Lassan itt az április. Viszik-e majd a lét Totyával az Unicreditbe? :)
Lassan itt az április. Viszik-e majd a lét Totyával az Unicreditbe? :)
szóval itt se látom még a funda változást...
és ópiumfüst is van..)
ha már bnőzni kell legalább legyen szépen felöltözve nem? :)
Attól, hogy szépen felöltöztetnek egy prostit, az még k*rva marad. :D
zeeh: a pf-en is és itt is többször egyet értettem a céggel kapcsolatban alkotott véleményeddel, végre itt a lehetőség, hogy kötözködjek egy kicsit (juhéj). :) Mint írtad a gyj egy vicc a maga csicsásságával. Lehet kicsit tényleg túlzásba vitték. Viszont hasonlítsd össze a Mol vagy OTP jelentésével. A legmenőbb hazai cégeknek még nem esett le, hogy a közzétételek valójában marketing anyagok? Csak a kis estmédia próbálkozik helyén kezelni az ilyen lehetőségeket? én amondó vagyok, hogy go!, hajrá, csinálják csak, finomítsák! Már rossz ránézni a jegyzettömbben összerakott vagy scannelt-minden-oldal-más-szögben áll jelentésekre!
Perverz vagy, hogy ilyenekre pazarlod az időd. :D
Maga a gyj már egy vicc, ahogy kinéz. Komoly cég ilyen jelentést nem készít. Milyen szép is lenne, ha mondjuk OTP gyj-ben benne lennének a Showder Klubos fiúk és pár OTP reklám. :)
szép színes, Én marha meg elkezdtem olvasni is...
szerk:
kezd egész szórakoztató lenni...USA leminősítés megemlítése pl... :D
Esélyes a 180 alatti régió.
Fura, hogy ennyire tömve van az eladói oldal.
Újra a "slágerlistán".
"Az állami adóhatóság nyilvántartásában 2012.02.05-án/én az alábbi végrehajtási eljárással érintett adószámok szerepelnek:
Az adózó neve (elnevezése) Adószáma
EST MEDIA VAGYONKEZELŐ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 11404374241"
Új papírok továbbra sem akarnak jönni, pedig lassan 3 hónap telt el az állítólagos tőkeemelés óta.
Eltűnt a 4 cég a listáról. Gondolom, februárban megint visszatérnek rá.
Továbbra sem akarnak jönni az új papírok, valami nem stimmel itt szvsz.
Volt, Balaton Sound szerintem nyerő lesz idén is.
Sziget? Jó kérdés. Ha Karcsin múlik, megint Prodigy lesz. :))
Valahogy nem akar jönni az a majdnem 13 millió új papír, pedig ennyi idő alatt a korábbi tőkeemelések után már be lettek vezetve az új papírok, most meg 2.5 hónap is kevés volt erre. Mégsem folyt be a tőkeemelés lóvé?!
Mellesleg:
http://www.apeh.hu/magyar_oldalak/adoslista/vegrehajtas_alattiak
"Az állami adóhatóság nyilvántartásában 2012.01.22-án/én az alábbi végrehajtási eljárással érintett adószámok szerepelnek:
EST MEDIA VAGYONKEZELŐ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 11404374241
ECONET INVEST VAGYONKEZELŐ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG 13267706243
PESTI EST KIADÓI ÉS KULTÚRÁLIS SZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG 12261374241
D-E-G LAPKIADÓ KFT. 14401129241"