Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Lassan itt az április. V…

#483489 zeeh_

Lassan itt az április. Viszik-e majd a lét Totyával az Unicreditbe? :)

Re: nincs cím

#482239 majek Előzmény: #476589

zeeh: a pf-en is és itt is többször egyet értettem a céggel kapcsolatban alkotott véleményeddel, végre itt a lehetőség, hogy kötözködjek egy kicsit (juhéj). :) Mint írtad a gyj egy vicc a maga csicsásságával. Lehet kicsit tényleg túlzásba vitték. Viszont hasonlítsd össze a Mol vagy OTP jelentésével. A legmenőbb hazai cégeknek még nem esett le, hogy a közzétételek valójában marketing anyagok? Csak a kis estmédia próbálkozik helyén kezelni az ilyen lehetőségeket? én amondó vagyok, hogy go!, hajrá, csinálják csak, finomítsák! Már rossz ránézni a jegyzettömbben összerakott vagy scannelt-minden-oldal-más-szögben áll jelentésekre!

#476280 zeeh_ Előzmény: #476276

Perverz vagy, hogy ilyenekre pazarlod az időd. :D

Maga a gyj már egy vicc, ahogy kinéz. Komoly cég ilyen jelentést nem készít. Milyen szép is lenne, ha mondjuk OTP gyj-ben benne lennének a Showder Klubos fiúk és pár OTP reklám. :)

#476276 Kissherceg Előzmény: #476226

szép színes, Én marha meg elkezdtem olvasni is...

szerk:

kezd egész szórakoztató lenni...USA leminősítés megemlítése pl... :D

#476172 zeeh_ Előzmény: #476168

Esélyes a 180 alatti régió.

Fura, hogy ennyire tömve van az eladói oldal.

Újra a "slágerlistán". …

#476166 zeeh_

Újra a "slágerlistán".

"Az állami adóhatóság nyilvántartásában 2012.02.05-án/én az alábbi végrehajtási eljárással érintett adószámok szerepelnek:

Az adózó neve (elnevezése) Adószáma

EST MEDIA VAGYONKEZELŐ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 11404374241"

Új papírok továbbra sem akarnak jönni, pedig lassan 3 hónap telt el az állítólagos tőkeemelés óta.

#473793 zeeh_ Előzmény: #472133

Eltűnt a 4 cég a listáról. Gondolom, februárban megint visszatérnek rá.

Továbbra sem akarnak jönni az új papírok, valami nem stimmel itt szvsz.

#472656 zeeh_ Előzmény: #472632

Volt, Balaton Sound szerintem nyerő lesz idén is.

Sziget? Jó kérdés. Ha Karcsin múlik, megint Prodigy lesz. :))

Valahogy nem akar jönni …

#472133 zeeh_

Valahogy nem akar jönni az a majdnem 13 millió új papír, pedig ennyi idő alatt a korábbi tőkeemelések után már be lettek vezetve az új papírok, most meg 2.5 hónap is kevés volt erre. Mégsem folyt be a tőkeemelés lóvé?!

Mellesleg:

http://www.apeh.hu/magyar_oldalak/adoslista/vegrehajtas_alattiak

"Az állami adóhatóság nyilvántartásában 2012.01.22-án/én az alábbi végrehajtási eljárással érintett adószámok szerepelnek:

EST MEDIA VAGYONKEZELŐ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 11404374241

ECONET INVEST VAGYONKEZELŐ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG 13267706243

PESTI EST KIADÓI ÉS KULTÚRÁLIS SZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG 12261374241

D-E-G LAPKIADÓ KFT. 14401129241"