Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Auto-motor technika

Re: alkatrész - kuplung

#473392 KawaBazsy Előzmény: #473374

Jah, állandó összkerekesnél kuriózum. De a fixen kapcsolhatóaknál ugye elöl meg középen fix a dolog, hátul meg általában van egy önzáró (mint a Jeep-emben), úgyhogy ugyanott vagyunk..

#473390 KawaBazsy Előzmény: #473388

Jah, néztem, de miért van rajta német rendszám, ha magyar papíros, ill miért nem rak fel képet? Az ilyen komolytalan..

#473374 Kriszti@n Előzmény: #473363

a G-t a 3 difi miatt nem igazán lehet semmihez hasonlítani...sok terepjáróm volt már, de ez átmegy a falon...

#473369 pepe01 Előzmény: #473363

Nemrég utaztam egy 2009-es Suzuki Jimny-vel, felejthetetlen élmény volt :D

#473368 taresz Előzmény: #473363

Ne bántsd a Hajdú Petit! Van annak épp elég baja. Rögtön elsőnek ott a felesége.

#473363 KawaBazsy Előzmény: #473356

Te is tudod, h errefelé (meg keletebbre is) a legtöbben azok vesznek germán luxus szabadidőautót, akik azzal akarják demonstrálni, h milyen jól megy nekik. Ilyen Hajdu Péter félékkel meg nem akarok egy kasztba tartozónk látszódni..

A legolcsóbb, értelmesnek látszó G az húsz éves, s 2.8M. Asszem más kedvencet választok.. egy fiatalabb Ford Explorer harmadáron van, annyival nem jobb a Merci.

http://www.hasznaltauto.hu/auto/mercedes-benz/g_300/mercedes-benz_g_300_d_gd-5431150

#473355 KawaBazsy Előzmény: #473354

Nem is, a vadázok járnak G-vel, a gengsztereknek az nem elég macsós. :-)

Az a baj, h 2 misinél többet én sajnálok autóért adni, hacsak nem vmi szupersportkocsiról van szó. Úgyhogy ha ezen a kereten belül lesz jó vétel, azt megnézem. :-)

#473354 hosszhuszár Előzmény: #473353

Aha, értem...az igazi gengszterek járnak G-vel, mivel, árkon bokron átmegy...ha érted mire gondolok...))

szerk...az ml, tuareg gengsz..ter, csakm műgengsz...

#473353 KawaBazsy Előzmény: #473332

Itthon a csillagos autókhoz olyan képzettársítás "jár" némely felhasználó miatt, amivel nem szívesen azonosulnék. Emiatt ML pl sosem kéne (ezért utáltam a Touareget is). De a G sztem nem tartozik ebbe a körbe, azt tényleg csak hozzáértők veszik.

Eddig 1 terepjáróm volt, Jeep Wrangler, elöl-hátul merev tengely, laprugós futóművel. Szerinted? :-) Annál pattogósabbat s hangosabbat azóta sem próbáltam.. ja, s a Mazda is pattog, kibírom. :-)

#473332 hosszhuszár Előzmény: #473265

Nekem volt....350td, igazi terepjáró, és tényleg borsos az ára, viszont tartja is az árát...

Egy új, ha jól felszerelt, 30 fölé, simán.

Lényegében ugyan az a kezdetektől fogva, kisebb korszerűsítésekkel...

Ezek szerint a többi merci kivagyi autó?

Tévedsz, nem tudom volt e már csillagosod, ha nem egyszer feltétlenül vegyél 1-et, utána nyilatkozz ismét...( nem kipróbálni kell, használni)

A g egyébként, szerintem neked nem tetszene, pattogós terepjáró, de azért kényelmes....

#473265 KawaBazsy Előzmény: #471160

Elkezdtem gondolkodni rajta, h a G klasse az nem kivagyi autó, de mégis Merci, s jó terepjáró, ránéztem a Hahun. Vmi ultra brutál drága, értelmeset nem is láttam 3M alatt, az is 20 éves, nem igaz, h új korában is ennyivel drágább, mint a többi autó..

Re: nincs cím

#473192 KawaBazsy Előzmény: #473164

1.5-2.0 ezer ccm-ig 9.5 liter az APEH norma a fogyasztásra, úgyhogy egy 1.6-os benyás vmivel kiegyeznék. :-)

Re: nincs cím

#473164 Sumér harcos Előzmény: #473158

elég karcsú:)

bár,attól függ,mit szeretnél:)

van belökve egyik garázsba még egy 1971-es kétütemű trabi is:)