ellátás után áremelkedést hirdetni sokkal jobban kimeríti a mások megtévesztését...

p.s.: Phyl és Humi vezetői kiválóan megélnek sok-sok éve ezen általad BTK-s pontokat áthágó cselekmények sorozatos művelésével.... :)

#477443 exmnbs1 Előzmény: #477437

sikerült e-start párszázzal lejjebb nyomni a trágyadomb kedvéért((((((((((