Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: kedves rádiónéző gyerekek, ...

Formerplayer Előzmény: #477494

Mivel nem ismersz, ezért igazán jót mosolygok az erölködéseiden..

Tipikus pár éve tőzsdéző, magát eszetlenül okosnak tartó, de alapvetően szánalmas dumát nyomsz..

Amikor te még a János vitézt tanultad, én már Egis részvényért álltam sorba kárpótjegy csere során és Goldsun-ból mentem át komoly tízmilliókkal Humánba...Volt némi közöm hozzá, hogy a papír pár hét alatt háromszorozódott, úgyhogy vicces, amikor olvasott anyagból próbálsz olyanokat idézni, amit én közel 20 éve személyesen éltem át, sőt volt, amikor vezettem is hasonló "csatákat"Első milliómat az 1000 Ft-os MOl-jegyzésen kerestem, de OTC TVK call option-ökön is összegereblyéztem egy lakásra valót, úgy 1996 körül...Nem akarom tovább fűzni, maradjunk annyiban, én benne éltem a "sűrűben" 10 évig,láttam mi és hogyan zajlik. A hozzád hasonló mentalitású ambiciózus, de alázat nélküli, öntelt figurák 4-5 évente igen szépen pofára estek, aztán lassan kikoptak....Egy apró figyelmeztetés, melyből látszik, hogy nagyon kis kezdő lovacska vagy: egy kereskedési könyvben, akármilyen mélységről is van szó, soha,senki nem"látja" a stoppokat. Legfeljebb a "rendszergazda". A többiek csak sejthetik, de bizonyosság soha sincs, csak ha bekövetkezett.

Nem a szépasszonyok harca a tőzsde, de ha a pénzen túl némi szellemi kihívást is keresel, szerintem illik a saját vagy nagyobb kaliberűektől "elszedni" a suskát....Amire biztattál, az tipikusan a kicsik megkopasztását szolgáló, agyonismert technika. Semmi új nincs benne, de velejéig romlott.

Ha ekkora trader-királynak gondolod magad, nosza, shortold meg 50-100 millióval az E-start, minimum 4-szeres tőkeáttétellel, hogy legyen egy kis izgalom...NE a hybridboxban emberkedjél. Vagy akár indulj 50-100k-s tétellel stopvadászatra, mondjuk az OTP-ben.

Heroikus erkölcsi küldetésről szó sincs. Csak ha már eltöltöttél egy pár évet a "sűrűben",talán rájössz, hogy pénzt bármikor, bárhogy, viszonylag könnyen tudsz csinálni. És rohadt sokat bukni is a civilek számára értelmezhetetlenül rövid idő alatt. Fontos, de igazából jön,megy...

Tükörbe nézni viszont minden nap kell.....egy idő és szint után pedig ez a fontos.